Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
nie..arbuz to 90% wody 🙂 truskawki to trzeba odpuscic 🙂

no właśnie eh te truskawki....teraz już stoją z koszyczkami na poboczach więc trzeba jakieś obczaić czy są smaczne i się najeść za wczasu 🙂
co do laktatora to w szpitalu mają więc w razie potrzeby się użyje a nie ma co na zapas kupować, ja z zakupem się wstrzymam aż faktycznie będzie potrzeba.

zmykam też do wyrka, jutro rano na pobranie krwi a we wtorek do doktorka 😉

emi-rose napisał(a):
ooo Pati w końcu ktoś blisko mnie 🙂 gdzie rodzisz w zgolu czy goerlitz?

no ja urodzę w Goerlitz,pierwszą córkę tez tu rodziłam 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ja już po śniadanku, siedze z lodem przyłożonym do stopy....
Kostka od wczoraj jest bardziej opuchnięta, do tego zrobił mi się pod skórą mały krwiak :/
póki co noga mnie nie boli , ale dalej kuleje,, jak nie przejdzie do czwartku to ide do lekarza, pewnie wpakują mi ją do szyny 🤢

• Mamusia
cześć laseczki 🙂
ja już po badaniach i pierwszym śniadanku.
Maja też oglądam DDTVN i zaciekawił mnie sposób z wodą po jajkach 😁 musi to być obrzydliwe do wypicia, hm...ciekawe czy faktycznie przyspiesza ten poród bo nawet bym się poświęciła i wypiła 😁
a z Chorwacji to już przez cały weekend pogodę dają i aż mnie skręca jak widzę te piękne widoki...Wiola Ty masz na prawdę fajnie 🙂 aczkolwiek nie zazdroszczę puchnięcia w taką pogodę :/
Czarna, kurde jakbyś mało miała to jeszcze ta noga teraz....może faktycznie lepiej żeby Ci ją usztywnili

młody tak mnie napierdziela po żebrach aż boli 🤢 🤢 🤢 ciasno już coraz bardziej chłopakowi a tu jeszcze 35 dni.....o ile nie posiedzi dłużej....bo chłopcy ponoć najczęściej są przenoszeni bo im się nigdzie nie spieszy.hehhe leniuchy od urodzenia 😁 😁 😁 😁

idę jeszcze jedną bułę wciągnąć 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kocik snilas mi sie, ze latalysmy razem po Jarmarku, ja juz urodzilam a ty jeszcze z brzuchem latalas ale to byla kolejna ciaza bo Maja i 2 dzidzia juz byly dosyc sporawe 😁 😁 😁 😁

🤪 🤪 🤪 wolałabym latać po plażach Chorwacji hihihi 🙂 🙂 🙂
hahha no kolejna ciąża może być jeśli będzie gwarancja na dziewczynkę 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
A Maja pszczelarka tez mi sie snila ale to byl tak pokrecony sen na maxa, ze pamietam tylko, ze latalysmy na miotloach jak czarownice i szukalysmy leprechunow 😁 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 no to zalataną noc miałaś jednym słowem 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka jakie snyyy 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
w ogóle w ciąży to takie sny się ma, że szok!

Kocik kiedy masz wizyte? Ja ide w środe zbadac mocz i oddać krew do zbadania i w czwartek śmigam po L4 i pooglądam Polcię 🙂

aaa i tu mam pytanko.. teraz mi da L4 na kolejny miesiąc więc do 10.06.. no a w czerwcu poród, to kolejne zwolnienie tez daje na miesiąc, czy jak? Bo to nie sposób łazić co tydzień po zwolnienie 🤢 🤢