Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Magdaluke no ty to akurat chyba najbardziej aktywna z nas wszystkich bylas zawsze 😉 tak wiec jak juz ty wysiadasz to chyba to normalne, to nas pocieszylas,widocznie juz tak bedzie do konca 🤨
Babeczko ty sie tam az tak nie denerwuj bo juz sobie moge cie wyobrazic jak ci gul skacze 😠 napewno znajdziecie wyjscie z sytuacji i niepotrzebne nerwy,ale wiem ja se moge gadac.
Ciezko tak zyc jak co chwile cos wyskakuje.

• Mamusia
Pampkina, Ty tak tylko gadasz jaka Ty tu i tam 🙃, dawaj zdjecie, same ocenimy 😜 😜 Zaloze sie, ze jestes slicznotka! Bo fajna babeczka z Ciebie 🙂
Dobrze, ze Agadce ciut zelazlo,ale bidna si ema dziewczyna...
Gaja, ja tez tylko jednorazowych uzywalam i poki co mam dalej taki plan. Kiedys sie zastanawialam nad tymi wielokrotnego uzytku, ale boj sie,ze bym zapomniala poprac i w koncu zostala z niczym. Chyba, ze i takie i takie. A fakt, duzo sie uzywa, ja praktycznie calutki czas karmienia musialam nosic.

• Mamusia
Ja już od dłuższego czasu stosuję wkładki 🥴
Dorotko Ty nerwusie 😘 Ja proponuje byś wszystkie ciuszki dała na łóżko-skoro i tak rozwaliłaś 😜
Posegreguj jak Tobie się podoba a mąż niech tylko zaniesie do komody i już i takim sposobem będziesz wiedziała ile czego masz 🙃
Nie nerwuj się!! 🙃 😘 😘

A my wróciliśmy z rtg i nie ma nic w brzuszku tylko spuchnięte jelita i zaczął już jeść 🙃 🙃

• Mamusia
Dorotko: solidaryzuje sie z Toba z nerwami. Glupi koles.... to nie wiedzial co obiecuje??!!! Kurcze gdzie tu slownosc jakas??!!! Dzis to stwerdzam ze faceci to w ogole dupki.Tez dzis poryczalam z godzinke. Wszystko sie nawarstwia i czlowiek wybucha... Mi wystraczyl koles na drodze który trąbnąl bo powoli zbieralam sie samochodem. Cóż moj jest bez wspomagania i sily nie te 😞 A wtedy wlaczyl sie we mnie taki nerw ze a z sie roztrzeslam i chcialam go ZABIC. No i go zwzyzywalam przez szybe a w domu juz ryczalam 😞 Mama powstrzymala mnie od wychodzenia.do niego 🥴
bisia: trzymaj sie kochana z ta nereczka 😞
dodi Sorki za pomylke.. 🥴
Loczkudaj znac co po przeswietleniu, trzymam kciuki zeby z Homerkiem bylo lepiej!
madzia: wspolczuje Ci tego remontu, gdybym wiedziala na co sie pisze to chyba zrezygnowalabym 😞
Moj szacowny malzonek przyszedl jak aniol z pracy. Ale chyba sadzil ze zapomne o tym ze ma uzgodnic z mastrem przeprowadzke i spanie jego na budowe. Cóż priorytetów nie zmienie!!! CHce teraz jak jeszcze cos sil mam przygotowac miejsce dla Piotruli, poprac ubranka i miec gdzie je wlozyc. Przeciez to logiczne ze dziecko wazniejsze do majstra nie??!!
A która to pisala o budynu?? Oj zrobila mi smaka i wpeprzylam opakowanie 🙂 I juz mi lepiej 🙂 ehhe

• Mamusia
Loczku to dobrze że z pieskiem lepiej 🙂

Magdad pewnie nie odpuszczaj - Piotruś ważniejszy od jakiegoś gburowatego majstra.
A dziś to chyba jakiś płaczliwy dzień, ja się kilkakrotnie poryczałam (nawet jak gadałam z mamą przez telefon ale mam nadzieję że się nie zorientowała bo ona i tak ma dość problemów i nie chcę jej dokładać trosk), chyba hormony dają znać o sobie 🤢

