Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
No przestało boleć, ale rano znowu pewnie się obudzę z bólem.
Dziwne zamiast pod koniec dnia , to rano boli jak cholera ze ruszyc sie nie da 😠 😞

Może przez noc dzidzia krzywo się układa i zanim się rozprostuje trochę czasu musi minąc. Może coś się ugniata

• Mamusia
Giga witamy Maluszka na świecie i czekamy na więcej informacji 🙂
Dorotka to co mnie męczy to chyba już bole krzyżowe promieniujące do nóg 🤢
Jeszcze trochę muszę wytrzymać 🤔 🤔 🤔 ☺️ ☺️
Emi jak tam się czujesz?? po ilu godzinach dostałaś pokarm?? miałaś lewatywę??
Ja to juz zaczynam się powoli wszystkim denerwować 🤨
Ciekawe jak Kozinka czy juz w domku jest... nic mi nie pisała , pewnie zajęta synkiem i Klaudusia 🙂

Byłam u Mamy i razem z siostrą wtryniłyśmy pizzę z okazji Dnia Dziecka 🤪

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Moj Seba uparty jest na Olafa jak nie wiem a ja jeszcze się waham i wymyślam, dlatego tak wyskoczyłam z Adasiem ;p

Olafek tez sliczne imie 🙂 Adasiow ostatnio duzo sie rodzi i u mnie jakby okazalo sie ze jednak nie corka a syn bedzie Adam 😁
Juz lozeczko mamy, poprasowalam reszte prania ale musialam zelazko pozyczyc bo moje padlo. Teraz ukladam w komodzie reszte rzeczy malej o rany juz mam dosc. Mloda ma tyle tych ciuszkow ze na bank nie wynosi wszystkiego 😮 😮 😮
Zebym to ja miala tyle ciuchow a ja bidna mam malusio i trzeba bedzie w koncu garderobe uzupelnic bo duzo wyrzucilam lub wydalam.

giga wiecej szczegolow prosimy i serdeczne gratki 🙂

• Mamusia
Katia , ja też na poczatku sie przestraszyłam ,że bedzie mało ciuszków, a teraz w komodzie szuflady są wręcz zapchane 😁 Mam tylko nadzieje , ze Mały urodzi się nie za duży bo mam tyle ciuszków na 56cm ,że szok 🤪 🤪 szkoda by mi było jakbym miała ich ani razu nie użyć...
Moja garderoba też ostatnio jest "okrojona"... chodzę w tunikach i legginsach, no i mam jeszcze jedne spodnie z materiału i to wszystko 😮 a po ciązy napewno nie wbiję się odrazu w stare ciuchy....... po porodzie będe chciała wyskoczyć gdzies na jakieś zakupy, zobaczymy zresztą ....

• Mamusia
Hey dziewczyny.Przepraszam,ze tak wam wbijam na watek,ale chcialam zapytac,czy macie jakies wiesci co u Midorady?Urodzila juz?Bo od jakiegos czasu pisze z nia na innym watku,a dawno sie nie odzywala.Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawaim mamuski i brzuchatki 🙂

• Mamusia
My wrócilismy z urodzinek taty 🙂
Objedliśmy się jak dzikie bąki 🙂

Najdłam się dziś czereśni, mniami 🙂
jutro jak nie bedzie padac lece na rynek z teściową, wybierzemy kwiatki i zasadzimy w doniczkach i mam takie fajne stojaki w kształcie krzesełek z wikliny na ogródku 🙂
Lubię tak kwiatki wokół 🙂

Do nas dotarł stojaczek pod wanienkę 🙂 Generalnie wszystko dla Polusi juz jest 🙂

Nenia wyczytałam gdzie, że co trzeci człowiek ma w sobie paciorkowca.. ja odbieram w poniedziałek, zobaczymy co u mnie..

Dorota znowu przeboje z listonoszem, masakra ten dziad!!!

Czarna mam nadzieje, że bóle przesżły na dobre, Ty jeszcze 10 dni się trzymaj kochana 😘 właściwie to 9 już tylko 🙂

Giga gratulacje 😘 😘 😘

Midorada miała cesarkę.

Spokojnej nocki Misie 😘 😘

PS. Macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od mojego męża 🙂 Zdaje mu relacje co i jak u Was 🙂

• Mamusia
Giga gratulacje 🙂

Dzis poszaleliśmy z męžem w SMYKU i zamiast dla chrześniaków kupiliśmy troszkę rzeczy dla naszego skarba 🙂
imprezka udana pomimo męczących skurczy przepowiadających-czy wam też zdarzają się takie bolesna skurcze?
Ruchy Hani coraz bardziej bola szczególnie w dole kaczuchy 😞

dobranoc