Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jak to brzmi "Jade do Czech" 😁 😁 😁 tak blisko mieszkasz, że to normalka dla Was 🙂

Tysia u nas tez słonecznie, mam nadzieje, że ta burza z Trójmiasta do nas nie przylezie.. A Polusia klopsia rośnie :0 Twój juz tez pewnie Misiak 🙂

My dziś odbieramyu autoooo, ciesze się jak dzieciak 🙂 mechanik go oblookał, mówi, że samochód dziki szał w super stanie, zmienił tylko olej i filtry, nawet klocki hamulcowe eleganckie 🙂
Mąż tylko ubezpieczy i dziś będę próbować furacza 🙂
A w piątek przyjeżdża kuzynka z Płocka z furą dla Poli 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie też pogoda ładna,właśnie powiesiłam pranie na balkonie ale co chwilkę się chmurzy więc nie wiem co będzie 🥴 w sumie od rana tak się dzieje a ani jedna kropla nie spadła z nieba więc może mi poschną ładnie ubranka,potem kilka poprasować i spakować do torby a reszta niech sobie czeka na prasowanie 🙂 w sklepie nie byłam,bo mała dopiero teraz wstała i siedzi na nocniku i robi kupę już z 10 minut 🤪 już ją dawno zrobiła,ale udaje,że czyta książkę i nie pozwoli się z nocnika zabrać 😁 więc czekam i czekam 😁
mam niepoodkurzane od prawie 2 tygodni w domu ☺️ gary stoją,bałagan jak nie wiem co ☺️
ale powiedziałam sobie,że mam to gdzieś,kilka drobnych rzeczy dziennie zrobić mogę,ale nie będę biegać i sprzątać od rana do wieczora,bo mam leżeć 🙂 przyjdę ze sklepu,pomyję tylko po obiadku,zrobię sobie cappucino i wywalę się na łóżko 😉 a że do sklepu mam kilka kroków to też się nie przemęczę 🙂 potem zjemy z młodą drugie danie,bo zawsze je 2 danie jak wstanie i tyle 😉
gorzej jak wpadnie ktoś niezapowiedziany na urodzinową kawę ☺️

• Mamusia
Maja ja mam jeszcze lepiej- około 50km do cieszyna do granicy czech i mniej więcej tyle samo do np.zwardonia do granicy ze słowacją 😁
ale ja mam czechy najbliżej 😜 bo jak wiadomo do czech jeździ się po alkohole najczęściej,a u mnie w piwnicy cała szafa stoi bo babka pochomikowała przez całe życie 🤪 więc jak mój mówi,że idzie do czech to wystarczy,że schodzi do piwnicy,a babka o tym nie wie 😁 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Maja ja mam jeszcze lepiej- około 50km do cieszyna do granicy czech i mniej więcej tyle samo do np.zwardonia do granicy ze słowacją 😁
ale ja mam czechy najbliżej 😜 bo jak wiadomo do czech jeździ się po alkohole najczęściej,a u mnie w piwnicy cała szafa stoi bo babka pochomikowała przez całe życie 🤪 więc jak mój mówi,że idzie do czech to wystarczy,że schodzi do piwnicy,a babka o tym nie wie 😁 😁

Kozinka moja miejscowość graniczy z czechami z Habrticami 🙂 ale ja pojechałam autem bo ja mam do sklepu 50 metrów i jak wracam to już sapie jak słon, a teraz ide na taras bo mężul mnie woła na pączka i kawusie 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny,

Dopiero co zjechalam do domciu.
Bylam dzis w szpitalu na spotkaniu i... widzialam mojego Klopsika 🤪 🤪 🤪 Jest caly i wyglada na to, ze rozwija sie prawidlowo. W tej chwili wazy prawie 2,5kg 🤪 🤪 🤪 takze moge pochowac juz te ciuszki na "male dziecko", ktore niechcacy pokupowalam, bo sa do 2,4kg 🤢 🤢 🤢 No i sumie juz wiem skad przez ostatni tydzien tyle mi na wadze przyroslo - prawie 2kg 😮 😮 Wczoraj jak zobaczylam moj brzuchol w lustrze w jakims sklepie to myslalam, ze padne trupem tak mi wysadzil. Na obiedzie podeszla do mnie jakas babka - pierwszy raz na oczy ja widzialam - i pyta ile mi zostalo i w ogole jak sobie radze ze spaniem i zyczyla mi powdzenia 😁 😁 czyli ze jest chyba pokazny 🤪 🤪
Poza tym przyjechaly wreszcie rzeczy, ktore zamowilam. Sliczne sa te wszystkie zabaweczki dzieciece 🙂 🙂
Majka super, ze z Polcia ok.
Kozinka jeszcze raz wszystkiego dobrego - zaszalej na zakupkach z okazji urodzin 😉
Niunia powodzenia z budowa domu. Pewnie duzo roboty, a nie tak jak my - gotowca kupilismy i zadowoleni. Ale prawda jest, ze wyposazenie i urzadzenie chalupy to cholernie (ze tak sie brzydko wyraze), duzo kasy 🤢 🤢

• Mamusia
Zapomnilam dodac, ze w szpitalu wyegzekwowalam skierowanie na powtorke badania na zoltaczke 😜 😜 Niby babka tlumaczyla, ze nie ma sensu, ale tak jakos na niej niechcacy wymusilsmy 😉 😉 Ja nie lubie niedomowien - chce miec jasno - czarno na bialym - jest albo nie. 🙂

• Mamusia
Kozinka to masz czadzio miejscówke 🙂 na zakupy tu i tu.. no i Czechy w piwnicy 😁 😁 😁

Emi mówisz na zakupy do czech to nawet z buta można się pokusić? 🙃 🙃

Midorada super, że Klopsio biggi, czyli zdrowo chłopulek rośnie 🙂 Dobrze, że poprosiłaś o to skierowanie, ja tam tez wole miec porobione co trzeba i wtedy wiadomo co i jak.
ja dziś pobierałam krew na tą żółtaczke i zrobiłam próbe wątrobową, bo sie w środe i w sobote w nopcy drapałam po dłoniach i stopach - mam obawy co to cholestazy 😮 😮

jutro odbiore wynik, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze..

Aga u nas popadało 5 minut i dalej słońce.. może burza na noc zajdzie 😁
Czekam na meża, ubezpiecza auto a ja czekam z niecierpliwością 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
ja mam 27go wizyte 🙂
bylam z corcia u ortopedy dostala masc na 3 tyg a jak nie pomoże to mamy zrobic przeswietlenie a jak zdjecie wyjdzie zle to renozans magnetyczny ktory kosztuje 500zl 🤢
teraz jest podobno modna mlodziencza choroba zwana martwica kosci i to tez wchodzi w gre 🤢
zmienilam kola na letnie uuuffff juz z glowy 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
ja mam 27go wizyte 🙂
bylam z corcia u ortopedy dostala masc na 3 tyg a jak nie pomoże to mamy zrobic przeswietlenie a jak zdjecie wyjdzie zle to renozans magnetyczny ktory kosztuje 500zl 🤢
teraz jest podobno modna mlodziencza choroba zwana martwica kosci i to tez wchodzi w gre 🤢
zmienilam kola na letnie uuuffff juz z glowy 🙂

kurcze...brzmi poważnie, oby ta maść pomogła....

Ania hahaha to ja już wiem gdzie następnym razem w drodze do Chorwacji zrobimy mete 😁 😁 😁 hihihi bo my na Cieszyn właśnie jeździmy 🙂