Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Kasiulek nie wiem jak to teraz jest, ale jak rodziłam Nikosia to robiło się wątek dla Mamy która urodziła i tam składało się gratulacje 🙂 Może założysz dla Rosi skoro już tak wszystkie Nasze wątki zakładałaś 🙂
ale założyć na naszym czy ogólnym?

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Wtedy na ogólnym się zakładało żeby cała brzuszkowa społeczność (nie tylko dany miesiąc) mogła składać gratulacje 🙂 Nie wiem czy dalej się tak robi więc zrób jak uważasz 😜
wchodziłam na ogólny ale już tam nie piszą więc założę u nas 🙂

• Mamusia
ja pierdziuu!! Ale wieści!! Nie spodziewałam się że tak szybko urodzi a tym bardziej nie spodziewałam się że Zojeczka w tym tygodniu będzie ważyć tak ładnie 🙂 Super że wszystko dobrze się skończyło!!
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
ja pierdziuu!! Ale wieści!! Nie spodziewałam się że tak szybko urodzi a tym bardziej nie spodziewałam się że Zojeczka w tym tygodniu będzie ważyć tak ładnie 🙂 Super że wszystko dobrze się skończyło!!
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Mała Kluseczka 😁 U mnie chłopiec 2 dni po terminie sie 2500 urodził więc Zoja to tak jak terminowa 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Zmieńmy forum na Czerwcówki może? 😁 Alicji nie ma, Ilka ma już Małego nisko, a mojego planują wcześniej niż termin 😁
NIE MAM TORBY SPAKOWAEJ!!!!!!!! 🤪
Apel, pakujcie się!!

jedna już rozpakowana, kilka innych też się szykuje a ja za kilka dni nad morze jadę zamiast siedzieć w chałupie i czekać na poród bo jak widać "nie znasz dnia ani godziny"!! Teraz to już się zaczęłam stresować,żeby mnie tam nie złapało.....

• Mamusia
Rosi napisała:
"Na razie Malutka jest na oddziale bo wcześniak ale jak będzie ładnie jadła to będzie ze mną. Karmię piersią, próbuję, a poród była traumatyczny ale mam Zojusię 🙂"

Tak Was czytam i my z Anią chyba najspokojniejsze, do terminu jeszcze daaaleko i nawet duże prawdopodobieństwo że sierpniówkami będziemy 😉

Karola może odezwij się smsem z wakacji żebyśmy wiedziały że nadal w dwupaku jesteś 😁

• Mamusia
No w sumie Karola to jakąś kartkę to mogłabyś przysłac 😁

Masz rację Kinia, chyba najspokojniejsze jesteśmy 🙂 ja to tylko sobie ciągle obiecuję, że w końcu na zakupy idę i tak schodzi, albo leżę bo brzuch twardnieje, albo jestem przeziębiona 🙂
jak już mi katar przejdzie to zobaczymy co nowego się napatoczy 🙂