Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kurna no paralizator by mi się przydał, może to by go obudziło :/

Zdarza wam się że z powodu przeciążenia serwera nie możecie się dłuższy czas zalogować na brzuszka? bo mi się to zdarza ostatnio bardzo często :/

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nenia napisał(a):

Zdarza wam się że z powodu przeciążenia serwera nie możecie się dłuższy czas zalogować na brzuszka? bo mi się to zdarza ostatnio bardzo często :/

ja się wogóle nie wylogowywuje i nie muszę się logować za każdym razem 😜

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Nenia napisał(a):

ja się wogóle nie wylogowywuje i nie muszę się logować za każdym razem 😜

Ja tez sie nie wylogowuje i nie mam takich problemow.

• Mamusia
Wiola to na pewno nie ostuda predzej jakies uczulenie bo wyskoczylo pierwszy raz a farbowalam wlosy wiec predzej od tego.

A powiem wam cos kochane zrobilam sobie mala sesyjke zdj w domku bo wpadlam na pomysl jak aparat naprawic 🙂 I moj jak to stwierdzil ze juz myslal ze sie zmienilam bo byl taki spokoj od zdjec 😁 zaraz cos wrzuce do galerii 🙂

Acha co do koloru to na zdjeciach raczej nie widze zbytniej roznicy bo troche tylko je rozjasnilam moze o ton moze o 2 🙂 ale na zywo od razu widac ze jest lepszy

• Mamusia
Zaraz wezme meza w obroty i nich mnie obejrzy z wszystkich stron... Tak jak sie przygladam brzuchowi, to widze, ze sa tez pojedyncze gdzie niegdzie. Staram sie tego nie drapac, bo moze przenosze to badziewie w inne miejsca... Zobacze co bedzie jutro, ale teraz sobie przypominam, ze wczoraj mnie juz troche swedzialo tyle ze to zignorowalam.
Aaaa i jeszcze cos. W ciagu dnia mi to nie dokucza, ale wskoczylam dzies do lozka po poludniu i wtedy wlsnie zaczelo mi dokuczac... 🤢 🤢 Kurcze - nie dobrze!!! 😮

• Mamusia
Dzien doberek 🙂)) Witam ja 🙂 i poranna kawka...

Ale jestem wygieta 😞( Wszystko mnie boli.. 😞( Nadia sie budzila chyba z 10 razy...spala od 16-20 i na szczescie o 22 poszla spac dalej, wiec jakos mocno nie odczulam.. a moze szybciej wyzdrowieje jak sobie tak pospala,..
Jak to mawia mój mąż : "Juz pół tygodnia w dupie" Super 🙂) Tylko czwartek, co szybko minie 🙂 Piatek i wolne... 🙂))
A w sobote organizujemy kapiel pierwsza w tym sezonie w przereblu, i kapiel z pochodniami 😉) Wiecie jak to swietnie wyglada 🙂 I ognisko po wszystkim..

• Mamusia
midorada może rzeczywiście jest tam coś co uczula skoro i mąż wspominał 🥴
sandra nie boisz się takiej dużej różnicy temperatury? ja się bałam wejść w lecie do jeziora w 9 mies do wody żeby nie dostać jakiś skurczów,podobno może je wywołać taka zmiana temperatury,nie wiem jak to jest na początku,ale ja bym się bała 😠 no ale Ty doświadczona jesteś więc pewnie ok będzie 🙂