Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
haj Hipcie 🙂

My dziś pospaliśmy, zaliczyliśmy obiad u mamci 🙂
Wpadła do mnie kosmetyczka, rzęsy cacy, pazury u rąk i gir very nice 🙂

Zaraz seans meczowy 🙂
Maleńka moja niunia jest często aktywna, ale też nigdy nie zarobiłam kopa w żebra.. czasami dzidzie są mniej aktywne, ale zawsze można podskoczyć nawet do położnych a te sprawdzą jak tak serducho dzidzi 🙂

Midorada supcio brzusiak 🙂

deszczu brak..

• Mamusia
wczoraj jak kupowalam lezaczek to ogladalam tez pojemniczki na smoczusie a pani do mnie mowi "a moze chce pani takie z kolekcji euro" a ja jej na to "w żadnym wypadku" 😁 😁 😁 ja mam uraz po bylym chlopaku mecze ogladal codziennie dla mnie nie mial czasu dlatego taki uraz mi zostal...

• Mamusia
Ja tam nie kumam nic w pilce noznej ale kibicuje jak nasi graja albo chorwaci 😁 😁 😁 i to z zapalem maniaka 😁 szkoda ze teraz nie bede mogla pojsc do pubu i z kuflem w rece kibicowac tym co tam lataja za ta kolka 😁 😁 😁 😁

Posiedzialam 5 min na sloncu i spuchlam jak balon 🤢 coz takie uroki ciazy ale jeszcze tylko troszenke 🤪 🤪 🤪 🤪 Chce zeby byl juz wtorek 🙃

Wiecie jak sie ciesze ze bede miala cc, bede znala date itd. i nie musze myslec co i jak, ile potrwa porod, jak bardzo bedzie bolec itd. bo juz wszystko wiem, pol godzinki i Viki bedzie z nami, ech. Byle przetrwac ten ostatni miesiac. 🤪 🤪 🤪

Spotkalam kolerzanke, zawsze byla gruba ale teraz wyglada okropnie, az sie toczy jak chodzi no i okazalo sie ze jest w 7 miesiacu ciazy, spadlam z krzesla w takim bylam szoku bo brzucha przez ten tluszcz nie widac 🙃 🙃 🙃 😲 😲 😲 masakra 🤨

Moja Maja rozebrala sie do rosolu, polozyla na lozku i oglada mala syrenke 😁 😁 😁

• Mamusia
Mnie mecze tez za bardzo nie interesuja, ale zyczylabym sobie by Polska pokazala sie od jak najlepszej strony pod kazdym wzgledem. Nie codziennie nadarza sie okazja by zablysnac w Europie. Nie bede komentowac przygotowan na PKP, standardu naszych pociagow i rewelacyjnego przygotowania jezykowego pan kasjerek na dworcach do obslugi zagranicznych turystow i fanow pilki noznej z zagranicy 🤢 🤢 Powiedzmy sobie, ze stan drog sie poprawil i widze to za kazdym razem kiedy jestem w Pol. Czy wszystkie stadiony wyrosly zgodnie z planem (?) tego nie wiem - mam nadzieje ze tak. Jesli ta piesn ma byc hymnem tylko do Polski to ok, ale jesli ma reprezentowac cale EURO, to... troche za malo jak na mnie.
Koniec koncow wiem, ze pol Europy bedzie na nas psy wieszac. Kazde male podkniecie bedzie do tego dobrym pretekstem - zwlaszcza tu w UK. 🥴 (tak, tak - brytole to falszywyi i cyniczny narod). Dlatego chcialabym by jak najwiecej rzeczy bylo dostarczonych w jak najwyzszym standardzie, bym ja sama nie musiala sie wstydzic... czy to naprawde za duzo zyczen na raz? 😉 😉

• Mamusia
ja tam sport lubie szczególnie piłkę reczną, bo sama grałam 9 czy 10 lat 🙂

Wiolka ja też byłam fanką małej syrenki ☺️ ☺️ miałam nagrane na video 🤪 i często oglądałam 🙂

Ty się cieszysz, że masz zaplanowaną cesarkę, a ja np się cieszę, że będę miała niespodziankę i nie wiem kiedy mała mnie zaskoczy 🙂

• Mamusia
Aneta ja chyba tego wenflonu na plecach nie mialam bo dostawalam zastrzyki w dupsko, ale szczerze mowiac to ja na prawde nie wiele pamietam z tych pierwszych 2 dni bo bylam zbyt wykonczona po probach porodu naturalnego przez TYDZIEN czasu. Mozliwe ze mialam i go wogole nie czulam.

Maja ja tez uwielbialam Mala syrenke dlatego Majce sciagnelam, ech ja z pierwszym porodem mialam tak samo jak wiekszosc z was i bylam przeszczesliwa jak odeszly mi wody bo myslalam ze jeszcze tego samego dnia urodze (o naiwnosci ma!:blink 🙂

Aneta nie pekaj, ty to bedziesz miala najlepsza opieke pod sloncem, jak ci cos nie bedzie pasilo to po prostu powiesz i wyjma ci ta rurke.

• Mamusia
🙂 To mnie inaczej uczyli na studiach i gin te zmi tak liczy, ze 20 tydzien konczy sie dopiero jak jest 20 +7 🙂 ale z drugiej strony to w sumie czy to wazne tydzien w te tydzien w tamte...

Wczoraj jak sie tak wkula, tonapisalam do tej Darka siory i mi glupio w sumie teraz... ale uz nie mialam sily do niego... Tez sie chyba wkula, bo przyjechala i pow. ze nie mam zamiaru z nia gadac,bo pscyhologmi nie potrzebny tylko ma Darka zabrac w cholere... 😞( Ehhh... no i jej facet nie wiadomo, po co sie wkul? ze jak ZAWSZE ja wymyslam... no ale coz... impuls...

Wocilysmy z dzialki wlasnie, bo meszki porabane zarly jak cholera 😞(

• Mamusia
Ja tez czekam az moj synus mnie zaskoczy 😁
"siora" ktora rodzila 2 dni temu zakonczyla cesarka miala wywolywany porod bo po zalozeniu bqlonika malej spadal puls i jakies komplikacje miala nie mogla urodzic naturalnie bo mala sie cofala a wczoraj przestalo jej chyba dzialac znieczulenie mowila ze czuje sie fatalnie malej nie ma przy sobie chyba ze jest maz jest slaba i rana ja ciagnie mowila ze nigdy wiecej cesarki... kazdy inczej przehodzi jak widac a ona biedna malej przy sobie nie ma bo poprostu brak jej sil..

• Mamusia
Tysia bo nie ma co sie oszukiwac, cesarka to operacja i jak po kazdej trzeba do siebie dojsc i tyle. Ja tam co chwile dzwonilam po zastrzyk ptrzeciwbolowy bo po co sie meczyc. Najgorsze bylo wstanie z wyra ale jak sie ma to juz za soba to mozna smigac jak strzala.

Mi wlasnie tez zawsze liczyli i ja sama tak liczylam ze tydzi8en do przodu sie mowi, teraz mam 35+2 czyli jestem w 36 tygodniu. Popieprzone to 😁 😁 😁