Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
helloł Mamcie 🙂

Jestem wkońcu na swoim 🙂 Bez tv i do dzisiaj bez neta ale na swoim 🙂 🙂 Moja siostrzyczka sie zlitowała i pożyczyła mi netbook'a 🙂 czekam tylko na talerz i dekoder , póki co to odbieram tvn i cały czas musze na ten tvn patrzec , ale co tam dobrze ze chociaz cos mi pinkoli nad uchem 😁 🤪 🤪
Jak sie czujecie ? ja całkiem nieźle 🙂 mimo ze mam jeszcze kupe roboty to calkiem niezle 🙂 narazie uporałam sie z wykladaniem rzeczy do szafek, zostaly mi tylko papiery i rachunki do segregacji i takie tam ostatnie porzadne sprzatanko 🙂 moj maluch delikatnie mizia mnie , ale nie czuje jeszcze jakis mocniejszych kopniakow 🙂 dzisiaj moja siostra uswiadomila mnie ze brzucholek mi rosnie i to widac 🙂 wkoncu za niedlugo strzeli mi 20 tyg 🙂
apropo przeprowadzki, jest pieknie na swoim 🙂 nareszcie nie musze patrzec dziennie na tescia, wyobrazcie sbie ze przy przeprowadzce przygladal sie co pakujemy i nie dal nam zabrac paru wieszakow na ubrania 🤔 🤔 🤨 skąpiec zawsze skąpcem zostanie i da sobie ogolic dupe za 2zł 😁 😁 😁 😁
apropo zmywarki to dziala juz dobrze byl u mnie pan z serwisu i ocs tam pogrzebal 🙂 jak to pieknie jest nie myc naczyń 🙂 🙂

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Czesc laski!

Jutro moj maz leci na statek wiec nie mialam czasu czytac za bardzo.

Ja biore Centrum Materne i dodatkowo DHA bo nie mieli akurat w aptece CM+DHA i to sa same DHA bez witamin.

Tysia Adas jest przeslodki!!!!

Nienia a nie chcesz poczekac z tym 4D jeszcze z miesiac zeby dzidzia nabrala cialka bo tak to zobaczysz same kosci? 😉

Lece robic kolacje i do jutra, pewnie bede z wami pisac non stop.

Wiolka no własnie o Ciebie mi chodziło 😁 jakie Ty dodatkowo bierzesz te DHA? podaj mi nazwę jak możesz :P bo u mnie w aptece się na mnie dziwnie spojrzała jak spytałam o same DHA chociaz centrum materna DHA była ale nie kupuje bo mam jeszcze 30 tabletek tej zwykjłej materny wiec dokupie na miesiac same kwasy może? 🤨

• Mamusia
Anett napisał(a):
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/27/dd001y.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9408/dd001y.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

słodki Oliwierek 😘 😘 😘 Adaś już za duży ,żeby pokazać się w całości mam zdjecie tylko rączki brzuszka,troche pleców i nózkę bez głowy 😁

Słodki synuś Aneta ale popieram Sandrę - Ty mu chyba jeśc nie dajesz 😁 😁
Wiolka fajnie że zajrzałaś ale skoro mąż jutro wyjeżdza to musisz poświęcic jemu czas a nie nam, my się nie obrazimy, wytrzymamy do jutra 😁

• Mamusia
Ania odesłałam Ci maila 🙂 mam nadzieję,że pomogłam 🙂
a teraz lecę do łóżka się położyć,otworzyć paczkę laysów i zasnąć bo jem dzisiaj tyle co hipopotam i nie pozostaje mi nic innego bo ruszać się już nie mogę ☺️ 😁 o ile nie zasnę zanim je otworzę bo padam 🥴
miłej nocki dwupaczki 🙂

Tysia skóra i kości 😁 biedne dzieciaczki 🙃 🙃
Moja Mała właśnie zasnęła, ide jej zrobic butlę na śpiocha żeby głodna w nocy nie była 😉 dziś mam całe łoże wolne 🤪 🤪 🤪 tzn prawie bo zamiast męża to mi córka w nim wylądowała 🙃 🙃 🙃 no ale muszę się do kogoś poprzytulac ☺️ ☺️ ☺️

kozinka napisał(a):
a teraz lecę do łóżka się położyć,otworzyć paczkę laysów i zasnąć bo jem dzisiaj tyle co hipopotam i nie pozostaje mi nic innego bo ruszać się już nie mogę ☺️ 😁 o ile nie zasnę zanim je otworzę bo padam 🥴
miłej nocki dwupaczki 🙂

ale mi smaka na laysy zrobiłaś ☺️ ☺️ zabic to mało!!!!! Mi pozostaje tylko otworzyc puszkę z ananasami ale jakoś mi się nie chce

• Mamusia
kozinka napisał(a):
miłej nocki dwupaczki 🙂

dobranoc kochana 😘 😘 😘

• Mamusia
Dobry wieczór 😁
Wy powinnyście mieć zakaz pisania jak mnie nie ma 😆 Znów 20 stron nastrugałyście.
No i dzień jakoś zleciał. Egzamin zdałam na 4 😁
Ciężarna wyślij mi na maila tą ankiete to zaraz odeśle:[email protected]
Czarna masz racje na swoim jest cudownie 🙂
Oliwierek faktycznie wygląda jak by mamusia go nie karmiła 🙃 och mamo mamo 😁

• Mamusia
Tysia moze przygarniesz mnie tez do siebie bo tez sama jestem 🤔 😲 i w dodatku troche sie boje bo narazie mieszkamy w 2 rodziny tutaj a reszta sie jeszcze urzadza ....
na szczescie Mój M pracuje na 18ta wiec ok 2giej w nocy bedzie w domciu 🙂 rzeczywiscie chudzinki z tych maluszkow 🙂 ja ostatnio na usg tez widzialam sam szkielet 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Czesc laski!

Jutro moj maz leci na statek wiec nie mialam czasu czytac za bardzo.

Ja biore Centrum Materne i dodatkowo DHA bo nie mieli akurat w aptece CM+DHA i to sa same DHA bez witamin.

Tysia Adas jest przeslodki!!!!

Nienia a nie chcesz poczekac z tym 4D jeszcze z miesiac zeby dzidzia nabrala cialka bo tak to zobaczysz same kosci? 😉

Lece robic kolacje i do jutra, pewnie bede z wami pisac non stop.

Wiolka no własnie o Ciebie mi chodziło 😁 jakie Ty dodatkowo bierzesz te DHA? podaj mi nazwę jak możesz :P bo u mnie w aptece się na mnie dziwnie spojrzała jak spytałam o same DHA chociaz centrum materna DHA była ale nie kupuje bo mam jeszcze 30 tabletek tej zwykjłej materny wiec dokupie na miesiac same kwasy może? 🤨

Tysia nie wiem czy dostaniesz to w PL ale ja biore te tabsy dodatkowo http://www.naturalwealth.com.hr/omega---3-natal-102.aspx