Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hello 🙂
My w drodze powrotnej z Gdańska.. Pogoda koszmar!!!! Tyle śniegu już dawno nie widziałam.. Lecimy autostrada to nawet jako tako, w domu koło 20..

Kocik tu byli tyle latania, ze masakra żeby gdzieś trafić na siebie.. Korki okropne!

Ogólnie zakupy bardzo udane 🙂 reczniczki, kocyki, majty jednorazowe, buteleczki tommee tippee, rożek, zasłonki i pelno innych normalnie dziki szal 🙂

Wózek zdecydowaliśmy Navigton Cadet 3w1 kolor Indiana, ale to przez neta na dniach zamówimy, leciutki, zwrotny, składa się w moment 🙂 czadzio 🙂

Mebelki upatrzylam na allegro klupsia z zyrafka tak jak Anetka 🙂 i Tysia 🙂 wezmę łóżeczko. Komodę i taki slupek 🙂

Ogólnie jeszcze kilka kosmetyków trzeba kupić, kolderka, wanienka a tak to większość juz jest 🙂

Wyczerpujący ale owocny dzien 🙂 padam na suty!

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ładny wozio wlasnie go sobie ogladałam a fotelik Maju jaki wzieliscie maxi cosi cabrio?
ja mialam jechac do marketu ale nie chcialo mi sie wiec odstawilam autko na parking weszlam do sklepiku kupilam slodycze na wieczor i jest ok 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Majka najważniejsze ,że już "większość masz" 😁 no a żyrafka jest czadzio 😁

Za te żyrafki to powinni nam coś dac - my też sie przymierzamy wlaśnie do takiego łóżeczka. A jaki kolor macie? Bo są chyba dwa - ciemniejszy i jaśniejszy.

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Hello 🙂
My w drodze powrotnej z Gdańska.. Pogoda koszmar!!!! Tyle śniegu już dawno nie widziałam.. Lecimy autostrada to nawet jako tako, w domu koło 20..

Kocik tu byli tyle latania, ze masakra żeby gdzieś trafić na siebie.. Korki okropne!

Ogólnie zakupy bardzo udane 🙂 reczniczki, kocyki, majty jednorazowe, buteleczki tommee tippee, rożek, zasłonki i pelno innych normalnie dziki szal 🙂

Wózek zdecydowaliśmy Navigton Cadet 3w1 kolor Indiana, ale to przez neta na dniach zamówimy, leciutki, zwrotny, składa się w moment 🙂 czadzio 🙂

Mebelki upatrzylam na allegro klupsia z zyrafka tak jak Anetka 🙂 i Tysia 🙂 wezmę łóżeczko. Komodę i taki slupek 🙂

Ogólnie jeszcze kilka kosmetyków trzeba kupić, kolderka, wanienka a tak to większość juz jest 🙂

Wyczerpujący ale owocny dzien 🙂 padam na suty!

Maju, a z jakiego sklepu internetowego przymierzacie się kupic?

• Mamusia
Anett napisał(a):
no wlasnie ja tez sie dzisiaj dowiedzialam ze wystepuje w jednym kolorze zapytalam o ten jasniejszy a pan powiedzial ze z żyrafką kolor jeden a z misiem mam do wyboru ciemniejszy lub jasniejszy 🙂

Dziwne, bo u mnie była promocja na jeden kolor a na drugi nie. Więc albo sami nie wiedzą co mają i co zamotali, albo rzeczywiście są dwa kolory z szufladką. W każdym razie tłumaczyli mi dwa razy jak wygląda sytuacja a ja - blondynka, nie pojęłam o co im chodzi 😁 tak więc zostawię sobie ten zakup na następny tydzień. Ale znalazłam słuchajcie tą żyrafkę z szufladą za 220 zł - tylko nie wiem w jakim kolorze

• Mamusia
Anett napisał(a):
cena super jak mają jeszcze na stanie a chcesz takie to sie nie zastanawiaj i wlasnie ja mam w tym kolorze 🙂ja zaplacilam 309 zl 🙂

Mają własnie, tylko nie mogliśmy się dogadac co do tego koloru, bo juz dziś bym miała. Chociaż i tak by mi sie w samochodzie nie zmieściło 😁

• Mamusia
DorotaK napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Majka najważniejsze ,że już "większość masz" 😁 no a żyrafka jest czadzio 😁

Za te żyrafki to powinni nam coś dac - my też sie przymierzamy wlaśnie do takiego łóżeczka. A jaki kolor macie? Bo są chyba dwa - ciemniejszy i jaśniejszy.

ciemne 😁

• Mamusia
Jestem 🙂 Byłam u kumpeli na kawce i pogaduchach 🙂
Fajnie ,że macie juz wszystko kupione 🙂 ja po swietach znowu jade na shopping 😁 😁
no i tez zastanawiam sie czy juz nie kupic wozka, skoro mowicie ze musi sie wietrzyć??
Fajnie tak wszystko sie kupuje, tylko kasa szybko leci 😲 🤔 🤔
Jeśli chodzi o pieluchy DADA, to wiecie, to jest opinia mojej kumpeli, nie uzywalam ich wiec nie wiem.
Skoro mowicie ze sa dobre , to Wam wierze 🙂 😁 😆 😆

• Mamusia
Ja sie wzielam za porzadkowanie w szafie i kurna poprzymierzalam wszystkie spodnie jakie mam i nie mam zadnych w ktorych moglabym chodzic bo sie nie dopinam. Ostatecznie moge z dwie pary zalozyc ale jedynie jak zaloze do nich dluzsza bluzke a takich tez mam moze z 3? Wszystkie bluzki sa juz za krotkie wrr. A nie bede kupowac nowych ciuchow na koncowke ciazy praktycznie, mam tylko nadzieje ze po ciazy zmieszcze sie w te spodnie co mam. Noszenie leginsow juz mnie znudzilo ciagle to samo i to samo.

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Kasiu powiem Ci ,ze jak dla mnie legginsy są najwygodniejsze 🙂 a wspodnie juz zadne nie wchodze 🤪 🤪

ja rowniez ale i leginsy mnie ostatnio cisna w brzuch 😮 😮 Najwygodniej to w sukienkach by bylo ale jeszcze jest za chlodno na nie a szkoda :P

• Mamusia
a ja nic nie przymierzam nie chce sie dolowac mam sporo tunik bo ogolnie je lubie ale teraz chodze w tym w czym mi wygodnie i wcale sie nie przejmuje ze non stop jest to samo grunt ze czyste i pachnace 🙂
a na zakupy polece po ciazy jak dojde do siebie i wtedy bedzie szał ciał 🤪

• Mamusia
Anett napisał(a):
a ja nic nie przymierzam nie chce sie dolowac mam sporo tunik bo ogolnie je lubie ale teraz chodze w tym w czym mi wygodnie i wcale sie nie przejmuje ze non stop jest to samo grunt ze czyste i pachnace 🙂

W tym problem ze ja wlasnie tunik nie mam za duzo jakos wczeniej nie nosilam leginsow a jak tak to rzadko przewaznie spodniczki, sukienki i spodnie.

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Anett napisał(a):

W tym problem ze ja wlasnie tunik nie mam za duzo jakos wczeniej nie nosilam leginsow a jak tak to rzadko przewaznie spodniczki, sukienki i spodnie.

Kasiu, może zaopatrz się w rajstopy dla ciężarnych, i już będzie można w spódniczkach i sukienkach pomykac 🙂