Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka z rana 😉
wczoraj udało mi się na chwilkę zalogować ale przez tą brzydką pogodę chyba net coś szwankował bo przeczytałam tylko dwie str i mnie wywaliło, nawet wylogować się już nie mogłam....także mam pewnie co nadrabiać 😉
dziś u nas piękne słoneczko - w końcu 🙂

aaa zapomniałam się pochwalić że w końcu jutro przychodzi stolarz i będę miała już szafę u młodego 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪cieszę się jak gwizdek 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Dla ułatwienia by nie szukać tu stworzyłam nowy wątek -szkoła rodzenia- gdzie łatwo znaleźć wszystkie informacje, które będę uzupełniać na bieżąco.
Mama nadzieję że Sandra czasem wspomoże i uzupełni co nieco swoja wiedzą to co tam umieszczę.

super pomysł 🙂 dzięki 🙂

• Mamusia
hello Kobietki 🙂ale sie wyspalam co prawda budze sie przy zmianie pozycji ale i tak wypoczelam 🙂dzis urodzinki corki mojej siostry ciotecznej wiec bedzie tort troszke slodkosci po szpitalu mi nie zaszkodzi 🤪 przytylam juz 11 kg ale wszystko jest w brzuszku i bardzo sie ciesze z tego powodu 🙃pogoda u nas piekna sloneczko swieci tylko ze ja nie moge z tym krazkiem tak sobie chodzic na spacery gora 30 min i powrot ale no coz juz blizej niz dalej 🙂

• Mamusia
zmykamy nad morze dupska przewietrzyć a potem szykujemy się na imieniny (kolejne) matko mam nadz że za tydzień żadnych imienin/ur już niema bo co weekend coś 😉
Aneta jeszcze się naspacerujesz z wóziem 😉 więc teraz się oszczędzaj, wiem że jak ładna pogoda to ciężko siedzieć w domu ale tak jak mówisz już bliżej jak dalej 😉
miłej niedzieli kochane 😘

• Mamusia
🙂 Hello!

Ja wczoraj wpirzyłam prawie całą pizzę i deser lodowy 😁 haha, miło spędziliśmy wieczór ze znajomymi i dziś spanie do 10 🙂 😎

Aga Ty masz morze na co dzień, ja śmigam już w piątek do Piły, potem Dżwirzyno 🙂 oł jeee
Ja pamietam jak mi w srode szafy robili, sprzątałam je jak szalona 😁 z tej radości hihih, daj jutro znac jak szafencje 🙂

Dziś obiadeiro u teściów. Zamówiłam rosól, u nich jest zawsze taki pyszny! Mniam
Miłej niedzielki! U nas baaaardzo słonecznie 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂, u nas niby 6 stopni ale zimno wieje i pochmurnie 😞
Wczoraj na zamku było super!!! Potem byliśmy jeszcze na kolacyjce także do domu sciągneliśmy dopiero przed 24, padłam jak skarpeta 🤢 Dziś u nas mężuś skończy sypialnie także w końcu się wyśpie 🙃

• Mamusia
Hej
u nas slonecznie a ja jestem dzis nieprzytomna ciagle bym spala,czuje piach pod powiekami. Moj pojechal na chwile do castoramy a ja sie wezme za robienie obiadu on ciasto juz upiekl na dzis bo o 15 tescie na kawe przyjada. Moja mala dzis tez ma spiacy dzien i poleguje ze mna 🙂 raz niedawno tak mnie pociagnelo/ ukłuło w okolicy pepka ze powiedzialam mojemu ze mala chyba nie ma co robic i mnie gdzies tam ciagnie.
Powiem wam ze ostatnio nawet nie chce mi sie siedziec i pisac. Lece troche poruszac sie po kuchni moze spanie mi przejdzie.

• Mamusia
Witajcie brzusie 😘

my też własnie wstaliśmy 😁 śniadanko zjedzone za oknem piękna pgooda więc spacerek obowiązkowo 😜
Robert skoczył po prezent do CH bo niedługo siora przyjeżdza a ma urodzinki 😁 więc pewnie dzionek też zleci 😜

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Ja się szykuję na obiadek u rodziców, i zaczełam szukać na necie czegoś nad morzem, wolę mieć wczesniej już zarezerwowane 🙂

Maju podrzuć linka tego hotelu co ty teraz jedziesz.

http://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/hotel-senator/3037480
Tam zjedziesz na dół i jest wszystko ładnie opisane plus fotki 🙂
My mamy opcje 5 noclegów 🙂

Juz nie mogę się doczekać 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Ja się szykuję na obiadek u rodziców, i zaczełam szukać na necie czegoś nad morzem, wolę mieć wczesniej już zarezerwowane 🙂

Maju podrzuć linka tego hotelu co ty teraz jedziesz.

http://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/hotel-senator/3037480
Tam zjedziesz na dół i jest wszystko ładnie opisane plus fotki 🙂
My mamy opcje 5 noclegów 🙂

Juz nie mogę się doczekać 🙂

no dziwię się 🙂 extra miejsce, już powiedziałam mojemu żebyśmy na majówkę sobie tam skoczyli 🙂 muszę się w to zagłębić 🙂

my już w końcu w domku. spacerek na molo zaliczony 🙂 imieniny też więc można się wyciągnąć na kanapie przed tv 😉