Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jak robił usg woreczka to pokazał mi monitor i było widać zgrubienie na nim. Narazić dostałam 2 kroplowki i teraz jest podłączona 3 i powiedział że mam mieć dietę watrobowa a co dalej to dowiem się jutro po wizycie ranne.

Wogóle jak mnie złapał ten ból to wiedziałam że się to skończy szpitalem ale najpierw zadzwoniłam do doktora o radę i ten kazał mi przyjechać dobrze że szwagier był w domu to mnie zawiózł bo mąż niestety w pracy na 2 zmianie. Ja już z tej bezsilności bo nie wiedziałam co mi jest aż się rozplakalam .

No dobra tyle o mnie, jeśli chodzi o wanienke to my dostaniemy od znajomej więc nie wiem jaka ona jest. Jutro w planie miałam prarnie ciuszkow małego no dobra

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Megi to smutne że znów w szpitalu ale tam masz opiekę non stop i gdyby się coś działo to będą reagować. Oby z tym woreczkiem nie było nic groźnego. A praniem się nie przejmuj - rodzinka na pewno pomorze. Buziaki 😘

• Mamusia
Megi bidulko Ty znów w szpitalu 😞, cholera jasna!!! no ale bedzie dobrze!!!najważniejsze, ze zareagowałaś szybko i teraz jesteś pod właściwą opieką, trzymaj się cieplutko!!! i nie martw się o pranie teraz, mąż Cię wyręczy na pewno jak będzie taka potrzeba, buziaki!!!

• Mamusia
Czasami czuje się taka bezsilna i smutna że chciałabym żeby Mikołaj już ze mnie wyszedł. 😞 Mam nadzieję że przez te ostatnie problemy Mikołaj jak się urodzi to będzie grzeczny i powiedzialam sobie że kolejne dziecko dopiero po 3 latach.

• Mamusia
Strzauka cała strona twoja!!!! 😁
Megi niefajnie, ze znow w szpitalu ale fajnie ze szybko reagujesz i jestes tam gdzie niestety byc powinnas... trzymaj sie bidulo!!! :*
Magdad no wszedzie cie pelno tylko nie masz czasu na forum?! czujemy sie zaniedbane! 🙃 dobrze, ze badania ok!
Magdaluke przykro mi 😞 a ja wierze, ze moglas cos przeczuwac i stad twoje zle samopoczucie ty taka z rodzina zwiazana! moze maluszka po wujku nazwiecie? i smutaj tutaj ile wlezie!
Iza dalej kopie z rozna czestotliwoscia! chyba zaczne tanczyc to zasnie 😁

• Mamusia
Megi23 napisał(a):
Czasami czuje się taka bezsilna i smutna że chciałabym żeby Mikołaj już ze mnie wyszedł. 😞 Mam nadzieję że przez te ostatnie problemy Mikołaj jak się urodzi to będzie grzeczny i powiedzialam sobie że kolejne dziecko dopiero po 3 latach.

to chyba normalne, ze powoli zaczynamy miec dosc i sie niecierpliwimy 😞 ale mysle ze rownie szybko zapomnimy o dolegliwosciach i dzieciaczki beda calym naszym zyciem bez wzgledu czy grzeczne czy nie za bardzo 😉