Skocz do zawartości

Nova.fm ;) | Forum o ciąży

novaM

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Agami napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
guga napisał(a):< Guginki.... które mają coś mało mleka w cyckach 🤢

Guga tylko się nie stresuj to jest najgorsze przy karmieniu ,może Ci sie wydawac że masz mało mleka bo z butelki to widac ile dziecko wypije z cyca niestety nie ,jak moge Ci polecic prócz herbat na laktacje pij sok jabłkowy rozcieńczony wodą mineralną niegazowaną 🙂głowa do góry bedzie Ok :*:*

mi polozna i nasza kochana Marzenka poradziły te nakładki na piersi i powiem ci ze mały jak miał problem ze ssaniem i ciezko bylo nawet laktatorem cokolwiek sciagnac to przy tych nakladkach latwiej ssanie idzie i sie rozbujała laktacja tak ze sie smieja teraz w domu ze maly zamiast ciagnac to dmucha bo druga piersia wypływa:P jak tamta ciagnie....

Hehe to normalne, ze z drugiej piersi wyplywa 😁
A co do tych nakladek, to nas polozna przestrzegala, zeby ich najlepiej nie stosowac, ale jak juz to za dlugo nie uzywac, bo dziecko sie przyzwyczai i nie bedzie chcialo ssac bez, wiec ostroznie!

no dopoki nie wygoje piersi to musze.. bo pociete sa strasznie....i smaruje kremami zmywam i nakladki bo narazie poprstu sa podszamane przez malego ;D
ja swojej poloznej pokazywalam tez dzis wlasnie ze uzywam i mowila ze teraz to ogolnie nie ma wyjscia dopoki nie doprowadza sie do stanu normalnego eeheheh bo ten moj maly ssak-laktator ma sile nieziemska hihihihi

• Odpowiedzi 476
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agami napisał(a):
dorianna napisał(a):
Agami napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
guga napisał(a):< Guginki.... które mają coś mało mleka w cyckach 🤢

Guga tylko się nie stresuj to jest najgorsze przy karmieniu ,może Ci sie wydawac że masz mało mleka bo z butelki to widac ile dziecko wypije z cyca niestety nie ,jak moge Ci polecic prócz herbat na laktacje pij sok jabłkowy rozcieńczony wodą mineralną niegazowaną 🙂głowa do góry bedzie Ok :*:*

mi polozna i nasza kochana Marzenka poradziły te nakładki na piersi i powiem ci ze mały jak miał problem ze ssaniem i ciezko bylo nawet laktatorem cokolwiek sciagnac to przy tych nakladkach latwiej ssanie idzie i sie rozbujała laktacja tak ze sie smieja teraz w domu ze maly zamiast ciagnac to dmucha bo druga piersia wypływa:P jak tamta ciagnie....

Hehe to normalne, ze z drugiej piersi wyplywa 😁
A co do tych nakladek, to nas polozna przestrzegala, zeby ich najlepiej nie stosowac, ale jak juz to za dlugo nie uzywac, bo dziecko sie przyzwyczai i nie bedzie chcialo ssac bez, wiec ostroznie!

no dopoki nie wygoje piersi to musze.. bo pociete sa strasznie....i smaruje kremami zmywam i nakladki bo narazie poprstu sa podszamane przez malego ;D
ja swojej poloznej pokazywalam tez dzis wlasnie ze uzywam i mowila ze teraz to ogolnie nie ma wyjscia dopoki nie doprowadza sie do stanu normalnego eeheheh bo ten moj maly ssak-laktator ma sile nieziemska hihihihi

No chyba ze, to niech ci sie szybko goja i mam nadzieje, ze nie bedziesz miala problemu z powrotem do karmienia bez 🙂

• Mamusia
asiadudzika napisał(a):
moje opóźnione ale szczere GRATULACJE dla Wanilii 🙂 dałaś radę i jesteś boska!!

Boska to jest moja Weronisia 😁 I chyba sie jednak złamię i wrzucę potem jakieś zdjęcie żeby Wam to udowodnić. Tylko muszę jeszcze mojego po Wyborczą wysłac 😉

• Mamusia
Nova - czarownica wykrakała parkę 🙂

Yasmine już jest na świecie 🤪 🤪 🤪
Coq mamusią została 🤪 🤪 🤪
Nie znam szczegółów ale gratuluję z całych dwóch serc, które we mnie biją 😘 😘 😘
Czekamy na wieści Coq kochana 😘 😘 😘