Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja właśnie zjadłam rogala, niedługo biorę się za obiad zrobię tylko ogórkową.
Kasialeczek ja właśnie myślę nad chustą, bo na pewno mi się przyda np jak będę na spacer sama z dziećmi szła to łatwiej mi będzie latać za Frankiem. Tylko nie wiem czy nie wydam 150zł a użyję tego tylko dwa razy 🤨 Bo to się zawsze tak mówi że coś się przyda,po czym w praktyce wychodzi całkiem co innego...

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u nas rozpadało się na dobre, ale nadal jest cieplutko,
tak rześko 😁 że aż ja czuję się rześka 😁 spałam dwie godziny a teraz czuję że mogę góry przenosic,
ale ograniczę się do ugotowania obiadku 😁
dzisiaj botwinka 😁

• Mamusia
a ja jestem tak wku*** pokłociłąm się z mężem tak ze teraz siedzę i ryczę a on poszedł w pizdziec gdzieś!!! pewnie do kumpla piętro wyżej... bo wielmożny Pan jak gra w pieprzoną piłkę na konsoli to ja nic nie mogę robić najlepiej nawet jak bym nie oddychała a w ogóle to wyszła z domu i tym razem tak było siedzę, układam i segreguję rzeczy dla dziecka i niepotrzebne, zniszczone, poplamione chowam do siatki i do szafy to jemu kur*a przeszkadza szelest siatki więc poczekałam aż skończył i powiedziałam mu co o tym myślę i zaczęła się kłótnia i oczywiscie to że przegrał to moja wina jezu sory ale jestem tak zdenerwowana że się telepię a dzisiaj jeszcze o 2 w nocy mamy jecgać zawieźć moją siostrę do Katowic na lotnisko!!! Pewnie sama pojadę!!! SORY ale dawno tak nie miałam zastanawiam się czy to moje hormony czy co!!!

• Mamusia
Oj Kasialeczek nie denerwuj się niepotrzebnie,faceci mają czasem jakieś dziwne jazdy nie wiadomo o co,widać jemu szaleją hormony nie Tobie... Trzymaj się i oklask dla Ciebie!

A mój małżonek pojechał o 13 do garażu robić z ojcem zawieszenie naszego samochodu i oczywiście do tej pory go nie ma!!!!! Ja nie wiem, oni jak się obydwoje biorą za samochód (teść to stary mechanik-podobno) to im zawsze się coś pokomplikuje,coś wyniknie niespodziewanego i to co miało niby zabrać im tylko godzinę roboty przydłuża się do kilku!!!!!!!!! Już mnie szlak zaraz trafi, a ja sama z dzieciakiem w chałupie siedzę bo od rana spał po nocce.

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Oj Kasialeczek nie denerwuj się niepotrzebnie,faceci mają czasem jakieś dziwne jazdy nie wiadomo o co,widać jemu szaleją hormony nie Tobie... Trzymaj się i oklask dla Ciebie!

A mój małżonek pojechał o 13 do garażu robić z ojcem zawieszenie naszego samochodu i oczywiście do tej pory go nie ma!!!!! Ja nie wiem, oni jak się obydwoje biorą za samochód (teść to stary mechanik-podobno) to im zawsze się coś pokomplikuje,coś wyniknie niespodziewanego i to co miało niby zabrać im tylko godzinę roboty przydłuża się do kilku!!!!!!!!! Już mnie szlak zaraz trafi, a ja sama z dzieciakiem w chałupie siedzę bo od rana spał po nocce.
mojego męża też nie ma od 7 i dzwonił że gdzieś o 20 przyjedzie do domu po robocie a mnie już szlag trafia

Jejku ale tu puściutko 🙂 Mam nadzieję, że to znaczy, że miło spędzacie czas 🙂 Ja idę się myć i spać a mężulek chrapie na kanapie w salonie 🙂 Odpadł dziś dość szybko.
Do jutra, dobrej nocy 🙂

• Mamusia
mój też właśnie poszedł spac, a mnie się nie chce i leżę na kanapie
byliśmy u znajomych i mam wózeczek w domu, jeszcze dokupimy fotelik i na razie problem wózka załatwiony, a później kupimy spacerówkę (znajomi polecają chicco)

• Mamusia
Daria nie obraź się ale większej bzdury nie słyszałam 😮 🤢
Ja w pierwszej ciąży stale farbowałam włosy i dziecko urodziło się z ciemnymi włosami,teraz jest blondynkiem a w tej ciąży nawet rozjaśniałam dwa razy i farbowałam już 4 i nawet przez myśl mi nie przeszło że dziecko rude się od tego urodzi

• Mamusia
Hej dziewczyny
jak dzisiaj humorki?
Kasialeczek mam nadzieję że mąż przemyślał i przeprosił, z facetami to już tak jest,
całe życie trzeba się docierac, chociaż pewnie są związki gdzie jest idealnie, znacie takie? bo ja nie 🙂
wstaliśmy dzisiaj o 6.30, mężulek robi śniadanko, a ja tradycyjnie zaczynam dzień z Wami 🙂
słońce coś się u nas próbuje przebic, życzmy mu powodzenia 🙂
smacznych śniadanek Wam życzę i zmykam na zakupy 🙂
miłego ciepłego dnia 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ale pustki..

Mężul dzisiaj już o 12 był po pracy ale pojechał na zakupy, ja siedzę z Mamą na polu a dokładniej leżę na leżaku 😁 Nikoś zalicza drzemkę 🙂 Pogoda super, nie ma takiego upału jak ostatnio także da się wysiedzieć na polu 😉

Miłego dnia Dziewczynki 🙂

• Mamusia
ja już po zakupach 🙂 i obiadku
kupiłam sobie kolejną sukienkę 🙂
niuni też 🙂 i opalaczki (chyba tak to się nazywa) później wrzucę fotki, nie wiem czy się przydadzą, ale są urocze 🙂
chyba zjem drugi talerz kapuśniaku
miłego popołudnia 🙂