Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A tak serio fatalnie się czuje z taką wagą to po pierwsze a po drugie nie mam w czym chodzić, więc dobrze by było choć tyle żeby w ubrania się mieścić 🙂

Daga przykro mi i trzymaj sie 😘

Małej bardzo smakowała zupka ale denerwowało ją to że ciągle jej daje i zabieram bo karmilam z łyżeczki, dałam jej 6 łyżeczek i do tego wypila cale mleko. Jutro dam wiecej. Ale musze kupic chyba butelke Lovi z łyżeczka. żeby biedna sie nie stresowała przy karmieniu 😁 😁

Daga przykro mi i trzymaj sie 😘

Małej bardzo smakowała zupka ale denerwowało ją to że ciągle jej daje i zabieram bo karmilam z łyżeczki, dałam jej 6 łyżeczek i do tego wypila cale mleko. Jutro dam wiecej. Ale musze kupic chyba butelke Lovi z łyżeczka. żeby biedna sie nie stresowała przy karmieniu 😁 😁

Karina błagam Cię, daj jej normalnie łyżeczką, ona jest zdrowym dzieckiem a te łyżeczki preferowane są dla dzieci z zespołem downa.
Nauka jedzenia wymaga cierpliwości, musicie się obie nauczyć ale nie okaleczaj dziecka dla własnej wygody.

Ani rozgryzłaś mnie, zazdroszczę Ci brzucha 😁 😁 😁 😁 😁, zwłaszcza że masz mniejszy niż mój 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ania nie dołuj się głowa do góry pomyśl im]le fajnych rzeczy możesz robić np prasować 😉 zjeść ciasto mniam aż mi ślinka leci na kawałeczek jakiegoś smakowitego ciasta...
Aga a Ty czasem nie przesadzasz z tym brzuchem? bo trochę mi wywaliło 🙂
i błagam Was przestańcie o tym zrzucaniu wagi gdy ja tyję

No moja koleżanka mi mówiła bo 0ona używała tej łyżeczki, potem jej mała nie chciała jeść i pić z innej i ona mówiła że one są dla dzieci z zespołem 🙂 🙂 🙂 🙂
A tak na marginesie to chyba żadne na początku nie umie jeść łyżeczką , wg mnie cały urok jak jest takie umorusane w zupce np z marchewki 😁 😁 😁 😁 😁

przecież nie obraziłam Kariny ani tym bardziej Paulinki, a po za tym Karina nie karmi tą łyżeczką ( jeszcze)
Ale Karinko jeśli Cię to obraziło to przepraszam 🙂,

No mi sie od poczatku wydawalo ze takie cos wymyslili po to zeby dziecko nie zaburzalo odruchu ssania a przy tym uczylo sie bez nerwow jak sie je z lyzeczki!! Troche glupio mi sie zrobilo. Podejrzewam ze Tobie tez by sie zrobilo gdybys przeczytała cos takiego z mojej strony.

Owszem takie umorusane dziecko jest sliczne i mi nie chodzi o to ze sie brudzi tylko o to ze sie denerwuje jak nie musi! Karmienie ma byc przyjemnoscia dla dziecka a nie walka z rodzicem!! A Twoja kolezanka ma poprostu pecha ze jej dziecko nie chce teraz jesc z innej lyzeczki. W zyciu nie widzialam na necie opini ze te łyzeczki sa stworzone dla dzieci z zespolem Downa!