• Mamusia
Magdad sesja przełożona ważniejszy był Homcio dla mnie. Sesja będzie na drugi tydzień. Ją bym wyszła do kolesia a co gorsze dogonila autem wyprzedziła i zatrzymała się do zera przed nim 😜 kiedyś się jeździło teraz to spokojnie trzeba 😉
Ale niemcy dostali pupie 🤨
agusia ją mam pas od kumpli niby dobrze się spisał.

• Mamusia
Widze, ze hormony nami rzadza:/ Ja sie wyryczalam i wlasnie nakupowalam Helence spiochow cala mase...i juz! Jak bedzie za duzo to trudno..grunt, ze nie za malo 🙂 I jeszcze Wlosi 2 brameczki Niemcom strzelili..i troche mi lepiej 🙂 A no i skusilam se na sukieneczke eszcze i elegankie spiochy - juz na 68 🙂 Maz przyszedl mily, wybral ze mna spiochy i wlasnie robi ten upragniony budyn waniliowy! A o mieszkaniu nie chce dzis juz myslec:/ Z nerwow brzuch bardziej boli i tak twardnieje troszko:/ A wkladki kupilam te co Madzia polecala - jednorazowe Lasinoh czy cos takiego! 60szt narazie a potem dokupie...
Aguska - dzieki, ze dalas znac co z Agadka, bo tez sie martwilam...A i nie ma co sie dziwic tym pogorszeniem stanu - my juz w 3 trymestrze jestesmy!!! To nie ma juz szalenst Kochane 🙂
Pampinka - oj tam tak kokietujesz..dawaj fotke, bo na pewno ladna mamuska! 🙂 A co do kolan..to niestety ciezko:/ Jak ukucne to mam problem ze wstaniem...a w ogole to mama sie smiala dzis, jaki wielki brzuch mam!
Bisia - nadal czekam na fotki domku! I jak cos kupisz wyprawkowego na necie to pokazuj 🙂
Loczku - no to super, ze Homerek ma pusty brzuszek..a jelita spuchniete od bajterii na pewno! No to teraz uzbroic sie w cierpliwosc, troche antybiotyku jeszcze i lekkie zarelko! Bedzie dobrze 🙂
Magdad - no my dzis wyjatkowo nerwowe! Maz niech pochyla glowe, ale pogadaj z nim na powaznie..bo ile dasz rade z tym majstrem sie uzerac? Opadaja rece ogolnie naf facetami czasem!

• Mamusia
Superbabeczko widzisz sie troche odstresowalas nie ma to jak zakupy 😉 mnie zawsze odstresowuja 😜 a i maz lepiej sie sprawuje 🙂
Loczek to zamawiam pas zobaczymy jak sie sprawdzi 🤨 mam nadzieje ze pomoze troszke ba tego flaka po porodzie ehhe
No i super ze Homerek ok teraz to juz powinno byc coraz lepiej
A meczyk dosc excytujacy dzisiaj co 🤪

• Mamusia
Aha! Amelka ma zapalenie zatok (witam w klubie:/), dostala antybiotyk i dalej czeka bna zalozenie holtera:/ No i oczywiscie nikt jej nie mowi, kiedy wyjdzie a bidulka sie deneruje! Juz ja uczulilam, by jutro meczyla, bo jak sie w piatek nie dowie to w weekend dyzurni tylko i na prwno nie ma szans na info! Biedulka...

