Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ciuszki poprasowane 😁 i co? patrze a na sliniaku? ŻYRAFA 😁

no na fb możemy pisać swoje nr z tym ,że sa też tam osoby ktorych ja nie znam :O

Miejmy nadzieje ,że waga Klaudii dużo się nie rózni od rzeczywistej... bedzie dobrze 😜 😘

Emi kumpeli synuś dobrze ona rodziła go jakoś 1,5 miesiąca temu ale nie mieszka już obok mnie wiec kontakt tylko fb 🤨

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ciuszki poprasowane 😁 i co? patrze a na sliniaku? ŻYRAFA 😁

no na fb możemy pisać swoje nr z tym ,że sa też tam osoby ktorych ja nie znam :O

Miejmy nadzieje ,że waga Klaudii dużo się nie rózni od rzeczywistej... bedzie dobrze 😜 😘

Emi kumpeli synuś dobrze ona rodziła go jakoś 1,5 miesiąca temu ale nie mieszka już obok mnie wiec kontakt tylko fb 🤨

Tysia nie Klaudia tylko Karolinka 🙃

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Ja też tam paru osób nie znam 🤢 ale te osoby raczej nie beda brały mnaszych numerów bo na co im one:P
ja Tysia twój juz sobie dawno spisałam jak kiedys podałas na forum 🙂

Ja tez nie znam tych dziewczyn.... Moze MIdorada je usunie poprostu?? zostaną tylko te, które czynnie sie udzielają ???

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Ja też tam paru osób nie znam 🤢 ale te osoby raczej nie beda brały mnaszych numerów bo na co im one:P
ja Tysia twój juz sobie dawno spisałam jak kiedys podałas na forum 🙂

Ja tez nie znam tych dziewczyn.... Moze MIdorada je usunie poprostu?? zostaną tylko te, które czynnie sie udzielają ???

jestem za

• Mamusia
Mialam isc spac a znowu usiadlam. Ja dzis dodalam moja przyjaciolke zeby mogla poczytac moje wpisy waszych nie czytala i stwierdzila ze jak zwykle marudze i dala sobie spokoj wiec jak chcecie mozecie usunac Ule. Ona i tak nie bedzie juz wchodzila tam.
Co do nr tel ja jestem za fb. Tysi nr mam teraz lece spac chyba juz na pewno :P 😁 😁

• Mamusia
hej, hej
tez jestem za pozostawieniem tylko naszych brzuszków na forum. Żeby ktoś sobie poczytał - można pokazac na własnym koncie, a jak jest tylko jako jednostka na liście, to po co. Jest nas tu o połowę mniej niż na naszym tajnosie - tutaj mniej nas czyta niż tam, a tam tajniejsze 😁

Ja też jakoś zmęczona już jestem, chociaz niewiele w sumie zrobiłam, trochę się nachodziłam, ale miałam poprac, poprasowac, zmyc podłogi i dosprzątac w kuchni i co - zupełnie nic 😞 wiec przekładam chociaż czesc na jutro. Z samego rana jednak jadę z autkiem bo coś stuka z przodu po prawej stronie, lepiej żeby posprawdzali - ale dobrze by było jeśli by szybko zrobili bo jakoś nie uśmiecha mi się bycie pozbawioną transportu - rozleniwiłam się 😉 chcę jeszcze pojezdzic dopóki mogę.

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja zapraszałam te brzuszkowe ale one coś tez sie nie udzielają! podawać nr :d ja już w telefonie utworzyłam grupe BRZUSIO i was pododawałam sobie 😘 Midorada do dzieła 😜 usuwaj nie naszych 😁

Ja Was już też wrzuciłam do telefonu Brzuszki moje drogie 😁