Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

ja też poszłam po płatki bo mi zaczęło jeździć z głodu. Wiecie co? Ostatnio tak dużo jem płatków z mlekiem, że ostatnio to chyba na I-II roku studiów tyle jadłam a tak to nie pamiętam!

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja na śanidanko pochłonęłam bułeczkę z zieloną sałatą, wędlinką, zółtym serem i pomidorem i tak od 2 tygodni wygląda moje śniadanie i jeszcze mi się nie znudziło a musże je jesć bo w trakcie jedzenia biorę witaminy Pharmaton Maturelle a jak się weźmie na czczo lub długo po posiłku to kończy się z głową w klozecie a ze doświadczyłam tego 2 razy więc wiem ze to nie ściema 🙂

• Mamusia
Wiecie co, poszłam do apteki po te nieszczęsne zastrzyki i babka sprzedała mi ze zniżką! 😁 Wydaje mi się, że się pomyliła, bo poczytałam inne forum i też dziewczyny mają teraz problemy z kupnem, tzn z ceną. Ale ja tam wyszłam taka zadowolona z tej apteki 😁 😁 😁

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Czesc Dziewczyny

Sorki, że tak milcze, ale nie mam od jakiegos czasu ani humoru ani weny twórczej, duzo sie dzieje a doba ma tylko 24 h- (ulgą może być to, że staram się śledzić Wasze wątki) obiecuje poprawę 🙂 Pozdrawiam
cześć Alicja 🙂 a czemu nie masz humoru?
jak się czujesz?

• Mamusia
Ah co tu duzo mowic- nie bede marudzic :P (poprostu za duzo spraw na glowie- zakup mieszkania, slub, praca itp) a zdrowko tak sobie, dokuczaja bole plecow, i przyczepila sie infekcja -dostalam masc i globulki i czekam na cud. Łożysko prawdopodobnie już nie przoduje, ale to wszystko i mam nadzieje ze plec takze okaze sie 15.02

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Kasiulek85 pisałaś wczesniej o tym ze tez masz bardzo zadkie upławy-jako juz Mama-myslisz ze moze to miec cos wspolnego z problemem nie trzymania moczu w ciazy??
ja czasami nawet jak kichałam to trochę zdażyło się popuścuić więc się nie zamartwiaj na zapas, zakładaj sobie wkladki jak się żle czujesz z tym 🙂 infekcje też zdarzały się często
a kiedy bierzesz ślub? chwal się tutaj szybciutko 🙂 oklask na poprawę humoru 😉

• Mamusia
Tak tylko ze to nie tylko przy wysilku czy kichaniu sie zdarza, zastanawialam sie tak jak dziewczyny wczesniej czy to nie wody płodowe (jestem panikarą) Ślub prawdopodobnie 24.03-cywil, bo potrzebne nam to do zakupu mieszkania (odzyskanie pieniedzy z ksiazeczek mieszkaniowych) a jak juz bede piekna i szczupła to pomyślimy o kościelnym :P

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Tak tylko ze to nie tylko przy wysilku czy kichaniu sie zdarza, zastanawialam sie tak jak dziewczyny wczesniej czy to nie wody płodowe (jestem panikarą) Ślub prawdopodobnie 24.03-cywil, bo potrzebne nam to do zakupu mieszkania (odzyskanie pieniedzy z ksiazeczek mieszkaniowych) a jak juz bede piekna i szczupła to pomyślimy o kościelnym :P
wątpię żeby to były wody płodowe raczej rzadki śluz, najpierw musi wypaść czop śluzowy 🙂 mi wody płodowe przebijali podczas porodu, nigdy pierwsze mi nie poszły(wiadomo mogą się sączyć alo odrazu puścić z grubej rury 🤪 jeżeli się martwisz poradź się swojego gina, oni zawsze sprawdzają ilość wód płodowych

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Dziewczyny, ale bym zjadła taki zmrożony sorbet owocowy ....... 🙂
właśnie zastanawiam się czy silniejsza chęć do zjedzenia czy chęć poleżenia 🙂
ach te nasze zachciewajki 🙂oklask dla ciebie 🙂

Ja bym wzieła sorbet i się położyła 🙂)

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Tylko zastanawiam się czy one mogą być bezzapachowe, i przezroczyste... predzej bym powiedziala ze moze to u mnie z infekcja jest zwiazane. Pytanie jeszcze jedno czy też tak często oddajecie mocz ( ja w sama noc wstaje do 4 razy)
tak jak dziecko uciska pęcherz moczowy to i częściej się lata do wc 🙂

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):

hihi ja też

• Mamusia
mi to częste bieganie siusiu przyszło wcześniej niż 2 kreski na teście, podejrzewałam, że jestem w ciąży, a każdy się ze mnie śmiał, że okres spóźnia mi się tydzień, a ja już mam objawy ciąży. może i głupoty, ale zostało mi to do tej pory 🙂 jak w nocy nie wstane raz, to rano nie mogę dobiec do łazienki 🙂 ale może to właśnie ma nas przyzwyczaić na wstawanie za parę miesięcy do maluszka po nocach 🙂

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Alicja1987 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):

hihi ja też

problem w tym, że muszę iść do galerii, bo widziałam takie w piotrze i pawle. 🙂 jestem tak zdesperowana, że wiem już nawet jak dojść do tych lodówek i mam przed oczami te wszystkie smaki, które tak stoją! 😞

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
mi to częste bieganie siusiu przyszło wcześniej niż 2 kreski na teście, podejrzewałam, że jestem w ciąży, a każdy się ze mnie śmiał, że okres spóźnia mi się tydzień, a ja już mam objawy ciąży. może i głupoty, ale zostało mi to do tej pory 🙂 jak w nocy nie wstane raz, to rano nie mogę dobiec do łazienki 🙂 ale może to właśnie ma nas przyzwyczaić na wstawanie za parę miesięcy do maluszka po nocach 🙂
poczekajcie jak fasolki urosną większe 🤪