Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Smerfetka moj Filip tez wazy 2600 i moj gin powiedziala zeby sie nie martwic tym bo mniejsze dziecko bedzie latwiej urodzic a maluch podrosnier jak sie urodzi 🙂 z reszta ja jak sie urodzilam to 2800 wazylam i jestem kurdupelek wiec nie bedzie ze mnie duzego dzieciatka 🙂 😜

• Mamusia
Witamy sie i my jeszcze w 2w1 😁
dzisiaj sobie pospalam bo moje malenstwo nie dalo mi isc spac wczoraj ... jak ja bylam gotowa isc spac wczoraj wieczoremi lezalam w lozku to moje male tak szalalo jakas gimnastyke wykonywalo 😮
a u mnie dzis takie sloneczke swieci 😁 pranie sobie powiesze w ogrodku zaraz, ale najpierw jakies sniadanie wypadalo by zjesc. na 14.30 mam wizyte u lekarza, pozniej ide do mamy wiec pewnie zajze wieczorkiem 🙂 wiec nie piszcie duzo no chyba, ze ktoras urodzi 😁
milego dnia brzucholki 🙂

• Mamusia
marta to chyba te Filipy tak maja 🙂 🙂ale u mnie z USG jeszcze wychodzi ze jest za maly do swojego wieku rozwojowego jakies 2 tyg, jak mierzyli mu glowe, brzuszek, i nogi ale lekarz mi powiedzial ze ogolnie jest ok sprawdzalmawet dotlenienie przez pepowine i powiedzial ze ok, tak wiec mysle ze moze nie ma za duzo miejsca w brzuszku i nadrobi jak sie urodzi 🙂

Dzień dobry, stan dwupaków się nie zmienił od wczoraj tak? 😉
Super ta piosenka też przy niej szalałam. A pamiętacie to? http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc byłam zakochana w nim po uszy, z przyjaciółką się wlepiałyśmy w tv jak to leciało 😁 😁

• Mamusia
Hejka i mam 3 kg czereśni 🤪 pęknę chyba ale obiecałam mężulcowi ze mu trochę zostawię 😜 dzisiaj idziemy na kolacyjkę z okazji Naszego drugiego świętowania 🤪 ciekawe gdzie mnie zabierze... pewnie na pizze hut 🤪 😁 😁 😁 w sumie nie pogardziła bym bo mam ochotę ☺️ 🙃 🙃 🙃

Brzucholki posprawdzać skrzynkę brzuszkową uaktualniłam numery 🙂

• Mamusia
Witam wszystkie mamy 2w1 i już rozpakowane 🙂 u nas po ostatnim badaniu 1,5 tygodnia temu waga maleństwa 2600 g ciekawe jak bardzo jeszcze urosnie, moze jeszcze 1kg? u syna było 3070g, córka 3950g 🤪 moze to trzecie bedzie pomiędzy 🙂
pozdrawiam

kasiulek w końcu zmieniłam suwaczek, na razie taki byleby był a jak będę miała chwilę to się pobawię.
kaiselaczek ja marzę o czereśniach a jest tak paskudna pogoda, że jestem z małą uziemiona i na łasce męża 😞 jak mi kupi po pracy to będę miała jak nie to mi zostaną obrazki w necie;(

Ojej zapomniałam kto to pisał ale było coś o skurczach, których nie widać na ktg. To Was pocieszę, że ja jak leżałam na patologii dwa tyg przed porodem to na ktg skurcze miałam do 40-50 ale prawie ich nie czułam, a w trakcie porodu umierałam z bólu a ktg pokazywało 0-3!!!! 😮 😮 😮 myślałam, że się wścieknę! Ale potem mi odłączyli bo mówili, że po prostu ktg nie wyłapuje moich skurczy, a już się bałam, żę pomyślą że wymyślam 🤪

Kurcze dziewczyny niedawno pisałyśmy o pierwszych ruchach , kto czuje a kto jeszcze nie i takie tam a teraz już poród na tapecie i oczekiwanie na czerwone krzyczące posty "XXX urodziła!" tak mi ciąża zleciała, że nie wiem kiedy

Kasialeczek napisał(a):
rosi007 napisał(a):
A pamiętacie to? http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc byłam zakochana w nim po uszy, z przyjaciółką się wlepiałyśmy w tv jak to leciało 😁 😁

oj Justynko ja miałam to samo obiekt westchnień, miłość platoniczna 🤪 😁 😁 😁 🙃

ta klata....jak można było nie wzdychać 🙂 byłyśmy na straconej pozycji, nie dało się inaczej 😁

• Mamusia
Oj Dziewczyny ale Was wzięło na wspominki 😉 😉

Kasialeczek dzięki za uzupełnioną listę nr, oklask za 10min 😜
I miłego świętowania (czyt. obżerania się 😁) dzisiaj 🙂

Rosi dokładnie, tak to szybko zleciało że nawet nie wiem kiedy 🤪 Z Nikosiem ciąża aż tak szybko mi nie minęła, a teraz mam wrażenie że test robiłam wczoraj 🤪 😁

A no właśnie Kasielaczek wszystkiego najlepszego! Szczęścia i miłości gorącej na wszystkie wspólne lata!

Monkado żałuj, żałuj takie ciacho tyle wzdychania 😉 Jak chcesz powzdychać teraz to lepiej nie szukaj w necie jak on teraz wygląda 😉

U mnie dziś taka psia pogoda, że dzieciąteczko mi śpi jakby jej w ogóle nie było 😮

• Mamusia
oj dziewczyny ale was wzielo na wspomnienia 🙂

u mnie dzis taka piekna pogoda 🙂 a ja w domu siedze i kicham sasiad trawe skosil a ja mam alergie na trawe i tylko chodze kicham i katar leci 😞 pozniej ide do mojej poloznej to sie spytam czy moge tabletki wziasc bo te co mam pisze ze w ciazy nie wolno ...

kasialeczek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy duzo milosc i szczesliwych nastepnych lat :

ojej nie mam sily, wlasnie skonczylam sprzatac w pokoju... zostalo jeszcze wytrzepac dywan i zmyc podloge, ale poczekam z tym na M

Kasialeczek ode mnie tez oczywiscie najlepsze zyczania z okazji rocznicy 🙂 :* kochajcie sie i szanujcie cale zycie 🙂 buzka 😘

teraz biore sie za obiad, dzis planuje gulasz z kasza

haha 🙂 wiem Tosia nie jestes pierwsza ktora mowi zebym dala sobie na wstrzymanie, ale nie wiem czemu mam taka energie ostatnio ze szok, sprzatam piore gotuje i wszystko na raz 🙂 tylko wieczorem mam problem z poruszaniem sie :P w sumie to zawsze bylam taka ze wszedzie mnie bylo i robilam wszystko na raz 🙂
ale dziekuje za troske oklask poleci 🙂 😁