Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nenia napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Mnie teraz w nocy straszne skurcze w nogach łapią, a biorę magnez 1 dziennie, nie wiem może powinnam więc go brać???

Anetka: czekamy na fotkę
Nenia: Wózio bardzo fajny 🙂, u nas dużo takich jeździ, jednak dla mnie to te modele są trochę za niskie 🤢

Są modele z regulacją wysokości rączki, musiałabyś popatrzeć na stronie którą podałam, bo tam jest kilka modeli, ale nie pamiętam który to konkretnie ma tą funkcję. Wybrałam z tej strony 3 wózki a mąż ma sobie wybrać któryś z tych trzech, no chyba że znajdzie inny który mu się spodoba i mi podpasuje. Miałam mieć wózek BEXSA, od znajomej teściowej, ale nie kupię kota w worku, bo coś nie może znaleźć czasu by zdjęcia zrobić, więc niech spada.

Aneta Oliwierek sama słodycz 🙂
Maju jeśli na 100% już zdecyduję się na ten wózek to właśnie w tym kolorze 🙂

no ja wczoraj też dałam tą stronę z tym swoim jazz u mnie też rączka się reguluje nawet tak na maxa w pion ale dziwnie wygląda 😁

• Mamusia
Anetaaaaa Twój synek jest PRZECUDOWNY 🙂 Jaki słodziaczek, tylko tulić takiego Misia 😘 😘
To ja już mojej Poli nie moge się doczekać, oglądam ją za tydzień 🙂

Kozinka no jak mieszkacie razem to wiem o co chodzi, trzeba się ugryźć w język, ale takie gadki to serio rozwalają.. złota i cierpliwa kobieta jesteś 🙂

• Mamusia
Hej wrocilismy bylismy ponad 2 godz w szkole rodzenia dzis duzo gadania bylo i pozadawalam sporo pytan wiec dowiedzialam sie ze nasz szpital (chociaz moje miasto do wielkich nie nalezy) jest raczej z tych gdzie praktykuja nowe sposoby przy porodzie. byl temat PLAN PORODU wiec wiem ze u nas parktykuja, fajnie bo sobie zrobie taki plan porodu. Do tego niedawno remontowana byla porodowka wiec sa sale oddzielne do porodu 4 sa z prysznicami a jedna z duza wanna.

Aneta sliczny ten twoj synus 🙂 juz nie moge doczekac sie wizyty i mam nadzieje ze swoja kruszynke tez poogladam 🙂

Tysia wozek fajny 🙂 i jaka zgrabna mamusia z Ciebie

kozinka dobrze ze Klaudi zabki wychodza szkoda tylko ze mala tak to przechodzi ciezko.

Mialam jeszcze komus poodpisywac ale juz nie pamietam co ☺️ ☺️

• Mamusia
Nie wiem jak wy z brzuchem wyrabiacie przy dzieciaczkach, moja chrześnica ma 20 miesięcy a potrafi mnie wykończyć, dobrze że mam jej ulubiony kanał baby.tv więc gdy chcę chwilę odpocząć włączam te bajki a Lusi wtedy nie ma 🙂

Po tych zabawach z małą zgłodniałam, chyba zrobię sobie budyń waniliowy z powidłami 🙂

• Mamusia
Dziewczyny nie mowilam wam wczoraj zglosilam sie jako chetna by wystapic na pokazie mody ciazowej u nas w miescie ze szkoly rodzenia i jako prezenty modelki maja dostac cos z odziezy ciazowej 🙂 Bedziemy reklamowac pewien sklep z odzieza ciazowa. Fajnie wystarczy pare razy po wybiegu sie przejsc i sie pokazac a potem moze cos fajnego z ciuszkow sie dostanie i mialabym problem co ubrac na spotkanie klasowe z glowy 😜 😜 😁 😁