Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

ciesia napisał:
Badania napewno bedą ok 🙂 to super ze samopoczucie ok i dotego pogoda dzis też piekna była 🙂
A ja własnie saczę grzanca 🙂 tak na smaki 🙂
a co do wózka 3w1 to polecam sklep entliczek na kurdwanowie ul. wysołuchów

Czy Ty musisz mi robic smaka?? Najpierw wino, teraz grzaniec a Amii ostatnio na indyka 🤪 Paskuda 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzien Dobry Dziewczyny 🙂
Wpadlam ran sie przywitac, zaraz wychodze z domu choc tak mi sie nie chce.... wolala bym jeszcze polezec w cipeplutkim lozeczku 🙂 Ale mezus juz dawno w pracy wiec musiala bym lezec sama 🙂

Amii my to narazie mozemy sie napic ale soczku albo herbatki 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 ale co tam, czego sie mie robi dla malenstwa 🙂 odbijemy sobie po porodzie i karmieniu 🙂

Justyna nie mam pojecia po ile ale z tego co wiem to sklep jest bardzo tani, tylko tak jak mowie prawdopodobnie dostaniesz karte rabatowa wiec najpierw kup cos taniego
🙂

Miłego dnia dziewczyny, piszcie ja nadrobie wieczorem 🙂 do uslyszenia i prosze 3mac kciuki bo dzis wizyta 🙂

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Badania dobrze 🙂 a ja sie niepotrzebnie martwilam 🙂
Dostalam Skierowanie na glukoze, lekarz mowi, ze niedobre ☺️ i na jakies badanie na cos tam tylko nie pamietam. No i jeszcze krew. Mała sie bardzo ładnie rozwija, waży 630 gram i na usg jest słodka:P:P:P:P:P:P:P:P:P Wszystko dobrze 🙂Jestem tylko okropnie zmeczon ai ledwo juz chodze bo tak mnie bola plecy 😞 zjem tylko i sie położe bo niewyrabiam.

Amii śliczne Twoje zdjęcie 🙂 ładniej Ci w ciemnych włosach 🙂

Strasznie tu dzis cicho.... Moze dlatego, ze poniedzialek 🙂

Cicho cicho 😞
To super ze wszystko ok niepotrzebnie sie martwiłaś 🙂Bidulko a ztymi plecami to odpoczywaj bo pózniej paulinka przyjdzie na siwat i musisz mieć zdrowe plecki zeby ja dzwigac na raczkach 🙂 🙂 :laugh:

• Mamusia
Hej 🙂

Wreszcie wróciłam do domku. Też miałam dziś wizytę u gina, bo wczoraj leciała mi krew, a jak się dziś okazało to było podrażnienie pochwy od tabletek dopochwowych, a nie krew z macicy. Przez całą noc najadłam się takiego strachu....

Dzidzia takie koziołki fikała, że miałam łzy w oczach 🙂 Ma już prawie 6cm 😁 Krwiak mi się super wchłania 🙂 Przezierność w normie 😁 Jedynie co złe, to to że mam silny stan zapalny pochwy i dostałam tabletki i maść. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Karina dzięki za komplement 🙂 Ja i tak kocham blond włoski i na pewno kiedyś do nich wrócę 😉 Ja sobie tak eksperymentuje raz ciemne raz jasne co parę lat 🙂

Powiedz mi ile ma tówj dzidziuś cm?

Dziewczyny kiedy powstaje łożysko, bo Pani nic mi dziś nie wspomniała o tym..

Amii ciesze sie ze to krwawienie to nic powaznego, bidulo napewo wiele nerwów cie to kosztowało 😞
To super ze dzidzia sie dobrze rozwija a ok 20 tyg dowiesz sie penie jaka płeć 🙂:laugh:
włoski naprawde super i ja tez kiedys byłam blondi 🙂
Karinka ty śpiochu:P

Ha wiesz dobre pytanie bo nie mam zielonego pojecia i nigdy sie nad tym nie zastanawiałam az wstyd sie przyznac ☺️ a nawet jak byłam w ciąży to moja pani doktor nic na ten temat nie mówiła nigdy 😞

Czesc Amii 🙂 Nie wiem ile mamcm bo mierzy mi zawsze obwog brzuszka, glowy i dlugosc kosci udowej bo to ponoc najwaznijsze 🙂
ja teraz wrocilam do swojego koloru bo zamiast wlosow mialam siano 🤪
Ami najwazniejsze ze dziecko jest zdrowe i nic Ci nie jest moje w 14 tyg miala 6 i pol cm 🙂 Kochane bede jutro bo padam. Juz nie widze 😞
Do uslyszenia jutro 🙂 naszczesie caly dzien jestem w domu 🙂
Dobranoc i karaluchy pod poduchy 😆 buzki 😘

Witam we wtorek 🙂
Jak sie czujecie dziewczyny?? Ja juz po sniadsnku ale nadal niewyspana.. Dzis moja corcia o dziwo cala noc grzecznie spala i wstalam dopiero jak moje kochanie wychodzilo do pracy 🙂 A przewaznie wstaje kolo polnocy potem 2:30 i tak kolo 5 😁

Usg mialam robione 2 razy w 14 w piatym ptem 19 i wczoraj w 23 🙂 szczerze mowiac nigdy sie nie zastanawialmkiedy powstaje łożysko.... szukalas czegos na necie??

Tu jest napsane, ze w 12 http://www.sciaga.pl/tekst/60861-61-od_poczecia_do_narodzin

Na wikipedii pisze to samo wiec przypuszczam ze jakos tak 🙂