Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
co do swedzenia i pieczenia to moze byc tez od plynu do hig.intymnej ja kiedys kupilam taki z firmy AA i myslalam ze sie zadrapie na smierc az w koncu trafilam na lactacyd jest super..ja jestem np.bardzo podatna na lapanie grzyba lub infekcji jak chodze na basen ale sie wycfanilam bo cholera lapalam te grzyby moment i teraz jak wracalam z basenu aplikowalam sobie tampon namoczony w naturalnym jogurcie na noc a rano jak szlam sie myc to ten otwarty jogurt bralam do podmycia powiem Wam ze rewelacja 🙂ja duzo plywam uwielbiam ten sport i musialam cos w tym kierunku wymyslec bo na basen chodze 3 razy w tyg.i jakbym miala tak non stop miec grzyba to masakra 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny,

Melduje, ze my wciaz razem, choc juz bym chciala osobno... 🥴

Pogoda piekna, goscie do nas przyjezdzaja wiec jest duzo pracy nad garami... 😞

Kocik super, ze jednak sie udalo z tymi drzwiami w ciagu jednego dnia 🤪
Emi uwazaj na siebie!!!! 😲 😲
Tysia jeszcze ra gratulacje - tyle szczescia na raz... 🙃 🙃
Sandra zobaczysz, ze po 4 dniach uznasz iz ten odpoczynek jak najbardziej byl Ci potrzebny... 😉
Kozinka Ty sie tez juz szykuj. W Twojej sytuacji to chyba w kazdej chwili Karolinka moze chciec wyjsc... 😉 😉 😉 😉

Trzymajcie sie Mamuski - milej niedzieli... 😘

• Mamusia
Dzień dobry
Za oknem przyjemny chłodek, w domu normalna temperatura, nie tam jakieś tropiki-jak to jest gdy za oknem + 30 🙂 Śniadanko zjedzone, mężuś odsypia nockę 🙂 Obiadu dziś robić nie muszę bo stołujemy się u moich rodziców 🙂 Uwielbiam te dni gdy gotować nie muszę 😁

Ostatnio przeciążyłam sobie nadgarstek prawej dłoni i boli 😞 Znacie jakieś sposoby by szybko przeszło?

Zaraz kawusi się napiję, bo usypiam przez tą pogodę, no ale wolę taką niż upał i puchnięcie. Zjem sobie bezę którą mąż dziś mi kupił jak wracał z pracy, bo wczoraj mu wspomniałam że zjadłabym sobie bezunię 🙂

Juro wizyta u ginekologa i po podglądam swojego Skarbka 🙃

Miłej niedzieli brzusie i mamusie 🙂

• Mamusia
Czesc laski!

Mam takiego wkurwa, ze normalnie zaraz urodze 😠 😠 😠czaicie ze na dzien dobry tesciowa sie mnie pyta jak mi wyliczyli termin porodu, skoro moj maz przyplynal 11.09 a ja mam termin 05.06 i ze to przeciez nie jest 9 miesiecy. Nosz rece mi opadly i mozg stanal, jeszcze glosno dyskutuja ze szwagierka w kuchni i chyba udaja ze ja nic nie slysze. Poszlam i im tumoka tlumacze jak sie liczy 9 miesiey ciazy. WYobrazacie sobie??? Mielismy z mezem farta bo zaszlam w ciaze tego samego dnia co przyplynal a one teraz zaczely cos wymyslac ze to podejrzane. Zaraz im pokarze kalkulator liczenia tygodni w ciazy bo jeszcze beda myslec nie wiadomo co. No taka jestem wkurwiona ze mi sie ryczec chce. Co za pojeby.

• Mamusia
heloł 🙂
mnie w sobotke odwiedziła kumpela z liceum, która na co dzień mieszka w Warszawie i zostaje do poniedziałku, teraz poszła odwiedzić rodzinkę więc zajrzałam do Was 🙂

Wczoraj byliśmy na obiadku u mamy 🙂 gołąbki i żurek 🙂 Mniami 🙂

Tak samo wczoraj byliśmy na meczu piłki ręcznej mężczyzn, super emocje, ale przegrali, dzisiaj też mecz 🙂 Podczas meczu moja Pola taka aktywna jakby też kibicowała 🙂
hihihi

Właśnie zabrałam się za robienie ciasta 3BIT 😁

Kocik super, że drzwi stoją już 🙂 teraz malowanko i do przodu 🙂
Emi uważaj na siebie, ja tez mam schody w domku i mi mąż ciągle mówi, że za szybko ganiam 😮
Anetka Adaś jest, trzeba troche na nowo się przyzwyczaić? ale to w sumie fajne jest, tak na nowo 🙂 to Was wzmocni 🙂

Tysia prezenty piękne, tak to można rodzić co nie? 🙂
Wiolka ja jeb**, brak słów. Co za baby okropne!!!!! Wyssały teorie z dupy i teraz knują, normalnie bym poszła z książka i im pokazała jak to sie liczy!!!!!
Boże, takie coś to nie na moje nerwy!!!
Mam nadzieje, że wyluzują, bo z tych nerwów to urodzić można!!

