Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie jak mnie denerwuje takie uczucie-mam wrażenie jakby mi się wody sączyły...tyle,że jak sprawdzam to nic,suchutko 😁 a co chwilę mam wrażenie,że mi leci i to jeszcze tak gorąco mi się tam robi a jak idę i patrzę to sucho...dużo chodziłam dzisiaj,brzuch mnie od tego bolał,więc pewnie podświadomość jakas mi się włączyła...nic się nie dzieje,a ja i tak co chwilę gonie i sprawdzam bo mam wrażenie jakby leciało ze mnie ☺️

• Mamusia
no mi to leci taka woda i jak ide do wc to cala wkladka mokra ale ja mam tak od tego pessera takie jakby wodniste uplawy ..lekarka tez sie zdziwila ze az mi tak leci i myslala ze to wody ale zrobila usg i odetchnela z ulga powiedziala ze to nie wody mały ma tam basen.. 🙂

• Mamusia
ale mi nic nie leci,takie jakies złudne uczucie mam,bo jakby mi cokolwiek leciało to by był powód do zmartwienia,ale mi się zdaje że dużo leci a suchutko,nawet śluzu nie ma,więc nie wiem dlaczego mam wrażenie,że leci...tak mi się w środku gorąco robi i potem jakby leciało,a jak jestem w wc od razu i patrzę to nic ☺️

• Mamusia
Ja już po spacerku 🙂 Piękna pogoda dziś, i chyba najcieplejszy dzień w roku jak dotąd 🙂
Jeszcze zaraz musze Mężulowi jakąś kolacyjkę strzelić bo wróci głodny z pracki 🙂

Co do kas uprzywilejowanych.... ja tam zawsze widze stare baby , które takie chore niby są,
ale jak w święta zrobią promocję na karpia to zapierdalają jakby miały po 20 lat haha 😁 😁 😁
Ostatnio byłam z Mężem w UPC oddać sprzęt i jeszcze było zamknięte, a taka Baba zza rogu wyskoczyła i "ja jestem pierwsza w kolejce!!!" Mój oczywiście nie wytrzymał i jej powiedział "A co kurwa M Jak Miłość zaraz w telewizji leci, czy do pracy się Pani spieszy" 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Emi fajne całkiem te łóżeczko 🙂 fajna kolorystyka
Midorada fajny wózio sobie upatrzyłaś , taki nowoczesny w wyglądu, ciekawe właśnie ile waży...
KOzinka ja mam takie uczucie co Ty, tylko dziwne ale wtedy jak sobie kichnę to wydaje mi się ,że mi coś poleciało , tak jakbym popuściła, lece patrze a tam sucho :/

Jeśli chodzi o święta to też z jedzeniem nie bede przesadzać, bo w niedzielę do Mamy na kawę, a w poniedziałek do Babci od Męża. Tam wszyscy co roku się zbierają i kurwica mnie bierze bo zamiast lać wodą , to leją jakimiś starymi perfumami. Mój tesciu poł flachy mi kiedyś na łeb wylał i myślalam ,że go zabije 😠 😠 😠 😠 włosy odrazu do mycia wrrrrrr

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Ja już po spacerku 🙂 Piękna pogoda dziś, i chyba najcieplejszy dzień w roku jak dotąd 🙂
Jeszcze zaraz musze Mężulowi jakąś kolacyjkę strzelić bo wróci głodny z pracki 🙂

