Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Ech wlasnie sprawdzilam kilka kalkualtorow i na jednych jestem w 16stym na drugich w 17stym :P a z mojego telefonu wynika 16sty wiec tego sie trzymam gdybym miala byc w 17stym to wychodziloby ze licze to od tygodnia przed ostatnim okresem :P ach juz to zostawiam niech jest jak jest 🙂 Skorka z ta golonka to wiesz zeby nie bylo pozniej na mnie jak nie wyjdzie :p tak jak kluski :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja nie mam :P kupilam sobie ostatnio takie grubasne skarpety z welny mam ich kilka par i tak sie nauczylam do nich ze teraz mi zimno jak mam normalne skarpetki ;p ja nie lubie chodzi w papciach po domu wole na bosaka smigac a w takich skarpetach to cieplusio :P

Moj mowi zawsze "Jak tam Zygus sie czuje dzisiaj" zawsze sie zastanawiam czy mowi tak przez to ze kojarzy mu sie to z zygmuntem a z tego co wiem nie przepada za takimi imionami i chyba mi na zlosc robi :P bo jak pytam jak damy dziecku na imie to wymysla zawsze jakies glupoty :P i tak sie przyjelo ze mowimy Zygus ;p ale oczywiscie jak bedzie Synus to bedzie Kasjan 🙂 a na moj brzuszek mowi schabiki :P i mnie wkurza zawsze a pozniej sie smieje 🙂ale znowu jak ja cos chce do jedzenia to zawsze wolam ze Zygus ma ochote no na brzoskwinie i zawsze przynosi :P:P

Juz mnie pupa boli od siedzenia:P ale tak bardzo nie chce mi sie ruszac nigdzie 😞 czemu taki len jestem heh?i znow mi sie spac chce :P Chociaz dzisiaj wstalam o 7-30 wiec nie spalismy za dlugo po tym pijanstwie wczorajszym 🙂

• Mamusia
skórka napisał:
Dodi masz wiadomosc na mailu.
Śmiejcie sie. Sa takie. Grube i podbite gumka od spodu. Jak znajde jakies na allegro to wam przesle link zebyscie obejrzały 😉Albo moje sfotografuje 😉

juz Ci wyslalam zaproszenie,a ja mam slizgo w przed pokoju to by sie mi przydaly,

No do Mojego (p.s. Mariusz) bo juz czasem jak pisze Moj to nie pasuje)zadzwonil telefon a to kumpel z pracy o ktorej bedzie :P no i tak jakos zaczelismy rozmawiac w lozku pozniej go ratowalam nurofenem i recznikiem mokrym no i sie rozbudzilam wiec co mialam robic 🙂 Zygus smiesznie ale oczywiscie to tylko taka ksywka na okres ciazy :P ciekawe jak sie dowie ze bedzie Coreczka 😁 🤪

Myslalam ze mu dokopie...Ten jego kumpel jest taki jakis roztrzpany:P chociaz nie wiedzial ze my nadal na wyjezdzie i pewnie czekal na Mariusza pod firma :P a on na kacu i mowi ej przeciez ja na wyjezdzie dzis pracuje :P faceci sa tez zakreceni :P
Ech nie wiem co mam robic dluzy mi sie bo wiem ze dzis do domciu jedziemy 🙂 juz sie doczekac nie moge 🙂

Mieszkam w Cork ale Mariusz czasem pracuje w Dublinie albo niedaleko Dublina i wtedy sobie z nim jezdze. a musimy zostawac tutaj na noc w jego szefa apartamencie bo to troszke za daleko zeby codziennie wracac jakie dobre 3h drogi 🙂 i tak juz jestesmy tu od srody a mi juz sie chce do Naszego gniazdka 🙂

Ja wogole mam ochote na owoce non stop, ale sie wkurzam bo kupie czasem jakies nektarynki albo cos ladnie wyglada z wierzchu a w srodku jakies takie drewniane zero soku 🤢 ale chyba zaraz sie przejde do sklepu bo Mariusz konczy cos ok 5tej to umre tu z glodu do tego czasu :P

Och jaa wlasnie ogladam jakis program i wszystkie baby cala 5 wymalowana czerwona pomadka 🤢 jakas porazka...to ze ladnie wyglada nie oznacza ze kazdej kobiecie pasuje...ja ostatnio wlasnie sobie kupilam czerwona ale kazdy mi mowi ze jest super na mnie no to chyba musi byc ok...ale tutaj widze ze ruda z czerwona pomada czarna i blond tez z czerwona pomadka.i wyglada to komicznie :P\