Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No więc powiedziałam sobie dzień dobry, teraz mówię dobry wieczór.
My już po kąpieli, Amelia śpi, niech się zrobi to słońce bo ona albo śpi albo amrudzi na ta pogodę hehehe.

My mamy dziś wieczór dla siebie, Adi pojechał an weekend a ja robię kolację, dziś pstrąg norweski na parze z warzywami na parze 🙂

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć mamuśki,
jak zdrówko? ta piękna krakowska pogoda kiedyś się kończy? u mnie było wczoraj piękne słonko...a wjechaliśmy w gminę Kraków i deszcz...katastrofa 😞
musicie mi wybaczyć ale nie będę nadrabiać zaległości z sześciu dni...
proszę jakieś krótkie sprawozdanko 🙂
ja w Krakowie ale nie wiem jak długo...zobaczymy 🙂 brała któraś może fenoterol i isoptin?

• Mamusia
hmy co do płci mojego dziecka to zmienia się 🙂 bo w szpitalu wyrokowali mi synka 🤪 więc nie wiem co będzie 🙂 kinder niespodzianka 😁 poczekam zobaczę co będzie ☺️ najważniejsze że małe jest zdrowe i idzie w góre 🙂

Karina wyłączyłam , zgodnie z obietnicą jak dojdę do 100 hihihi.

Ania super że wróciłaś, dobrze tu z nami 🙂

Daguś ciężko się monologi tu prowadzi.
A mam pytanie czy któraś kontaktowała się z Krysią, jest w Krk a do ans nie zagląda

Eluniu wiem że to czytasz, pytanie jaka Ela miało na celu pokazanie że tak dawno Cię nie było że już Cię nie pamiętam, ale w formie żartu, no szkoda że tego nie zrozumiałaś 🙂

Dal nieświadomych Elżbieta znowu usunęła mnie z listy znajomych hiihih 😁 😁 😁 😁 😁

Az z ciekawości i ja sprawdziłam. i od dzis mam jednego znajomego mniej. jakos nie szczególnie se tym pzrejmuje! Nie rozumiem po co na s zaprasza skoro potem jakies fochy i ans usuwa.... Nie moge rozkminic tej dziewczyny.

Dla mnie to jest conajmniej smieszne... ja nie rozumiem o co Ela sie obraża bo ona to akurat nie ma najmniejszego powodu zeby to robić.... No cóż....

Moja mała już śpi po kąpieli i jedzonku 🙂 Ta pogoda mnie dobija... zero checi do wszystkiego.