Co do kas uprzywilejowanych.... ja tam zawsze widze stare baby , które takie chore niby są,
ale jak w święta zrobią promocję na karpia to zapierdalają jakby miały po 20 lat haha 😁 😁 😁
Ostatnio byłam z Mężem w UPC oddać sprzęt i jeszcze było zamknięte, a taka Baba zza rogu wyskoczyła i "ja jestem pierwsza w kolejce!!!" Mój oczywiście nie wytrzymał i jej powiedział "A co kurwa M Jak Miłość zaraz w telewizji leci, czy do pracy się Pani spieszy" 😁 😁 😁 😁

haha dobrze jej powiedział 🤪

• Mamusia
Jak sobie pomyślę ze mam tam jechać to mi się odechciewa .... :/ rozumiem symbolicznie polać woda , a nie jakimiś starymi smierdzacymi perfumami fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jeszcze mój tesciu nie ma umiaru i mysli ze to pieknie pachnie 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Co za historie opowiadacie z perfumami... 🤪 🤪 🤪 U mnie nie bylo takiej pogietej "tradycji". Czarna jestem pewna, ze po jednym myciu zapach nie zejdzie... mysle ze po 3 jest mala szansa... 🤢 🤢 🤢
Tysia dzieki za link ze szczegolami dot tego wozka. Tam na tej stronce jest jeden wozek w ktorym jest moj no1 - bugaboo... jak to powiedzial mi koles w sklepie - mercedes w swiecie wozkow 😮 😮 Musialabym jednak najpierw wygrac w totolotka 😁 😁 Czarna Icandy - wozek, ktory jedziemy jutro zobaczyc wazy tylko 6kg, razem z "buda" niecale 10kg. Poniewaz duzo jezdze samochodem musze miec lekki, inaczej sie wykoncze przy wkladaniu i wykladaniu go z bagaznika przy moim wzroscie i gabarytach. 🥴

• Mamusia
Powiedz, ze ci sie bedzie chcialo zygac i niech spada z glupotami!!

A ja dzisiaj tez wpuscilam Pania ciezarna w kolejce przed siebie 😁

Kurcze czemu Polacy w wieksozci sa tacy obojetni?? Podjezdzamy pod dom, a tam obok garazy lezy facet. No wiecie ubrany jak to dzidki, ciemna kurtka, jakas czapka. i tak jakby probuje wstac ale nogi mu sie placza i znow pada na brzuch To mowie do Darka, ze choc pojdziemy zobaczyc,bo moze chory. No to co moj maz: no ok, ale pewnie pijany...
Poszlam i pytam Pana czy mu pomoc, a on przeszczesliwy, ze tak bo sie przewrocil, a nogi mu odmawiaja posluszenstwa i nie jest w stanie sam sie podniesc (
Zapytalam czy cos mu sie stalo, czy go gdzies odprowadzic, ale nie chcial.
A moj maz na to zdziwiony: ejjj.. wcale nie byl pijany.. Tez mi dziwne

To mowie do niego, zeby pomyslal, ze to mogla lezec jego mama, i jakby sie czul gdyby nikt jej nie pomogl ( Mam nadzieje, ze to go czegos nauczy juz na zawsze!!!

• Mamusia
Emi lozeczko turystyczne to bardzo dobry pomysl. Mam zamiar zaukpic takie pozniej i trzymac je na dole w salonie. Dziecko moze sie tam bezpiecznie bawic i w kazdej chwili bedzie mozna do niego zajrzec, a nie co minute po pietrach latac.
Czarna mezulo niezle babie tekstem przywalil... 😜 😜 😜

• Mamusia
ja też oglądam na wspolnej 😁 znowu byłam w carrefurze tym razem z mamuśką ale oczywiscie chłopcy z siłowni - standard ciężarni!!!! wkurwia mnie takie coś...

Czarna dobry tekst męzulka 😁

Sandra ale masz dobre serduszko super ,że pomogłaś ja też ostatnio dziadka zbierałam w tramwaju a wszyscy stali i patrzyli jak próbuje wstać ale każdy dupe grzał na siedzeniu .... a ja z końca tramwaju na środek wybiegłam ... brak słów 🤔

• Mamusia
Wróciła, moja chrześnica o mało mnie nie wykończyła, ciągle na kolana, i tulić się chciała albo rozmawiać do brzucha z Hanią, zabawki jej przynosiła i mówiła "Haha oć baćwić lala" (Hania chodź bawić się lalą" Słodka jest 😁
Ja na kolację serniczek sobie zjem 🙂
Miłej nocki