Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laski!

Ja sie czuje fatalnie, chyba mam angine bo nic nie moge przelknac a w nocy nie moglam [prawie oddychac tak mi gardlo spuchlo i wezly chlonne mam wielkosci jablka 🤢 🤢 🤢 🤢 jutro lece rano do lekarza, mam nadzieje, ze to jednak nei to.

Ja jak duzo robie w cioagu dnia to zaczynaja mi puchac palce u rak ale nogi na sczezscie jeszcze nie, pamietam jaka to byla katorga z Majka 🤨

• Mamusia
Juz sobie wyobrazam. Pamietam moja kolezanke w 7mym miesiacu (przeprowadzala sie wtedy z UK do Pol na stale). Byla tak spuchnieta jak balon!!!! 🤢 🤢 🤢 Ledwo chodzila i ja tachalam jej walizki do autobusu. Mogla nosic tylko baleriny-szmaciaki - inne buty w ogole nie wchodzily w gre. 🤔

• Mamusia
Ja na szczęście z puchnięciem nóg nie mam problemu ale wolałabym by już ciepło się zrobiło i przeskoczyć na wsuwane butki, grubą kurtkę schować do szafy. W ogóle mniej ciuchów na sobie nosić bo wystarczy mi brzuch rosnący. Dziś chciałam ubrać tunikę w którą bez problemu mieściłam się jeszcze tydzień temu a dziś wyglądam w niej jak serdelek-taka opięta :/ Choć mąż twierdzi że tylko brzuch i cycki mi rosną reszta stoi w miejscu, ale z nim to nie wiadomo czy szczery czy miły jest by uniknąć mojego marudzenia 😮
Mam dość moich cycków, ciągle rosną, są bardzo ciepłe i jeszcze w szkole rodzenia i znajome mamy powiedziały mi że to dopiero początek o będą one jeszcze większa 🤢

Wiola zdrówka życzę.
Dobranoc

• Mamusia
Ja też jeszcze nie puchnę.. uff..ale wszystko przede mną..
Tez juz śmigam w wiosennych półbutkach na obcaskach niedużych i jest supcio 🙂

Mam płaszczyk takie fajne ponczo 🙂 http://allegro.pl/wd159928m-plaszcz-plaszczyk-grzybek-ponczo-r-m-38-i2200884123.html
Bardzo miło się w nim śmiga, takie wiosenne i kolorowe 🙂

Miłej nocki :*

• Mamusia
Mi juz cycki polecialy o 2 rozmiary, w tym tygodniu mam wizyte u gin wiec przy okazji skocze do triumpha po jakis nowy wiekszy bo mi wylatuja z tego jedynego ktory byl jeszcze w miare ok 🤢 a nie chce jeszcze nosic stanikow do karmienia bo sa straszne 😮

Pszczelarka super ten plaszczyk!

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Mi juz cycki polecialy o 2 rozmiary, w tym tygodniu mam wizyte u gin wiec przy okazji skocze do triumpha po jakis nowy wiekszy bo mi wylatuja z tego jedynego ktory byl jeszcze w miare ok 🤢 a nie chce jeszcze nosic stanikow do karmienia bo sa straszne 😮

Pszczelarka super ten plaszczyk!

Dzięki 🙂
Jutro dawaj znać jak po wizycie u lekarza, kuruj się i wracaj do zdrówka 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hello :-*
Majka super plaszczyk :-P mi tez nic nie puchna stanik tez dwa rozmiry poszedl w gore ale juz w ten tez sie nie mieszcze i musze powiekszyc kumpela tydz temu rodzila i jk wypuscili ja do domu to mowi ze takie wiekkie cycki dostAla wiec po porodzie jeszcze bardziej sie napelnily :-P

• Mamusia
Haj Kochane 🙂

Z tymi cycami to będą przeboje, ja to pewnie nawet sobie jeszcze nie wyobrażam, jakie moga one rozmiary osiągnąć 😁 😁 😁

Ja wżeram śniadanko 🙂 I czekam na kuriera z księgarni 🙂
U nas pochmurno na razie..
A już w środe idę do Gina podglądac Polę jupi joł jupi jej 🤪 🤪 🤪

Miłego dzionka maminki 😘

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ja też jeszcze nie puchnę.. uff..ale wszystko przede mną..
Tez juz śmigam w wiosennych półbutkach na obcaskach niedużych i jest supcio 🙂

Mam płaszczyk takie fajne ponczo 🙂 http://allegro.pl/wd159928m-plaszcz-plaszczyk-grzybek-ponczo-r-m-38-i2200884123.html
Bardzo miło się w nim śmiga, takie wiosenne i kolorowe 🙂

Miłej nocki :*

super a jak rozmiarowo zamawiałaś ? to 38 to faktycznie 38?

• Mamusia
a ja gina mam jutro więc będę wiedziała ile klusek waży 🙂
mi cycoliny też skoczyły o dwa rozmiary, pisałam wam że jak kupowałam stanik to się tak naśmiałam z tego spadochronu że szok 😉
Wiola kuruj się i daj znać jak wrócisz od lekarza.

• Mamusia
Aga to jakieś japońskie czy chińskie płaszcze, więc jak na nich szyte 😁 Ja nosze normalnie 36, ale płaszcz 38 wzielam.
Myśle, że u nich to trzeba tak o rozmiar do przodu, bo oni takie mikroprocesorki to wiesz 😁 😁
Ale naprawde super sie nosi. Ci co nie wiedza, że jestem w ciąży, to nadal nie wiedzą 😁 haha bo takie ponczo, że szerokie z zasady:P
ale bardzo wygodne, bo brzunio ma luzik 🙂 teraz i tak będzie rósł, więc jest dużo miejsca 🙂

Uuuu stolarz gaduła, ja moich na herbke zaprosiłam na dół, a potem sami dłubali u góry 😁 Bo moich dwóch było, to sami ze soba mogli gawędzić 🙂

• Mamusia
hm...chyba coś nie poszło bo wy jak dodajecie fotki to tu na forum się pokazują.
pododaje na fb tam to umiem dodawać 😉
to sobie brzuchacza na fb zobaczcie 😉

Maja hm to ja jak noszę normalnie 40 to powinnam 42 to takich niema bo potrzebuję czegoś takiego właśnie na święta to po pierwsze a po drugie będziemy mieli chrzest i coś trzeba na siebie założyć cholipka bo w nic się już nie zapinam no a w kurtce zimowej nie pójdę 🙂