Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Własnie też przeczytałam co tam naskrobane, ja jak bym miała patrzec na pieniadze to bym sie chyba nigdy dziecka nie doczekała bo pieniadze i praca dzisiaj sa a jutro ich nie ma nigdy nie wiesz co ci sie przydazy, a człowiek jak gospodarny to zawsze znajdzie sposób by przezyc i zaspokoic rodzine 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Własnie też przeczytałam co tam naskrobane, ja jak bym miała patrzec na pieniadze to bym sie chyba nigdy dziecka nie doczekała bo pieniadze i praca dzisiaj sa a jutro ich nie ma nigdy nie wiesz co ci sie przydazy, a człowiek jak gospodarny to zawsze znajdzie sposób by przezyc i zaspokoic rodzine 🙂

Święta prawda Emi 🙂

• Mamusia
Dokładnie Emi... nie zarabiamy kokosów a jednak bobo w brzusio jest i wiadomo nie jest to tana sprawa jeśli by policzyć wyprawkę dla małego to ładnie siana poszło ale jakoś tego nie przeliczam bo dla mnie najwazniejsze ,żeby było wszystko co potrzebne a nie lans na placu zabaw z markowymi ciuchami 😁

• Mamusia
hehehe też nie omieszkałam dodać swoich 5-ciu groszy...przeczytałam i się wypowiedziałam.
może i to tej dziewczyny sprawa ale nie potrzebny jest ktoś taki na forum kto tak materialnie podchodzi do dziecka....kurcze...sami sobie takie pokolenie szykujemy mając takie podejście ze tylko firmówki.....ja gdybym chciała to też bym mojego ubierała tylko w firmówki ale uczę go że czysty i schludny strój jest ważniejszy niż logo na butach czy koszulce. on w ogóle nie zwraca na to uwagi czy tam ma napisane reebok czy nike czy inne srike 😁
zgadza się wypowiedziała swoje zdanie i one tak samo...dobrze że u nas wszystkie raczej zgodne jesteśmy 🙂

• Mamusia
Mysle, ze dziewczyna jest po jakis traumatycznych przejsciach. Moze miala ciezkie dziecinstwo i obiecala sobie, ze jej dziecko bedzie mialo wszystko to czego ona sama w zyciu nie miala... Kto wie? 😮 Ale prawda jest, ze w szkolach dzieci sa okrutne i wysmiewaja te ubozsze, albo gorzej ubrane - tyle ze to juz rola rodzicow by tym skromniejszym i tym zamoznym tez wytlumaczyc, ze ubrania, samochody, playstation i inne pierdoly nie sa wyznacznikiem ich wartosci. I ja mam zamiar z moim mezem tak wychowywac nasze dziecko - bo my dziecmi komuny jestesmy, a za komuny - jak wiadomo - nie bylo nic!!! 🤢 Ja lalki barbie nigdy nie mialam, bo moich rodzicow na to nie bylo stac. Ale dzis nie placze z tego powodu, dzis mam prawie 34 lata i zdaje sobie sprawe, ze ta lalka 20 lat temu nic w moim zyciu by nie zmienila. Koniec tematu. Jestem glodna 🙂

• Mamusia
😁 😁 😁 dobre 😁 😁 😁 fakt jesteśmy dziećmi komuny 😁 😁 😁 ale przez to mamy szacunek do wielu rzeczy które dzisiejsza młodzież właśnie przez takie rozpieszczanie uważa że im się należy...i my z mężem właśnie takie wartości też próbujemy Marcychowi wszczepiać. że ważne jest to co człowiek ma w środku a nie na zewnątrz 🙂
hehe pewnie że nie jest to łatwe bo właśnie dzisiejsze dzieciaki są straszne i my swoje a w szkole dzieci swoje....ale ja mam czyste sumienie że nie lansuje młodego na zewnątrz

dobra spadam / o wilku mowa a wilk dzwoni do drzwi/ 😁 😁 właśnie od kolegi wraca 🙂 więc idę przegrzebać tornister co na jutro zadane i obiadek podawać 🙂

aaaa u nas fajnie słoneczko wyszło zza chmurek 🙂 fajnie się od razu zrobiło 🙂

• Mamusia
a ja za chwilę lecę na korepetycje... ależ mi się nie chce. W ogóle jestem jakas padnięta, spałam teraz prawie dwie h i najchętniej znów bym się przytuliła do poduszek. Ostatnio kiepsko śpię - codziennie pobudka o 6 i już nie moge spac. No i humorek gdzieś się zapodział :-(

• Mamusia
troche poczytalam wrzesniowki to ja sie wypowiem u nas 🙂co do prywatnych lekarzy do ktorego ja akurat uczeszczam to nie znaczy ze jestem lepsza od ktorejs tutaj bo w pierwszej ciazy chodzilam panstwowo bo naprawde nie bylo mnie stac na prywatnego i ciaze donosilam i bylo ok..ale jesli chodzi o posiadanie dziecka (mowie tu tylko o sobie)gdybym nie miala dobrej pracy i pieniazkow to bym sie nie zdecydowala na ciaze..mam juz jedno dziecko ktore tez wymaga inwestycji i w wypadku gdzie nie dalabym rady zwiazac konca z koncem drugie nie wchodziłoby w gre..ale jest jak jest jestem szczesliwa tylko Adama mi brakuje 😞
ja prasowanko robie troszke wczesniej ze wzgledu zagrozonej ciazy..
a co sie dzieje z Niunią..??ktoras wie???

• Mamusia
mi czop odszedl z Milenką 4 dni przed porodem 🙂
wiem ze wroci Tysia ale to wszystko tak dlugo trwa 😠
ja tez bym polezala ale zaraz przyjezdza Adama siostra z narzeczonym i bedzie lozeczko skrecane..
jesli chodzi o samopoczucie to ja nie mialam gorszego od czasu zajscia w ciaze...

• Mamusia
laski mam miniproblem.

Poszłam do Gina, a na drzwiach napis, NIECZYNNE.
Laska też czekała, zadzwonila do niego, a on że go do niedzieli nie ma..

a ja potrzebuje L4,
Chce iść jutro do przychodni do innego gina co by mi zwolnienie wypisał chociaż na tydzień..
ale jutro jest 13.04.. a ja potrzebuje od 11.04 myślicie, że nie powinni robić problemu?
Powiem jak sytuacja wygląda..

mam ministres.

• Mamusia
No to poczytałam sobie wrześnióweczki i powiem Wam że laska z deko lekko przegięła, ale nie czepiam się każdy ma prawo do swojego zbadania byle by nie narzucała go innym.

Idę kolację robić bo mi Hania się jedzenia domaga 😁

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
sandroos napisał(a):
Wydaje mi sie, ze nie bedzie problemu robic....

no właśnie tak myśle, co by mu zależało robić mi problem.. a do poniedziałku nie chce czekać.. tak bym od razu jutro zwolnienie do pracy zaniosła i git malina.'

dziś magda gessler, oglądacie?

Maja ja tam gesslerke lubie ogladac 🙂