Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja w 7 widziałam tylko pęcherzyk a w 8 już widziałam mojego misia małego :P

pierwsze:

i po 2 tygodniach już był misiu 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/img080k.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/1654/img080k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Czesc mamusie 🙂

Mnie znowu dawno z wami nie bylo 😞 tyle mam zajec w domu ze nie mam czasu nawet posiedziec....remontujemy lazienke i remontujemy i konca nie widac. Zdecydowalismy sie jednak na wanne a nie na prysznic jak chcielismy... Myslicie ze ciezko wykapac dziecko pod prysznicem?

• Mamusia
Bedzie jednak wanna i duzo tansza jest od prysznica....
tak sie zastanawialam od czego zaczac wyprawke dla maluszka i zielonego pojecia nie mam.
czego powiinam miec najwiecej spioszkow bodow jakis koszulek? w sumie to bedzie lato i moze bedzie cieploa spioszki sa takie zakryte i cieple....sama nie wiem 😞 Nie znam sie 😞 pomozcie 🙂

• Mamusia
Hello Mamuśki 🙂

Ja już objechałam połowe Katowic 🙂 Piesek ostrzyżony , a ja po zakupkach..
Nakupiłam samych pierdól a wydałam kupe kasy 🤢
Marta nie przejmuj sie ja tez nie mam jeszcze niczego do malucha, jedynie co to kumpele mi trzymają ciuszki , hustawke i fotelik 🙂
Kozinka czytalam twoj wpis ze bedziesz miala 22lata i 2 dzieci , moim zdaniem im szybciej tym lepiej, wyszalec to Ty sie kobieto jeszcze wyszalejesz 🙂 bedziesz miala 40 lat a Twoje dzieciaczki beda już dorosłe i bedziesz mogła przezywac swoja drugą młodość 🙂 🙂 bo ja to juz nie 27 lat na karku 😜 😜 😜 😜
Mikula ciesze sie ze wszystko jest o.k. ! uwazaj na siebie 🙂

• Mamusia
Tysia nie no tym razem to kupilam potzrebne rzeczy 🤪 tluczek do mięsa, nóż, pojemniki na zywność itd itp
co by mój luby mógł mieć podane schaboszczaki 😁 😁 😁 😁
Kuzynka od mojego Męża ma wlasnie 40lat i 19letniego syna, i ona to dopiero ma luz 🙂 zero stresu , imprezki itd itp 🙂

• Mamusia
Hej mamusie,

Wlasnie wrocilam z USG. Synek zdrowy 🙂 🙂 Serduszko pracuje normalnie, nic sie nie dzieje, nie wyglada by byla tam jakas wada - ufff ulga na calego. Jest juz taaki duzy 😆 I bardzo grzecznie sie zachowywal podczas badania 🙂 Tym razem aerobiku nie uprawial 😉

• Mamusia
Witam mamusie 🙂
Dziś pospałam, w końcu mogę powiedzieć że się wyspałam.
moja chatka już wysprzątana, drugie śniadanko zjedzone. Pora wsiąść się za obiad.

Midorada cieszę się że z synkiem wszystko w porządku 🙂
Tysia fajny link z rzeczami dla maluszka- okazało się że część punktów odpada 🙂

Tak to jest już z zakupami, my w poniedziałek pojechaliśmy do IKEA i nawet nie wiadomo na co 200 stówki pękły.

Zdecydowałam się zrobić prawo jazdy 😁 Kurs robiłam 5 lat temu, teraz zostało mi zdanie egzaminów- chcę jeszcze starym systemem je zdać. mieć prawo jazdy zanim na świat przyjdzie dzidzia 🙂.