Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zrobiłam maraton... Odebrać z koleżanką wypis ze szpitala, kupić swoją wyprawkę, zrobić zakupy obiadowe, a na dodatek ugotować go... 😞 PADAM! Brzuch mam jak kamień, a pipkę od środka mi rozrywa. Płakać mi się z tego wszystkiego chce 😞

• Mamusia
Tośka z tym imieniem to dobre pytanie, właśnie sobie siedzę i zastanawiam, rozmyślam, przemyślam się po raz tysięczny i niestety nie wiem, mój M nie ma nawet propozycji 😞, z synusiem to chociaż miał propozycje, ach zakręcone jakoś wtedy miałam imie dla dziewczynki, no a teraz miałabym imie dla chłopca, trochę jakoś dziwnie, no ale cóż, jak to mój M mówi, że może jeszcze coś usłyszy, a jak nie to jak Małą zobaczy to będzie wiedział-no tak długo to ja na pewno nie będę czekac,no i mówie jeszcze, że nie wiadomo czy będzie dobrze na oczy widział Mała 🙂(chodzi mi tu o świętowanie narodzin) jeśli nie będzie przy porodzie, no bo nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Zrobiłam maraton... Odebrać z koleżanką wypis ze szpitala, kupić swoją wyprawkę, zrobić zakupy obiadowe, a na dodatek ugotować go... 😞 PADAM! Brzuch mam jak kamień, a pipkę od środka mi rozrywa. Płakać mi się z tego wszystkiego chce 😞

Tosia ja wczoraj po rannym sprztanui poszlam tylko do sklepu po sol chlbe itp i jak wracalam brzuch mnie zaczal bolec i byl twardy i musialam usiasc na chwilke

• Mamusia
Musiałam złapać i ja, wczoraj odwiedziła mnie babcia, a ona już dziś pisała mi sms, że ma mdłości i wymiotuje, pewnie się wymieniłyśmy. Mój żołądek lubi przygarnąć jelitówkę, jakąś ma taką tendencję 🙂 Chwilowo trochę lepiej. Jak będzie bardzo źle to jutro jestem u ginekologa. 😘

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Musiałam złapać i ja, wczoraj odwiedziła mnie babcia, a ona już dziś pisała mi sms, że ma mdłości i wymiotuje, pewnie się wymieniłyśmy. Mój żołądek lubi przygarnąć jelitówkę, jakąś ma taką tendencję 🙂 Chwilowo trochę lepiej. Jak będzie bardzo źle to jutro jestem u ginekologa. 😘

Tosia mi jak miałam jednodniowe jakieś zatrucie, albo to też jelitówka była (tylko że ja nie wymiotowałam a biegunkę mnie dopadła, to gin kazała wypić smectę i ewentualnie węgiel leczniczy. I przeszło mi. Dużo też pij.
Zdrówka Ci życzymy 😘