Skocz do zawartości

Uroczyście oświadczam, że będę/nie będę ... | Forum o ciąży

novaM

Rekomendowane odpowiedzi

novaM napisał(a):
gizelda napisał(a):

a i jeszcze sobie obiecuję że będę w ciąży w końcu następnego roku bo jak nie to możecie mi wszystkie w dupę nakopać 😉
miłego wieczoru

Załatwione 😎

mhm
tylko jeszcze musze jakiegoś kandydata na ojca znaleźć 😉 😉 😉
a co do piersi to ja myślałam że pokarm mam ale im bardziej mnie to wkurzało to pokarmu było mniej, przestałam karmić z dnia na dzien, pierwszego dnia coś tam kilka razy się udało odciągnąć, drugiego trochę mniej , trzeciego jeszcze mniej
a mniej więcej po tygodniu już ani kropelki nie było

• Odpowiedzi 81
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gizelda napisał(a):
oj tam oj tam każda mama robi co chce 😉
ja np ostatnio byłam na szczepieniu i tam taki dwu i pół latek podbiegł do matki chciał se cyca wyciagnać myślałam że się zrzygam poważnie
i ja nie karmię piersią i nie uważam żebym była złą matką ( tj na pewno nie z tego powodu 😉 ) może jestem bardziej "wyzwolona"
a i któras napisała że nie zrobi z dziecka "różowej landrynki" - ja też sobie to obiecywałam no ale że do tej pory zakupiłam może z 10 ciuszków dla małej ( wszystkie niebieskie albo żółte ) to i tak wszystko dostaliśmy różowe 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 i co przecież tego nie wyrzucę

a i jeszcze sobie obiecuję że będę w ciąży w końcu następnego roku bo jak nie to możecie mi wszystkie w dupę nakopać 😉
miłego wieczoru

Gizelda aż Cię chciałam oklaskać za to karmienie 🙂 ale się nie da:P
Ja jako młoda mamuśka pierwszego synka karmiłam 5 miesięcy (katorga!!!!) - ale wiadomo - presja otoczenia, itd... dla mnie załamka...
Przy drugim synku (nadal nakecona myślami, że będę złą matką jak nie będę karmiła) zaczęłam normalnie na cycku. Po 2 m-cach powiedziałam DOŚĆ! męczę się ja i dziecko. Nienawidzę karmić, obrzydza mnie to.. A mleko modyfikowane w dzisiejszych czasach jest naprawdę dobre 🙂
Podobnie jak Ty skończyłam z dnia na dzień i od tej pory szczęśliwie sobie rośniemy 🙂

Dołączam do Waszych "obiecanek-cacanek" 🙂 A więc obiecuję NIE KRZYCZEĆ (w moim wykonaniu - nie drzeć ryja:P) na tych moich paszkwili dwóch 🙂

p.s. Młodszego od początku zgodnie ze swoimi założeniami uczyłam samego zasypiać.. i co? ma rok i wymyślił sobie lulanie 😮

a w ogóle to witam i przepraszam za wtrącenie się 🙂

• Mamusia
oświdczenie pammat w deche 🙂)) ja tego nie obiecuje ale zgadzam sie ze strasznie mi brak "akrobacji" ale po ostatnich wydarzeniach na brzuszku narazie można zapomniec 🙂 🙂

ja oświadczam :
-że będę starała sie go wszędzie ze sobą taszczyć by nie był dzikiem 🙂 by najważniejsze było to że jest z rodzicami a nie że o 11 wypada drzemka wiec cały dzień ustawiony pod drzemki (spać można w wózku,w aucie, u babci czy nawet u pasiapsiólki- zobaczymy....... ) przecież dziecko nie ma być ciężarem tylko współtowarzyszem wspólnego życia 🙂
-że będę mu czytać bajki 🙂
- że mój synuś nie będzie miał smoczka dłużej niż do 1,5 roku jestem chora jak widzę 2-3 latki ze smoczkami w buzi

• Mamusia
o jaaa ja też seks chcę!!! Już od 3 miesięcy w abstynencji. Ostatnio jak mi się udało namówić to : akcja zaczyna nabierać kolorów a mój mężuś'' o rany nie mogę, tam jest ona i jeszcze do tego rusza się''
więc ja'' przestań wymyślać ona nie wie o co chodzi i wcale się nie rusza''
mąż'' ale właśnie mnie kopie po brzuchu''

Poddałam się i padłam obok hi hi

katja26 napisał(a):
o jaaa ja też seks chcę!!! Już od 3 miesięcy w abstynencji. Ostatnio jak mi się udało namówić to : akcja zaczyna nabierać kolorów a mój mężuś'' o rany nie mogę, tam jest ona i jeszcze do tego rusza się''
więc ja'' przestań wymyślać ona nie wie o co chodzi i wcale się nie rusza''
mąż'' ale właśnie mnie kopie po brzuchu''

Poddałam się i padłam obok hi hi

hahahah ala moj brzuch ała hahah o jezu ale ubaw

• Mamusia
dziewczyny ja jeszcze nic nie obiecywałam, no więc:

Uroczyście oświadczam, że:

- moje dziecko będzie miało smoczek najkrócej jak się da
- będę czytała bajki (codziennie!!!)
- nie będę zbytnio rozpieszczać malucha 😜, zaznaczam "ZBYTNIO"... bo trochę będę 😉

aaaa, i po tym jak mój mąż zaczął wyjeżdżać to oświadczam, że już nigdy mnie nie będzie "bolała głowa" 😜 i Mateusz przestanie wyjeżdżać!!! dłużej zajmie nam stawianie domu, ale będziemy cały czas razem i damy radę 😁

na dzień dzisiejszy, a raczej na chwilę teraźniejszą to tyle 🙂