Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Cala noc skurczy a teraz wstalam jak nowonarodzona 🤪 Majka ja mam zwolnienie do 8maja i 9 ide i sama jestem ciekawa jak to bedzie 😁

oo no właśnie, to mi powiesz jak tam 🙂
ja swojego w sumie zapytam 🙂
Pewnie da mi na krócej, tak jak Czarna mówi, np na 2tyg.
Z tym, że jakby Pola jeszcze później się urodziła, to znowu trzeba lecieć po L4 🥴
dam rade 🤔

• Mamusia
hej 🙂
im bliżej końca tym dalej 😜 moje skurcze się chyba uspokoiły bo prócz twardnięć brzucha i bolesnych ruchów to nic więcej się nie dzieje 🙂 żadnych bolesnych skurczy,więc jest dobrze 🙂 czasem brzuch boli,ale tak normalnie 😉

• Mamusia
Witam, nadrobiłam was, ale tyle naskrobałyście, że nie sposób wszystkiego zapamiętać.
Kasiu, Wiola szybkiego powrotu do zdrowia 🙂
Tysia/b] jak widzę nadal 2w1 🙂

Ja właśnie śniadanko będę pałaszować. Za oknem przyjemny chłodek 🙂
U rodzinki było super- wróciliśmy wypoczęci 🙂
Miłego dnia Mamuśki 🙂

• Mamusia
hello 🙂noc do dupy standardowo przez nos 😠
zaraz ide pod prysznic i jade po kuzynke a pozniej na ktg 🙂
ja tez juz dostalam zwolnienie do terminu cc...
a jak to w koncu jest z tym macierzynskim gdzie trzeba zawiesc papiery i to podanie ?? 🙂

• Mamusia
hahaha 😁 Wiolka oby tak było 😜 a największe skurcze miałam jak poszłam siusiu i wróciłam zeby się połozyć to tak jakby wszystko puszczało 😜 zaganiam Roberta do dzieła ale chyba jesteśmy w tych sprawach bezradniiiiiii ☺️ ☺️ 😁 zaraz chyba pomyje podłogi 😁
Emi to na długo dał Ci zwolnienie u nas dają max na 30 dni 🙂

• Mamusia
Ania masz rację, im bliżej końca tym dalej 🙂
Aneta współczuję nosowych problemów :/
no Justyna nieźle Ci już daje do wiwatu z tymi skurczami 🙂 aż ciekawa jestem jak to u mnie będzie.
mój się wczoraj spytał czy oprócz tego że młody mnie tak boleśnie kopie czy wszystko w porządku to ja mu na to hehehe oprócz???? to weź sobie te kopniaki (już mega bolesne) to pogadamy co tam u Ciebie oprócz tego słychać będzie 😁 😁 😁 to się uśmialiśmy. hihihi ale jemu chodziło o to czy właśnie młody się na świat już nie pcha 🙂 to mu powiedziałam że jak będzie się pchał to na pewno się o tym dowie 😁 😁 😁

tez muszę umyć podłogę bo nasza sunia ma cieczkę i plami niesamowicie 🤢 🤢 🤢 i jeszcze obiadek do zrobienia....niech mnie ktoś kopnie bo się zebrać nie mogę....

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Aga moja pipa jeszcze chyba cieczki nie miała 😁 a nosi pieluchęęę?

zakładamy jej zwykłego pampersa takie gacie wciągane i wycinamy dziurkę na ogon i wygląda przekomicznie 🤪 🤪 🤪 ale na noc i jak nas nie ma to jej ściągamy żeby sobie dupska nie odparzyła, teraz jak jestem sama z nią to tez bez pieluchy gania i leży spokojnie u siebie 🙂 ale jak momentami przejdzie to gdzieś kapnie i muszę to odkazić. dobrze że młodego jeszcze na świecie nie ma, urodzi się to będzie już po cieczce 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Aga moja pipa jeszcze chyba cieczki nie miała 😁 a nosi pieluchęęę?

zakładamy jej zwykłego pampersa takie gacie wciągane i wycinamy dziurkę na ogon i wygląda przekomicznie 🤪 🤪 🤪 ale na noc i jak nas nie ma to jej ściągamy żeby sobie dupska nie odparzyła, teraz jak jestem sama z nią to tez bez pieluchy gania i leży spokojnie u siebie 🙂 ale jak momentami przejdzie to gdzieś kapnie i muszę to odkazić. dobrze że młodego jeszcze na świecie nie ma, urodzi się to będzie już po cieczce 😉

Hahaha ja robie tak samo 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Ja mojej nakladam pieluche jak ma cieczke ale ona i tak malutko plami. Kocik skocz do sklepu i jej kup po co masz latac jak szalona z mopem. A jaka masz rase?

no moja jest dużym psem bo to labrador więc plami sporo. małe psy mniej plamią, czasem właściciele nie zauważają że miały cieczkę 😉

• Mamusia
dobra podłogę umyłam, czworonoga zakułam w pieluchę 🙂
idę na ploty do sąsiadki bo jest w domu więc trochę rozrywki 🙂 🙂
do usłyszonka 🙂

aaaa czy ja przegapiłam czy cały weekend Doroty (Midorady) tu nie było??
jak się dziś nie odezwie to do niej skrobne

• Mamusia
No u nas daje własnie ostatnie zwolnie tak długo a 29 maja mam juz isc do szpitala jak nie urodze, takze pewnie do 4 czerwca sie rozpakuje 🙂 kumpela chodziła do tego samego gina i dostała zwolnienie od 2 marca do 10 kwietnia, 2 kwietnia kazała jej przyjsc do szpitala a 3 była juz rozpakowana, u nas z maciezynskim jest tak ze trzeba powiedziec w szpitalu ze sie pracuje i podobno daja jakis wniosek do wypełnienia i mówią wszystko w szpitalu co i jak i do pracy trzeba napisac podanie tak mi ksiegowa od nas z pracy powiedziała