• Mamusia
A ja zaszalałam u Justinexa na allegro 😮 Nazbierała sie niezła sumka do zaplaty 😮 Ale już chyba będę wszystko miała, jeszcze tylko jedna koszula i klapki dla mnie do szpitala. I siedzę teraz i liczę finanse 🥴 Zjadłam 40 dag ryby zapiekanej w brokułach, zaszalałam 😉 pyszne normalnie no i zdrowe 🙂 No i oglądam mecz bo muszę mężowi relacjonować telefonicznie bo jest na służbie. Jutro jedziemy na działkę do przyjaciół i zostajemy aż do niedzieli, dobrze, ze ma być ładna pogoda ale juz zapowiedziałam mojemu mężowi, ze to już ostatni weekend jak gdzieś wyjeżdżamy poza miasto i na dodatek na noc bo teraz to juz różnie bywa. Robię to trochę dla niego bo tam pójdzie sobie na rybki bo juz od dawna o nich mówi no i Olka wyszaleje się na świeżym powietrzu a ja najwyżej będę wylegiwała się na leżaczku w cieniu 😉
Suuperbabeczko dobrze, że humorek się polepszył, mi też zakupy poprawiają humor 🙂 A Amelia odzywała się coś do Ciebie? Ciekawe jak Megi? Współczuje im tych pobytów w szpitalu 😞
Pampinka dawaj jakieś zdjęcie i ocenimy!!! 😜 Pewnie fajna z Ciebie laska i tylko tak gadasz 😜
Loczku dobrze, ze Homerek juz lepiej 🙂

• Mamusia
Kurcze, ja to nie wiem, laskawie moze powiedza a moze i nie co z nia? Toz to jakas paranoja....Ja nigdy w Polsce w szpitalu nie lezalam, no ale duzo z innymi przebywalam. Tu w miare ok, info zawsze jak najbardziej, dbaja tez o rodzine pacjenta, to tak jak na filmach, przychodzi lekarz i informuje. Bidna Amelia, jednak trzeba sie o swoje doprosic....
Ella spi, Luke przyjechal i poszedl sie polozyc a ja? Tez mi sie spac che bo o 6 wstalam, ale ja tak nie moge...ide jakis obiad sklepcic pewno.
Dorotka, pochwal sie troche zakupami.

• Mamusia
Monia, no ja dokaldnie w sumie tak samo mysle, jak sie godze na jakis wypad, to juz ze wzgledu na meza i core. No i z drugiej strony mysle sobie, ze jak sie maly urodzi to bedzie koniec letnich wyjazdow a potem bedzie zimno. Wiec moze warto korzystac...ale sil brak. Zostalo mi troche imprez i spotkan, i szkoda sie nie pojawic....ale jak mam pasc, to po co 😞 Tylk okoniecznie chce pojechac do znajomych nad jezioro Erie, bo co roku tam przesiadujemy a w tym jeszcze ani razu!
No i fajnie,ze juz prawie wszystko masz Monia. A ta cala Justinex to nawet nie wie, jaka tu ma reklame 🙂. Znizki powinna wam za to udzielic, dziewczyny!

• Mamusia
Nie dobrze że Amelkę jeszcze dopadło zapalenie zatok, a z dowiedzeniem się czegoś w szpitalu jak zwykle ciężko, sama pamiętam jak jakiś czas temu leżałam w szpitalu to trudno było uzyskać jakieś informacje, trzeba chodzić i sie prosić lekarza żeby łaskawie coś powiedział.

• Mamusia
U nas ma byc mega upal w weekend..ja nie wiem jak wytrwac:/ Uff...
O taka sukienusie kupilam, ale juz na 68 🙂 http://allegro.pl/tu-sukieneczka-princeska-z-cienkiego-jeansu-68-i2448147100.html i takie spiochy na 68: http://allegro.pl/babaluno-welurowy-pajacyk-rozmiar-68-bialy-millie-i2388051756.html
Plus jeszcze 2 x 3pack takich na 0-3, bo okazalo sie ze mam malutko...to wysle linka jutro:*

A chce grzechotke jakas kupic jej..i mysle, ktora z nich - jak myslicie?
http://allegro.pl/mzk-grzechotka-pingwin-kiwaczek-fisher-price-i2429496380.html
http://allegro.pl/mzk-zawieszka-fioletowy-slon-lamaze-i2446374632.html