Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ilka napisał(a):
Kasiulek ja też mam prawie codziennie zgagę, raz łagodniejszą a czasami to taką że aż wymiotować mi się chce 🤨 Tylko Ty masz dziewczynkę to kuce będziesz robiła a ja co? Jaśkowi też? 😁 😁
Ja jak nie mam nic słodkiego to dżem idzie w ruch 😁

fajnie jakby mały Jasiek miał czupryne lokowaną 🙂)

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

U Nas piękna pogoda więc trzeba korzystać, dlatego dopiero zaglądam. Jeszcze była koleżanka z Córeczką w odwiedzinach i tak mi zeszło do teraz 😁

Smerfetka jestem w szoku 😲 😲 Myślałam że takie bzdurne anonimy to w podstawówce się podrzuca :/

Rosi ale Ci fajnie z tym hiszpańskim 🙂 Ja myślałam o kursie włoskiego, bardzo mi się podoba ten język i chciałabym się go nauczyć 🙂

Marta trzymamy kciuki w piątek za Was! 🙂

Daria czekamy jutro na info od Was, co tam w sobie kryjesz 😉

Alicja ja czuję ból w kroczu ale właśnie od chodzenia bardziej, jak siedzę i odpoczywam to wreszcie nic mnie nie boli 😁 😁
A propos "Panów budowlańców" mam takiego w domu 😁 I muszę przyznać że taki facet to skarb bo dosłownie WSZYSTKO zrobi i nie to że przechwalam się Mężem ale od kiedy zrobił Nasz dom praktycznie On i jeden pomocnik (tylko do dachu, no i ogrzewanie i wylewki robiła firma ze względu na czas) to na prawdę podziwiam Go, doceniam i chwalę jak tylko mogę, w końcu faceci tego potrzebują 😉

A co do wydziwianek jedzeniowych to ostatnio zjadłam na śniadanie 1,5 bułki z szynką, 3jajka na twardo z majonezem, 4 śledzie i na deser jakiegoś wafelka (nie pamiętam już) 😁 😁 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Cześć Dziewczynki 🙂

U Nas piękna pogoda więc trzeba korzystać, dlatego dopiero zaglądam. Jeszcze była koleżanka z Córeczką w odwiedzinach i tak mi zeszło do teraz 😁

Smerfetka jestem w szoku 😲 😲 Myślałam że takie bzdurne anonimy to w podstawówce się podrzuca :/

Rosi ale Ci fajnie z tym hiszpańskim 🙂 Ja myślałam o kursie włoskiego, bardzo mi się podoba ten język i chciałabym się go nauczyć 🙂

Marta trzymamy kciuki w piątek za Was! 🙂

Daria czekamy jutro na info od Was, co tam w sobie kryjesz 😉

Alicja ja czuję ból w kroczu ale właśnie od chodzenia bardziej, jak siedzę i odpoczywam to wreszcie nic mnie nie boli 😁 😁
A propos "Panów budowlańców" mam takiego w domu 😁 I muszę przyznać że taki facet to skarb bo dosłownie WSZYSTKO zrobi i nie to że przechwalam się Mężem ale od kiedy zrobił Nasz dom praktycznie On i jeden pomocnik (tylko do dachu, no i ogrzewanie i wylewki robiła firma ze względu na czas) to na prawdę podziwiam Go, doceniam i chwalę jak tylko mogę, w końcu faceci tego potrzebują 😉

A co do wydziwianek jedzeniowych to ostatnio zjadłam na śniadanie 1,5 bułki z szynką, 3jajka na twardo z majonezem, 4 śledzie i na deser jakiegoś wafelka (nie pamiętam już) 😁 😁 😁

Kinia to bierz się za włoski, bo jest bardzo prosty!! 😁 Masz oklask, wreszcie ktoś kto docenił ten język!!! 🤪

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Hahaha 😁 Fakt!
Później będę hodować małego ssaka przy cycolu 🙂
ja jednego i drugiego ssaka karmilam 9 miesięcy 🙂

Ja planuję pocycolić go trochę, bo mimo tych reklam to nie wierzę, że mleko w proszku zastąpi mamusiowe 😁 poza tym to wygoda według mnie, wyciąga się cyca i pije 🙂 Jak narazie to wszystko takie abstrakcyjne,że szok. Nie umiem sobie wyobrazić Jasia przy cycu 🙂

• Mamusia
Kasia a co było powodem odstawienia, brak pokarmu, Chłopcy już nie chcieli doić czy sama zdecydowałaś że koniec?

Tosia teraz abstrakcyjne a później zobaczysz jakie to fajne uczucie 🙂 Oczywiście wypowiadam się tylko za siebie bo wiem że niektóre mają problemy z sutkami itp, ale jeśli nic nie dolega to nie ma nic piękniejszego jak Dzidziulek przy cycusiu.. Boże jak sobie przypomnę i patrzę teraz na Nikosia to aż łezka się w oku kręci..

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Kasia a co było powodem odstawienia, brak pokarmu, Chłopcy już nie chcieli doić czy sama zdecydowałaś że koniec?

Tosia teraz abstrakcyjne a później zobaczysz jakie to fajne uczucie 🙂 Oczywiście wypowiadam się tylko za siebie bo wiem że niektóre mają problemy z sutkami itp, ale jeśli nic nie dolega to nie ma nic piękniejszego jak Dzidziulek przy cycusiu.. Boże jak sobie przypomnę i patrzę teraz na Nikosia to aż łezka się w oku kręci..
ja na początku musiałam karmić Marcela przez gumowe nakładki bo miałam sutki wklęsłe
a moi chłopcy sami zdecydowli że koniec ssania piersi 🙂