• Mamusia
Wiola.... 😠 😠 😠 normalnie nie wierzę.....no chyba im blachy powyginało.....
nie dziwię się że ręce opadają....co za babiszcza..... 😠 😠 😠
Maja to super tak z koleżanką się spotkać po takim długim nie widzeniu się, na pewno wiele wspomnień 🙂
Justynka extra prezencik 🙂 mój mnie już od kilku miesięcy na spyty do Apartu zabiera i się szykuje 😉 🙂 🙂 zobaczymy jak się chłopak sprawi hihihi 🙂 🙂 ale przecież wiadomo że nie oto chodzi 🙂 ale miło nie powiem 🙂
super że już w domciu jesteście 😉

• Mamusia
Wiola ja pier.... co za pustaki, szukają sensacji wyssanej z dupy 😠 Nic dziwnego że się wkurwiłaś, dobrze że Twój stanął po Twojej stronie. Widać nie tylko Kozinka użera się z debilami.
Anett facet po prostu się boi że krzywdę może zrobić, tym bardziej że swoje przeszłaś.

Idę zjeść kolację i spać bo głowa mnie coś boli :/

Dobranoc

• Mamusia
Hello

Tez dzisiaj byłam na komunii, nie mialam czasu sie rano zameldować.
Jestem taka obżarta ,że zaraz ide spać, noga mi spuchnęła 🤢 muszędac jej odpocząć 🤔

Tysia - piękne prezenty, czekamy na foto Mamci z Synusiem 🙃 🙂 🙂 😜
Wiolka - jakie pojeby , nie wytrzymam, chyba bym wstała i wyszła na Twoim miejscu !

• Mamusia
Wiolka brak slow na kretynki!!!! 😠 😠 😠 W sumie strasznie nudne i beznadziejne musza miec miec zycie, ze siedza, knuja i takie glupoty wymyslaja... Puste baby jak beben...

Goscie pojechali, zmywara odpalona 😉 😉 Padam na twarz.
Do jutra laseczki. pa

• Mamusia
Hej dziewczyny
Rany co za kiepska noc dzis u mnie byla... Dopadly mnie w nocy wymioty, do tego krew z nosa leciala, kichanie i smarkanie co chwile i pobudki co godz a potem prolem z usnieciem... 🥴 🥴 chociaz niby teraz lepiej sie czuje niz wczorajszego dnia ale dzis nie wstaje z lozka bede lezec.
O 5 musialam zjesc kawalek chleba i teraz drugi bo pusty zoladek byl, jak zjadlam przynajmniej mala sie zaczela ruszac.
Jutro ide zrobic badania na krew i mocz, przeciwciala i jakies tam jeszcze czy jak jestem przeziebiona nie wplynie mi to na wyniki?

• Mamusia
Katia mozesz miec zawyzone leukocyty przez przeziebienie... bo przeciwciala ani nic w moczu nie wzrosnie...ale to po prostu zglos pozniej ginekologowi...

Pierwszy dzien na zwolnieniu... 🤢 ale dziwnie... 😞

Wilolka nie denerwuj sie.. bo chyba o to chodzi idiotkom... Co do twojego wygladu, to nie wiem co sie czepiasz przeciez super wygladasz 😉)

Ehhh wczoraj babcia dzwonila, ze dla jej podopiecznej znalezli dom opieki, wiec babcia pracuje do konca maja ;// Bede musiala nauczyc sie z nia zyc, co wcale pewnie nie bedzie takie latwe...;// a;e coz ja mieszkam u niej, wiec musze sie dostoswac...
Bedzie ciezko, ale poki czas letni to babcia bedzie siedziala na dzialce, a pozniej bedzie mnie z rownowagi wyprowadzac... ehhhh....

• Mamusia
cześć dziewczynki 🙂
Sandra jak tam na wolnym? 🙂 korzystaj ile wlezie 😉
Aneta, powiem Ci że też ten etap myślenia już przeszłam....pewnie mu się już nie podobam że nie chce mnie dotykać...hahaha ale to faktycznie z innego powodu 😁
Dorota, odpoczywaj po gościach,najważniejsze coby spotkanie zaliczyć do udanych 😉

no to nowy tydzień rozpoczęty. młody do szkoły a mamcia rusza do śniadanka i robienia obiadku 🙂

dziś zapowiada się dość słonecznie i to u wszystkich więc miłego dzionka 😉

• Mamusia
dzień dobry u nas piękne słońce, znów spuchnę 😞 dziś mężul też ma wolne więc zaraz jemy śniadanko ja idę do gina a on ogarnia podwurko a potem jedziemy do babci na obiadek 🙂 Miłego dnia
Anetka Adas pewnie sie boi po tym co przeszłaś
Kasiu te wymioty to może od ucisku na żołądek? Odpoczywaj 🙂

• Mamusia
Witam wszystkich z rana 🙂
Jeszcze w wyrku i brak checi by wstac-lenistwo mnie dopadlo 🙂
Wstane zjem bulke z dzemikiem i wracam do lozka i meza.
Dzis na 13 wizyta u lekarza, nie moge sie doczekac bo zobacze moja Kruszynke 😁

Sandra najciezszy jest pierwszy miesiac potem to kwestia przyzwyczajenia 🙂 Wspolczuje sytuacji z babcia-znajdz jej inna podopieczna 😉

milego dnia laseczki 🙂

• Mamusia
Troche sie przespalam ale po tym co rano napisalam znowu dopadly mnie wymioty 🥴 🥴 mysle ze to przez kaszel bo mnie znowu meczy.

Sandra odpoczywaj najgorsze pierwsze dni wolnego ale trzeba sie przyzwyczaic.

Dziewczyny co maja dzis wizyty ale macie fajnie 🙂 ja musze do piatku czekac.Ide sie dalej polozyc.

• Mamusia
kurcze Kasia to też nie miało kiedy Cię dopaść.....
a gdzie się nasza Ania podziewa??? mam nadz że wszystko z nią oki
no i Vera mogła by dać znać. co to kurcze...urodziła to się do nas już nie przyznaje ? 😁 😁 😁 😁