Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Tez nie jestem zwolennikiem grajacych nocnikow 😞
Moja znowu cos ma problem z pecherzem, wczoraj siosiuala o 19 i dzis dopiero o 11 rano.. a pol nocy marudzila mi, że "Cipka ją swędzi"... Tak mi sie spac chcialo, a co chwile wstawalam i musialam kremikiem smarowac... 🙂

zrób jej badanie moczu

• Mamusia
Chciec to móc 🙂) Wiadomo!!! Ale czasem nie zawsze jest jakby się chciało...

i czasem wymagamy troszke za duzo 🙂
Nadia ogolnie jest madra, jak na swoj wiek, porownujac ja z dziecmi u mnie w pracy w jej wieku ( no wiadomo nie z wszystkimi) liczy, wierszykow sporo na pamiec zna... ale za cholere nie mogla sie nauczyc kolorow 🙂 Doprowadzala mnie tym do szalu 🙂) hehe
Juz sie smialam, ze daltonistka z niej bedzie 😉 ale poszlo 🙂)

sandroos napisał(a):
Chciec to móc 🙂) Wiadomo!!! Ale czasem nie zawsze jest jakby się chciało...

i czasem wymagamy troszke za duzo 🙂
Nadia ogolnie jest madra, jak na swoj wiek, porownujac ja z dziecmi u mnie w pracy w jej wieku ( no wiadomo nie z wszystkimi) liczy, wierszykow sporo na pamiec zna... ale za cholere nie mogla sie nauczyc kolorow 🙂 Doprowadzala mnie tym do szalu 🙂) hehe
Juz sie smialam, ze daltonistka z niej bedzie 😉 ale poszlo 🙂)

Ty się nie przejmuj kobieto, u mojego kuzyna jest chlopak, ma 3,5 roku i na wszystko mówi że jest żółte 🤪 🤪 🤪 tyle że to chłopak - oni zawsze mają problemy z kolorami hehe 😁 😁

sandroos napisał(a):

ale niestety mloda ma sklonnosci do zapalenia pecherza... a kremikiem wystarczy obojetnie jakim posmarowac 🙂 bo wedlug Nadii juz jej nie boli 🙂)

Hehe ah te dzieci 😁 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Kozinka wiem, wiem, czasem ja podrazni taki zamek od pizamy, wiec czekam do jutra...

ale niestety mloda ma sklonnosci do zapalenia pecherza... a kremikiem wystarczy obojetnie jakim posmarowac 🙂 bo wedlug Nadii juz jej nie boli 🙂)

no to współczuję jak ma skłonności,bo ja wiem po sobie co to jest więc oby to było tylko podrażnienie i nic więcej 🙂

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
To może nam tez ktoś sprezentuje 😁
Kozinka tak patrze na Twoj suwaczek i Ty niedlugo masz rocznicę slubu! Kiedy sie pobraliście?? 😉

6 luty 🙂

to sie imprezka szykuje 🤪 ja bym chciała urodzic na rocznicę ślubu 22 maja ale wiem ze to nierealne 🙃 🙃

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Kozinka tak patrze na Twoj suwaczek i Ty niedlugo masz rocznicę slubu! Kiedy sie pobraliście?? 😉

6 luty 🙂

to sie imprezka szykuje 🤪 ja bym chciała urodzic na rocznicę ślubu 22 maja ale wiem ze to nierealne 🙃 🙃

pierwszej rocznicy nie robiliśmy a teraz nie wiem czy będziemy coś robić bo mi się nie chce,rodzice po rozwodzie więc nie chętnie się spotykają i wykręca w dodatku nie bardzo przypadli sobie do gustu z teściami po tym jak teść nas traktował i to takie wszystko sztuczne jest i każdy wpada tylko na kawę i wychodzi zaraz a mnie jest potem przykro i dlatego chyba nie zrobię nic 🥴

sandroos napisał(a):
hehhe, moj maz to nienawidzi brzuszka 🙂)) hehe i ciagle sie ze mnie nabija, o jak zaleglam w 2008, to tak siedze 😜

mój to samo, zawsze mi wypomina ze tylko na brzuszku siedzę 😁

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

6 luty 🙂

pierwszej rocznicy nie robiliśmy a teraz nie wiem czy będziemy coś robić bo mi się nie chce,rodzice po rozwodzie więc nie chętnie się spotykają i wykręca w dodatku nie bardzo przypadli sobie do gustu z teściami po tym jak teść nas traktował i to takie wszystko sztuczne jest i każdy wpada tylko na kawę i wychodzi zaraz a mnie jest potem przykro i dlatego chyba nie zrobię nic 🥴

sami sobie zróbcie, przecież to Wasze święto!!! Nie muszisz przecież nikogo zapraszac - tylko Ty maz Klaudia i brzuszek (w sensie częsci ciała) 😁 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

6 luty 🙂

sami sobie zróbcie, przecież to Wasze święto!!! Nie muszisz przecież nikogo zapraszac - tylko Ty maz Klaudia i brzuszek (w sensie częsci ciała) 😁 😁

a myślałam,że brzuszek.net 😁 😁

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

6 luty 🙂

a myślałam,że brzuszek.net 😁 😁

dlatego dodałam nawias 😁

• Mamusia
Witam my wlasnie obiad wcinamy maluszek sie obudzil i sobie troche smiga w brzuszku 🙂 kawa chyba obudzila albo spagetii ktore wqcinam na obiad 🙂
Ale mi dzis sie nudzi w domu. Siedze przed kompem i tylko czas zbijam a wlasnie zdalam sobie sprawe ze zapomnialam pranie wstawic ale to chwila moment i co tu robic? Sprzatania nie mam jedynie kilka naczyn do mycia ale to po obiedzie 🙂

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Witam my wlasnie obiad wcinamy maluszek sie obudzil i sobie troche smiga w brzuszku 🙂 kawa chyba obudzila albo spagetii ktore wqcinam na obiad 🙂
Ale mi dzis sie nudzi w domu. Siedze przed kompem i tylko czas zbijam a wlasnie zdalam sobie sprawe ze zapomnialam pranie wstawic ale to chwila moment i co tu robic? Sprzatania nie mam jedynie kilka naczyn do mycia ale to po obiedzie 🙂

Jak Ci sie nudzi to wpadnij do mnei posprzatac bo co posprzatam to Maja robi burdel, ja sprzatam w jednym kacie ona tworzy artystyczny nielad w drugim 😮 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kozinka a po kija chcesz kogos zapraszac na wasza rocznice? 😮

u nas zawsze takie tradycje były,że się robiło jakąś małą uroczystość i zapraszało gości,którzy przynosili jakieś podarunki do domu 🙂 pamiętam od dziecka,że miksery i większość takich sprzętów w domu pochodzą właśnie z podarków rocznicowych 🙂 ale rodzina się rozpadła-prawie wszystkie małżeństwa jakie były u nas w rodzinie to już przeszłość więc nie ma kogo zaprosić bo między "byłymi" są ciągłe niesnaski i atmosfera do krojenia nożem 🥴