Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorota super wieści 🙂
Aneta to faktycznie spory chłop się szykuje 🙂 wczoraj widziałam się z koleżanką i właśnie opowiadała jak jej sąsiadka urodziła prawie 5kg chłopca...chyba przez cesarkę bo nie wyobrażam sobie takiego klopsia przepychać 🤢 🤢 🤢

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dorotka: Super wieści 🙂
Kocik: Popatrz jakąs tuniczke na allegro albo sukieneczkę powinno cos być w rozsądnych cenach 🙂

Ja kosmetyki wszystkie mam z nivea 🙂 A już za 4 dni dowiem się ile mój kolpsik waży 🙂 już się nie mogę doczekać 🙂

• Mamusia
Ja dzisiaj sie nie ruszalam z domu bo caly dzien mam strasznie napiety brzuszek 😞 😞 😞 szkoda mi mlodej bo jest taka sliczna pogoda ale nic jej sie nie stanie jak jeden dzien posiedzi w domu. Viki sie chyba przekreca bo nagle ja czuje w calym brzuchu a tak trzymala mi nogi pod prawymi zebrami. Moze utknela posrodku dlatego mnie tak ciagnie 😉

Katia ja mialam przed obiazeniem 4,4 a po 6,5, mni powiedziano ze norma po obciazeniu jest do 7,8 ale zadzwonilabym do swojego lekazra i dowiedziala sie co i jak.

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Ja dzisiaj sie nie ruszalam z domu bo caly dzien mam strasznie napiety brzuszek 😞 😞 😞 szkoda mi mlodej bo jest taka sliczna pogoda ale nic jej sie nie stanie jak jeden dzien posiedzi w domu. Viki sie chyba przekreca bo nagle ja czuje w calym brzuchu a tak trzymala mi nogi pod prawymi zebrami. Moze utknela posrodku dlatego mnie tak ciagnie 😉

Katia ja mialam przed obiazeniem 4,4 a po 6,5, mni powiedziano ze norma po obciazeniu jest do 7,8 ale zadzwonilabym do swojego lekazra i dowiedziala sie co i jak.

czyli wychodzi ze mam po obciazeniu za wysoka? hmm 😞 😞
Co do wyjscia na spacer to ja bym z checia wyszla gdzies ale nie mam z kim a samej to lipa.

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Wiolka napisał(a):

czyli wychodzi ze mam po obciazeniu za wysoka? hmm 😞 😞
Co do wyjscia na spacer to ja bym z checia wyszla gdzies ale nie mam z kim a samej to lipa.

Kasia to musimy się zgadać bo ja w ciągu dnia też nie mam z kim, wszyscy w pracy.
a nie masz na wynikach podanych norm? bo może Wiola ma jakieś inne normy, chorwackie 😁 😁 😁 nie ma co się za w czasu stresować 😉

• Mamusia
a ja dzis tylko wyszlam zrobic zakupy bo tak mnie boli jakby lewy jajnik moze maly gdzies tam raczke wlozyl wiec mimo ze jest fajnie na dworku to wole byc w domku tu bezpieczniej 🙂kupiłam truskawki przez Tysie ale nie są tak wielkie 🙂ze smietanką chetnie zjem 🙂

• Mamusia
Sandra co byś radziła zabrac z ubranek dla maluszka w maju do szpitala??pytam bo wlasnie je przegladam i nie wiem na co sie zdecydowac..na 56cm naszykowalam koszylke i pajacyka a na 62cm spioszki,kawtanik moze Ty mi cos doradzisz 🙂

• Mamusia
Tysia nie mozesz tez na maksa ograniczac jedzenia, bo zafalszujesz sobie wyniki...

Mam nadzieje, ze teraz wyjdzie nizszy poziom i wszystko bedzie dobrze...

Hmmm... co do szpitala 🙂) Moja wychodzila we wrzesniu i miala na sobie body, skarpetusie i dresik z miki.. no i kocykiem przykryta....
i wydaje mi sie ze jakis kaftanik bluza na gore, spodnie i skarpetusie w maju zdecydwanie wystarcza.. no i koniecznie czapeczka na glowe...
i tak pewnie bedziecie autem wracac...