Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaana napisał(a):
midorada napisał(a):
Na FB sa jeszcze SARA KAMINSKA, MONIKA FIEBIG, ANNA LOPUCHIN - dziewczyny dajcie znac co z nimi bo nie chce nikomu robic przykrosci usuwajac je z listy.

Ania Łopuchin możesz usunąć bo to ja 🙂 a nie chcę się za bardzo na fb afiszować z ciążą 🙂 nie obrażę się 😁

Aaaaa 🤪 no tak myslalm, ze moglam strzelic jakas gafe ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ Ania, nasza grupa CIEZAROWKI jest tajna i nikt o niej nie wie i nikt nie czyta naszych wpisow. Mozesz smialo sie tam udzielac tak jak tu.

Oczywiscie nie usune Agnieszki C bo przeciez wiem, ze to nasza Nenia jest 🙂 😉 😜

Agnieszka B rowniez zostaje.

• Mamusia
Bylam dzis na zakupach przedszpitalnych. Wkladki laktacyjne wykupione, podklady poporodowe wykupione 🤪 😮 W szoku bylam na calego. Jutro z rana przejde sie chyba do tego sklepu bo dzis w poludnie polki zastalam puste, a mij maz tak sie przestraszyl wczoraj, ze najlepiej bym juz, w tej chwili miala te torbe spakowana 😮 🤢

• Mamusia
Ja położną wybierałam przy wyborze lekarza, muszę się dowiedzieć jak to jest i kiedy przyjdzie, ale to przy okazji.

Ja na szczęście ma cudne komplety w tym UWAGA jeden futro-kombinezon żyrafka 😁 😁 😁 tylko nie wiem czy uda mi się go ubrać małej, wszystko zależy od pogody. Wstawię zdjęcie gdy znajdę chrześnicę w niego ubraną 😁 Oprócz tego kurteczki i kombinezony letniejsze i cieplejsze. Wszystkie myślę że będą OK bo Lusia w lipcu się urodziła, więc niewielka różnica w czasie i była że tak powiem długa 🙂 Mam już dresy, i cieplejsze bluzy, sweterki. Po za tym teściowa już zapowiedziała że dla wnusi dziergać będzie sweterki 🙂

JA dowiem się jaką wagę ma moja Hania już 27 kwietnia 🙂 doczekać się nie mogę 🙂

Dziś mi mąż powiedział że się martwi czy aby wszystko dobrze jest z Hanią, bo mały brzuszek mam 😁 ehhh jak chuda źle jak gruba też nie dobrze i zrozum tu faceta 😮

• Mamusia
Ja sie na bank nie bede pakowac do maja, moze jakos na poczatku ale w sumie po co 😮 Jestem, wsciekla bo mam wizyte dopiero 17.05 a mialam miec 08.-05 ale moj maz przylatuje tego dnia a pozniej nie ma lekarki. Bede juz w 38tc wiec pewnie od niej bedziemy jechac prosto do szpitala uzgadniac co i jak z cc, nie lubie tak na ostatnia chwile 🤢 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Midorada w sumie racja, ale ja jeszsze poczekam jednak, wszystko mam kupione tekze w razie co pakowanie nie zajmie duzo czasu 🙂

Nenia wielkość brzuszka nie świadczy o wielkości dzidzi, napewno jest wszystko oki 🙂

Ja o tym wiem, tylko mój się martwi, ale już mu wytłumaczyłam 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Midorada w sumie racja, ale ja jeszsze poczekam jednak, wszystko mam kupione tekze w razie co pakowanie nie zajmie duzo czasu 🙂

Nenia wielkość brzuszka nie świadczy o wielkości dzidzi, napewno jest wszystko oki 🙂

Emi - i taka miedzy nami roznica - Ty jestes juz obkupiona - ja jeszcze nie 😁 😁