Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aguś no co ty - pływać nie umiesz?? 😁 A tak na serio jak tam u Was, dom jeszcze suchy czy już zalewa? Co do seksu, oj chce się i to bardzo się chce.... a jak ja mam się zabezpieczać?? bo tak się zastanawiałam - gumki odpadają, tabletki też - proszę o propozycję 😉 bo tak sobie myślę że nie ma co ryzykować bo jak się chce to nie można a jak nie chce to natychmiast 🙂 a ja muszę jeszcze odespać więc tak za jakieś 3-4 lata pomyślę 😁 Na razie szalejemy najwyżej trzeciemu dziecku powiemy że nas zaskoczył 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej u nas spokój, część dróg zamknięta, przed domem woda uspokoiła się.
Andrzej wrócił bez problemu, jeszcze jedna jest zamknięta , ta bezpośrednia do nas.
Natomiast w liszkach nie jest ciekawie, Sanka całkowicie wylała jak się nie uspokoi to drogę główną zamkną.

Jestem strasznie zmęczona, Amelia jest okropnie marudna.
Jutro jadę z nią do pracy , mam umowę notarialną, zobaczymy czy pozwoli mamie popracować 🙂

• Mamusia
No to cieszę się bardzo że u Was spokój 🙂 choć generalnie nie jest ciekawie 😞 niech już przestanie padać!!!!!!!!!!

u mnie Paulinka jeszcze nie śpi, niby zmęczona ale cały czas wypluwa smoczek i wtedy krzyk, ehhh
mam nadzieję że niedługo uśnie

Hej dziewczynki u nas nocka super, Amelia spała do 6.30 od..... 19!!!!!
Niestety tyle z dobrych wieści, mamy powtórkę z wczoraj, woda stoi mi pod drzwiami, nad ranem znów zalało wszystko ech nie to się już skończy...

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ani, chyba nie tylko Ty masz doła, jak się ta pogoda nie zmieni to ja chyba w jakąś depresję popadnę.
Paulinka dzisiaj dała mamie pospać do 9:30 🤪 🤪 🤪 teraz już zjadłyśmy mleczko i nawet kupka była i zaczynamy poranne pogaduchy 🙂

Rafał jechał dzisiaj do pracy 50 min a trzeba zaznaczyć że ma nie całe 5 km, masakra jakaś.

A ja dalej nie mam okresu 😞 ehhh

• Mamusia
kobietki to znalazłam o imieniu jakie chciałam dla syncia 🙂 od 23 września jest zodiakalna waga czyżby jakieś przeznaczenie? hihihi

Filip
ang. Philip, franc. Philippe, hiszp. Felipe
Filip jest imieniem pochodzenia greckiego, oznacza kogoś lubiącego konie, znającego się na koniach. W Polsce notowane jest od XIV w. Dziś nosi je 56 036 Polaków (w 2001 r. - 31 232). Zdaniem astrologów Filipowie lubią podróże i dobre towarzystwo. Imię to najlepiej służy osobom urodzonym pod znakiem Wagi. Zimny Filip, Jakub - wcześnie żyta zakup.
Imieniny: 23 I; 2 II; 11 IV; 1 V; 6 V; 11 V; 26 V; 6 VI; 10 VII; 23 VIII; 13 IX; 20 X; 22 X; 24 X; 4 XII;

Witam 🙂
MAsakra i to straszna... moja mama nie ma jak wrocic z pracy do domu bo wszystko zalane... a moja siostra ma dzis ktg i mam nadzieje ze Julia poczeka az przejdzie ten dramat...

Aga i Asia gratuluje przespanej nocki 😁 my standartowo o 20 spanko o 6 mleczko i potem spanko do 9 😁

Mojemu dziecku nudzi sie na plecach i zabiera sie dosiadania trzyma sie spodenek i prubuje wstac tylko sie przy tym tyle nameczy...

most debnicki tez zamkniety.
Asiu termin miala nna piatek.... mam nadzieje ze zatrzymaja ja w szpitalu bo biedna jest odcieta opd swiata... a rodzi w Narutowiczu.