Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
W poniedziałek kupiła poszewkę na pościel 100x135cm a wypełnienie mam 90x120 😞 😞 😞 😞 😞 I co teraz???

Możesz przybić mi piątkę, bo ja mam tylko jeden pasujący komplet pościeli 😁 Poszewkę zawsze możesz oddać do krawcowej, chyba że jesteś taki mistrz i zrobisz to sama, a ja już wypełnienia nie zmniejszę hahahaha, bo u mnie na odwrót 😁

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Rosi Zojeczka prześliczna!!!! 🙂 🙂 I chyba do Mamusi podobna? 🙂 Całuski od Cioci 😉 😘 😘 😘

Ula trzymam kciuku żeby jednak udało Ci się karmić piersią. Ja akurat nie miałam żadnych problemów i brodawki były w porządku, także życzę żeby u Ciebie też tak było 🙂

Monikas dobrze że na strachu się skończyło 😉

Tosia co za chore podejście tych lekarze 😠 😠 Co to w ogóle znaczy "zaryzykować?! 😲 Czy oni w ogóle słyszą co mówią?! 😠 😠 Walcz o tą cesarkę, może jeszcze się uda, trzymam kciuki 😘
A służbę zdrowia i tą pielęgniarkę chyba pozostawię bez komentarza bo musiałoby polecieć tutaj kilka bardzo brzydkich słów 😜

Ula ja też kładłam Nikosia od początku na takiej płaściutkiej podusi od kompletu 🙂

Ania czekamy na wieści od Ciebie!!!!

• Mamusia
oj Tosia ja bym sie chyba jednak nie podowala i wakczyla o cc jesli masz stracic wzrok w jednym oku to lepiej chyba to cc i nie ryzykowac....
sluzba zdrowia w polsce ... w uk jest jeszcze gorzej tu poprosic o cos to ciezko jest 😠 😠 😠
moj ma problenu skorne egzme.. i kiedys bylismy u lekarza, zeby zrobil testy alergiczne na co ma... bo nie mamy pojecia 😞 a on nam powiedzial, ze robi sie tylko malym dziecia a jak chce to moze jechac do szpitala i poprosic o skierowanie to mamy wizyte wyznaczona na wrzesien dopiero....
a mi jak kiedys wezly chlone sie powiekszyly pod pacha to uslszalam, ze mam to od biustonosza....

• Mamusia
ale Was przetrzymałam 🙂
a więc wróciłam tylko lekki niedosyt czuję po tej wizycie i wkurzona jestem na mojego lekarza 😞
najpierw okazało się że usg nie chce się włączyc, przy mnie dzwonił do serwisu (wiem to nie jego wina), ale już miesiąc temu coś było nie tak z tym usg 😠 to może wtedy trzeba było zadzwonic
więc nie widziałam Kamilki, i nie wiem ile teraz waży 😞 słyszałam tylko serduszko a zasuwało jak szalone, bo akurat miała swoją szczytową formę i takie wygibasy robiła że ho ho
szyjka wygląda dobrze, tyle usłyszałam od pana doktora 😠
o grzybicy nic nie powiedział, a jak zapytałam to stwierdził, że odpoczniemy od leków,
no to mu mówię, że nic mnie nie swędzi, ale upławy są i opisałam mu jakie,
no to się mnie pyta czy będę spokojniejsza jak coś mi da, powiedziałam że tak, bo nie chcę dziecka przy porodzie zarazic, no więc receptę dostałam
i jeszcze pytam się o badania jakie mam wykonac przed porodem, usłyszałam ogólne moczu i cukier, bez morfologii bo nie trzeba 😮 pytałam o te kiły itp. i o toksoplazmozę i cytomegalię, bo jestem ujemna i mogłam się zarazic w ciąży, i usłyszałam że nie trzeba 😮
i zdaniem pana doktora paciorkowca też nie muszę robic 😮 przy grzybicy przez całą ciążę z jaką walczę on mówi że nie trzeba 😠
powiem Wam że ręce mi opadły po dzisiejszej wizycie 😞
i tak te badania zrobię, dla własnego spokoju i oby wszystko było w porządku