Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aaana to czemu wczoraj lekarz tak ci nagadal przeciez to osiwiec mozna tylko w stres Cie wpedzil 🤢
Maja jedz na izbe to powazna sprawa teraz moze nic sie nie dzieje nic nie leci ale trzeba skontrolowac co tam w srodku slychac 🤢
Ania ja dokladnie bylam w 26 tyg w szpitalu i dostalam te sterydy widzisz co szpital to obyczaj...
Emi ja chce grilla ale mi ochoty narobilas 😜

• Mamusia
Maju w 100% zgadzam się z dziewczynami, krwawienie może być objawem odklejania się łożyska a co za tym idzie nie spełnia swojej funkcji i szkodzi maluszkowi. To bardzo poważna sprawa, w sumie dziwię się Twojemu lekarzowi za takie lajtowe podejście.

aaana bardzo się cieszę że jednak wszystko okazało się być w porządku.

My już po urodzinkach chrześniaka męża, objadłam się torcikiem pyszotka, mały zadowolony z łupów urodzinowych 😁

Ehh tez bym takiego grilla zjadła, szaszłyki, karkóweczka mniam. Niestety na grilla muszę troszkę poczekać.

• Mamusia
Maju jedz do szpitala będziesz spokojniejsza, na każdym kroku pisze wszędzie ze każde plamienie w ciąży trzeba skonsultowac z lekarzem! Ja jak miałam plamienie to też miałam go mało raptem tyle co na papierze jak się podcieramy a mimo to byłam w szpitalu chodź też nic mnie nie bolało a lekarz też zostawił na obserwacji bo powiedział ze musi sprawdzić bo to różne rzeczy mogą się dziać

• Mamusia
aaana super ze wszystkow prozadku... 🙂)

Majka ja zdecydowanie tez polecam wizyte na izbe... nie chce Cie straszyc, ale roznie sie takie rzeczy koncza. czego ci absolutnie nie zycze!!!!!!!!!

Kozinka, super, ze jestes w domku i spadaj od tych garnkow i do lozka 🙂)

Ja wykonczona... 😞 Jak wyszlam rano o 6 30 z domu to wrocilam o 19 30... ide mloda polozyc i do Was wroce 🙂)

• Mamusia
Helloł 🙂

Dzisiaj ogarnął mnie leń, ale pozniej zaczelam cos sprzątac nawet piekarnik wyszorowałam i przypomniało mi sie nagle ze miałam jechać do położnej 🤢 powiedzialam jej ze bede o 15stej a przypomnialo mi sie o 15*20 🤢 🤢 🤢 🤢 dostałam takiego speeda - wskoczylam do auta i pojechalam tam, ale na szczescie nic sie nie stało ,że sie spozniłam 🙂
Fajna ta babka pogadałysmy, pytała się mnie czy chodze do szkoły rodzenia, jesli nie, a mam jakies pytania to mam zadzwonic i bez problemu sie z nia umówić na wizytę i ona mi wszystko wyjaśni 🙂

Dzisiaj zaczeła mi lecieć siara 🤔

Teraz nogi mi wchodzą do d... i chyba zaraz pójde spać.... ale mam jeszcze ochotę na hamburgera, kupilam w biedronce i tak mnie kusi , zeby go zjesc 🙂

Majka daj znać co z Tobą !