Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam nową mamcię 🙂
u mnie tak dla pociechy też cisza 🙂
a szanse na pokonanie rekordu myślę że mamy bo trochę nas jeszcze jest ale patrząc jakie same leniuchy zostały to ciężko może być 😉

co do szparagów to wiem tyle co Dorota z filmu Briget Jones 😉 coby nie wiązać niebieską nitką 😉
co do czerwonych wstążek czy zabobonów to nie bardzo jestem przesądna i przy pierwszym chyba nic tam mu nie wieszałam do wózka
Aneta, dziś kiepawo za oknem więc to może być efekt złego nastroju....popłacz sobie i popisz tu do nas to Ci może będzie lepiej 🙂
Ania śliczny Adaś 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
DorotaK ty to normalnie rezim jakis masz 🙂 ze z domu Ci nie wolno wychodzic??

A co do 4 pietra 🙂) Chyba nie pomoze.. ja wlazlam na 11 i dupa.. nic sie porod nie przyspieszyl ;/ 🙂

nie reżim - to tal tylko z troski 🙂 zresztą coraz częściej czuję sie średnio i niepewnie jak sama się przemieszczam, boję się, że zacznę rodzic i co zrobię jak mnie trafi na środku ulicy 😉 ale dobrze mi, zakupów nie musze robic wcale, tylko listę robię z rana i już 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Nio domyslam sie, ze dlatego 🙂) ja bym nie wyrobila w chacie 🙂) ale juz niedlugo na spacerki bedziecie smigac...

Ja tez bym nie wieszala, ale moja mama jak nie widzialam wcisnela mi pod materac 😉 hehe, babcie 😁

Przed zwolnieniem nie wyobrażałam sobie byc na zwolnieniu - a jest fajnie, na zwolnieniu nie wyobrażałam sobie siedzenia w domu - ale daję radę, a teraz mi w sumie dobrze bo to juz tak niedługo będzie, cały czas cos pobolewa... a potem spacery więc będzie znów przemieszczanie się 🙂

• Mamusia
Hehehe, to ja po 3 tygodniach zwolnienia, nadal jestem mega nieszczesliwa ze mam siedziec w domu. Od poniedzialku chce wrocic do pracy...
ale dzis sie nadazyla okazja, wyjazdu w gory... i jeszcze 15.06 ide na konferencje, wiec musialabym urlop wykorzystac a szkoda mi, bo wole zostawic na czas po macierzynskim 😁

• Mamusia
no Klaudia niby się cieszy,ale robi mi na złość na wszystkie sposoby i ogólnie chodzi i wyje tylko,duży problem z nią jest,mam nadzieję,że jej to przejdzie jak się przyzwyczai bo ja prawie nie śpię,nie jem i dlatego tu nawet prawie nie wchodzę 😞

• Mamusia
Aniu, może się przyzwyczai szybko, żebyś i Ty mogła sobie odpocząc trochę bo teraz jaknie jedno to drugie 😞 a może też jest zawiedziona, że miała byc siostra a jest brat, albo tym, że leży i nie chce się jeszcze z nią bawic i szalec po podwórku?
W suwaczku na dole od 6 dni masz Karolinkę 😉 A Ty nam tu pokazujesz pięknego Adasia 🙂

• Mamusia
wogóle zajebista sytuacja,nic tylko się załamać,bo mąż pojechał do roboty dzisiaj zawieźć dokumenty i okazało się,że po powrocie po opiece czeka na niego wypowiedzenie 😞 😞 😞 loteria tym razem trafiła na niego,bo zwalniają po 29 osób miesięcznie 😞

• Mamusia
kozinka napisał(a):
wogóle zajebista sytuacja,nic tylko się załamać,bo mąż pojechał do roboty dzisiaj zawieźć dokumenty i okazało się,że po powrocie po opiece czeka na niego wypowiedzenie 😞 😞 😞 loteria tym razem trafiła na niego,bo zwalniają po 29 osób miesięcznie 😞

to niedobrze 😞 ale może uda się coś znajlezc lepszego i bliżej? taka niespodzianka z małym zamiast małą, wiec może los Wam więcej miłego zgotował? trzeba miec nadzieję 🙂

• Mamusia
DorotaK napisał(a):
kozinka napisał(a):

to niedobrze 😞 ale może uda się coś znajlezc lepszego i bliżej? taka niespodzianka z małym zamiast małą, wiec może los Wam więcej miłego zgotował? trzeba miec nadzieję 🙂

no niestety to nie wygląda optymistycznie z naszym kredytem 😞

• Mamusia
Aniu mi też przykro, sytuacja generalnie dupna.
U nas w mieście sa zwolnienia grupowe w największej fabryce.. koszmar się dzieje, bo zwalniają małżeństwa..

Czarna uuuuuu dziki szał, że z teściem jedziesz, koniecznie jutro daj znaki, co i jak z Maluchem i kiedy poród 🙂

My na obiad zjedliśmy grillowaną pierś, smażone ziemniaki takie plasterki i ja małosolne, a Wojti groszek 🙂 Mniam
na deser śnieżka z truskawkami, bananem i kiwiiiiiiii mniam!
Objadłam się jak świnka!!!

• Mamusia
Ja też witam nową Mamusie-Adusie. Coraz więcej nas z terminem na przyszły tydzień. Ale to chyba same leniuchy są, z tego co czytam 🙂

Kozinka głowa do góry. Na pewno mąż sobie poradzi i szybko znajdzie coś nowego dla siebie. Tylko to przykre, że takie rzeczy dzieją się wtedy kiedy najbardziej potrzeba nam spokoju i poczucia bezpieczeństwa. 🤔
A twój bobasek uroczy 😘

• Mamusia
ewolinka napisał(a):
Ja też witam nową Mamusie-Adusie. Coraz więcej nas z terminem na przyszły tydzień. Ale to chyba same leniuchy są, z tego co czytam 🙂

Kozinka głowa do góry. Na pewno mąż sobie poradzi i szybko znajdzie coś nowego dla siebie. Tylko to przykre, że takie rzeczy dzieją się wtedy kiedy najbardziej potrzeba nam spokoju i poczucia bezpieczeństwa. 🤔
A twój bobasek uroczy 😘

Ewolinka my z terminami lecimy łeb w łeb 🙂