Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania Twoja teściowa jest nie do pobicia 😁 😁 😁 Padłam jak przeczytałam 😁 😁 Chyba dałabym jej oklaska 🙃
Monkado super że Kornelka się uspokoiła i grzecznie słucha Mamusi 🙂 Ciekawe czy po urodzeniu tez będzie taka posłuszna? 😉 🙂
Z pościeli i dodatków jestem zadowolona, reszta to działka męża. Pewnie jeszcze minie z tydzień jak mi je złoży 😠 W każdym razie ja wypiorę i wyprasuję poszewki, naszykuję pościel i niech się dzieje co chce 😁 Zdjęcie wstawię jak już będę miała czego 😉 bo teraz to tylko link z allegro mogę 😉

• Mamusia
ania_p napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Ania, się uśmiałam z tej teściowej!!!!!! 🤪

a jakbyś Tosia reflektowała to jeszcze można zapleśc wianek z 7 ziół i puścic na wodę,
tylko to to nie wiem na co 😁

Wyobrażam sobie swoją jak siedzi w wodzie z wiankiem na głowie 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Aniu, a to ona będzie się dzisiaj obmywać też? Mi prababcia mówiła, że Jaś będzie miał PĘCHERZYCĘ, bo sobie brzuch przeziębiam w tunikach. Dodam, że było 30 stopni w cieniu 😁

😁 😁 😁 "pęcherzyca" - takie coś istnieje? 😁 😁 🙃

• Mamusia
ilka napisał(a):
ania_p napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Ania, się uśmiałam z tej teściowej!!!!!! 🤪

a jakbyś Tosia reflektowała to jeszcze można zapleśc wianek z 7 ziół i puścic na wodę,
tylko to to nie wiem na co 😁

Wyobrażam sobie swoją jak siedzi w wodzie z wiankiem na głowie 🤪 😁 😁 😁

to chyba musi byc w takiej kolejności:
- pleciesz wianek z 7 ziół,
- zakładasz na głowę,
- wchodzisz do wody,
- obmywasz się
- i puszczasz się na wodę
myślę że wypadałoby jeszcze coś przy tym śpiewac 😁

• Mamusia
Ja nie mogę ta teściowa to dobra była 🙂 🙂
Ja ostatnio w szoku byłam jak sie w radiu wypowiadala lekarka o zabobonach, przyszła do niej ponoć mama z 6tygodniowym dzidziusiem, który miał pleśniawkę. No to ta lekarka mówi jej co bedą stosować żeby tą pleśniawkę wyleczyć. A ta mama mówi ale po co przecież ona już swoje dziecko leczy. Lekarka pyta a w jaki sposób. A ona mowi: no zbieram swój mocz i wlewam dziecku do buzi.. 😞 😞 😞 masakra 🤪

hej dziewczyny 🙂 ale naskrobalyscie, tyle stron a ja nie mam sily siedziec przy kompie... taki upal mnie wykancza, nogi puchna i nic tylko bym lezala...
byla u mnie dzis moja przyjaciolka to troche poplotkowalysmy, potem M wrocil z pracy,zjedlismy obiad i usnelismy, dopiero teraz sie przebudzilam i tak mysle ze na jakies zakupy wypadalo by jechac bo lodowka pusta 🙂 musze tylko tego mojego obudzic..

Hej, widać że pogoda u Was też kiepska, u mnie leje od samego rana i nawet na minutę nie przestało.
Córcia moja dziś nie spała w dzień ok 3h 🤪 i zaczęła tak głowę podnosić, że w szoku jestem 😮 aż się boję.

Tosia to Ci lekarka trafiła, sama nie wiedziałabym co zrobić na Twoim miejscu, chyba tak ajak Karola mówi, wizyta prywatna u jakiegoś dobrego okulisty.