Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Witam my wlasnie obiad wcinamy maluszek sie obudzil i sobie troche smiga w brzuszku 🙂 kawa chyba obudzila albo spagetii ktore wqcinam na obiad 🙂
Ale mi dzis sie nudzi w domu. Siedze przed kompem i tylko czas zbijam a wlasnie zdalam sobie sprawe ze zapomnialam pranie wstawic ale to chwila moment i co tu robic? Sprzatania nie mam jedynie kilka naczyn do mycia ale to po obiedzie 🙂

Jak Ci sie nudzi to wpadnij do mnei posprzatac bo co posprzatam to Maja robi burdel, ja sprzatam w jednym kacie ona tworzy artystyczny nielad w drugim 😮 😁 😁

Hehe wlasnie nudzi sie ale sprzatac sie nie chce ja za to wpasc bym mogla i zajelabym sie Majka 🙂

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Witam my wlasnie obiad wcinamy maluszek sie obudzil i sobie troche smiga w brzuszku 🙂 kawa chyba obudzila albo spagetii ktore wqcinam na obiad 🙂
Ale mi dzis sie nudzi w domu. Siedze przed kompem i tylko czas zbijam a wlasnie zdalam sobie sprawe ze zapomnialam pranie wstawic ale to chwila moment i co tu robic? Sprzatania nie mam jedynie kilka naczyn do mycia ale to po obiedzie 🙂

Jak Ci sie nudzi to wpadnij do mnei posprzatac bo co posprzatam to Maja robi burdel, ja sprzatam w jednym kacie ona tworzy artystyczny nielad w drugim 😮 😁 😁

Hehe wlasnie nudzi sie ale sprzatac sie nie chce ja za to wpasc bym mogla i zajelabym sie Majka 🙂

Wpadaj i przynies jakies ciacho z czekolada 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
katiaa85 napisał(a):

Wpadaj i przynies jakies ciacho z czekolada 😁 😁 😁

gdyby to bylo blizej 🙂
a z czekolada mam tylko delicje bo ja nie przepadam za czekolada. ale chyba zaraz otworze i zjem ze dwa :P chociaz dopiero po obiedzie jestem :P

• Mamusia
Za dużo wolnego czasu chyba macie, tyle do nadrobienia z tego co napisałyście 🙂
Ale to potem dziś wybieram się ze szwagierka do kina na film rzeź-czy któraś z was go widziała? na filmwebie ma wysokie noty, zobaczymy czy warto. 🙂

• Mamusia
Ale to potem dziś wybieram się ze szwagierka do kina na film rzeź-czy któraś z was go widziała? na filmwebie ma wysokie noty, zobaczymy czy warto. 🙂

Nenia napisał(a):

ja nie pamiętam kiedy ostatnio w kinie byłam 😮 😮 ☺️ ☺️ 🤪

• Mamusia
Hej laski,

Znow narobilyscie tych stron... 😠 😉

Nenia gratuluje coreczki. Dobrze, ze coraz wiecej dziewczynek w naszym gronie, bo sie juz taki chlopski klimat zrobil. 😉

Tysia Ty chyba jakas lekomanka jestes... 😁 Co zagladam na nasze forum to Tysia o witaminkach... 😉 Wydaje mi sie, ze jak sie dobrze odzywiasz to te dodatkowe witaminki nie sa az tak bardzo Adasiowi potrzebne. No chyba ze masz zdecydoane zalecenie od lekarza. 🥴 Ja moje wit biore co 2gi - 3ci dzien. Mam tez dodatkowo omega 3. W ciagu dnia jem surowe lub gotowane warzywka i owoce - czesem swieze, czasem z puszki (w sumie 1kg dziennie), pije tez soki i mysle, ze to powinno wystarczyc. Co nasza Sandroos na to?

Dorotko czekamy na wiesci w spr Twojego malenstwa... 🙂 Dzis masz wizyte - o ile dobrze pamietam... 🙂

Wiolka ciezkie musi byc zycie zony, ktora jest w tak dlugiej rozace z mezem. 😞 😞 IMajeczki tez szkoda najbardziej 😞 😞 😞

Moj synek chyba teraz zaczal szybko rosnac, bo kurtka, ktora kupilam w grudniu, zaczyna byc przyciasnawa, a miala starczyc na cala zime... 🤢 🤢 Lepiej niech wiosna szybko juz przyjdzie... Swoja droga, u mnie w ogrodzie to juz niedlugo zonkile zaczna kwitnac. Paczki juz sa. A u sasiadki zakwitly krokusy 🙂 🙂 Chyba jednak idzie ta wiosna. 🙂 🙂
Buziaki kochane - ide cos upichcic, bo glodna juz jestem... 🤔

• Mamusia
moje 4kg poszło chyba tylko w brzuszek 😁 a co do witaminek to macie racje ale miałam kupić te DHA więc trafiła się okazja i kupiłam ;p narazie ich nie ruszam bo po co 😁 mam ejszcze witaminki a w krwi wyniki były ok i u mnie w rodzinie nikt witamin nie brał ale ja wiem ,że nie zawsze zdrowo się odżywiam więc wole brać witaminki ;D

• Mamusia
Zostały mi 22h 🙂 No chyba, ze znajac gina bedzie mial opoznienie 🙂 to 24h 🙂)

Nadia jutro idzie do żlobka, bo rodzice na pogrzeb jada... Jestem ciekawa czy będzie płakac? Ogolnie to ona przyzwyczajona jest do spedzania czasu u kogos i nigdy nie bylo problemu, choc nie wiem jak bedzie w takim halasie 🙂 Ale mam nadzieje ze tragedii nie bedzie 😉