Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Ja też się witam
Ale dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie brzuch i w odbycie jakoś dziwnie, jakbym miała mega zatwardzenie 🥴 aż ciężko mi się chodzi.
Kurde mam to samo a w dodatku mam zatwardzenie ☺️ 😠 😠 😠 już czopek sobie zaaplikowałam i trochę mnie pusciło ale czuję ze w cholere tam jeszcze tego... zalega dzisiaj kupuję olejek rycynowy i jutro go wypiję zeby mnie ruszyło coś bo kurde nic się nie dzieje a lekarz tak zapewniał że to już 😠 😠 😠 i byłam tak pozytywnie nastawiona a teraz jakoś tak mam wrażenie że nic z tego nie bedzie 😠 😠 😠 i Kaja posiedzi do sierpnia 😮

Karola ale wiesz masz już jakąś opcję ze wiesz ze nie długo i napewno a My co... czekamy jak na zbawienie a siedzenie na takiej bombie też nie za ciekawe ehhh...

Boziu jaki upał na polu nic się nie da zrobić najchętniej to ściągła bym skórę z siebie zeby mi było jeszcze chłodniej normalnie się rozpływam!!!! Jeszcze bratu klima w aucie się popsuła i myślałam ze się uduszę!!! A w ogóle to brat mnie zaskoczył bo zaprosił mnie na kawę do Zamku w Przegórzach i widok na Kraków przepiękny bo to na takiej górce niedaleko ZOO dziewczyny z Kraka będą wiedzieć 🙂

idę pod prysznic boi nie da rady usiedzieć a póxniej popraruję trochę i pewnie znowy pod prysznic pójdę 🤪

Kasiulek zdaj relację po USG!!!

Tosia miętol sutki jak najwiecej powiem Ci ze ja co wieczór sobie miętole i mam skurcze w tedy zaraz też sobie pomiętole i wezme chyba dla odmiany gorący prysznic zeby co ruszyć!!! Tylko nie zapomnij jakiegoś olejku do mietolenia użyć żebyś sobie nie zatarła suciorów 😁

• Mamusia
Ja bym zatrudniła jakiegoś niewolnika co by mnie wachlował wielkim liściem 😁 Przy okazji nie obrażę się jak będzie miał fajną klatę 🤪 🤪
Kasia, na mnie to nic nie działa, i wydaje mi się, że nawet mnie masaż szyjki nie ruszy. Chociaż chciałabym się rozpakować wcześniej też dlatego, bo podobno te masaże to mega bolesne 😁

• Mamusia
Kinia trzymam kciukasy &&&& zeby chorósk się nie rozwinęło ale powiem Ci ze ja też dzisiaj wstałam z takim lekkim przeziębieniem ale wyszłam na zewnątrz i od razu się rozgrzałam 😁 😁 😁

AGatka trzymam kciuki zeby Cię wzięło raz dwa bo w sumie termin goni ja to marzę juzo tym zeby być po... ale jak widać mojemu dzieciu jest dobrze w srodku 🤪

Marta ja też tak mam właśnie ze w nocy mnie małe skurczybyczki łąpią ale to zadne zeby alarm wszczynać i w tedy mam taką nadzieję że w koncu zaczną się mocniejsze ale zasypiam i tyle z tego 😮 🤢

• Mamusia
Tosia ja na 24.07 chciałabym już być w domu z Jasiem 😁 Termin na 30, a dwóch lekarzy przepowiedziało że na pewno będzie wcześniej więc może się uda 😜 Na razie jeszcze nie wykurzam Jasia, ale od poniedziałku mam zamiar nie zsiadać z Mężula 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁D

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Hiehiehiehie odwdzięczam się dziewczyny ! 😘
Kasiulek, spoko u mnie taka że aż mi wypala skórę ta zgaga 😁 A co tam, Twoja królewna będzie miała tyle włosów, że od razu jej warkocza zapleciesz 😁
zawsze o tym marzyłam żeby dla córki pleść warkocze 🙂

• Mamusia
Tosia właśnie słyszałam ze bolą!!! a mojej koleżance to lekarz pwoeidział przy masażu jak ta zaczęło mówić ze ją boli to on " już Cie boli a nawet jeszcze nie rodziśz" a później mói "jak wchodziło to nie bolało a teraz boli?" 😮 rózni są lekarze ale jak by mi tak powiedział to dostał by z buta 😁 bo ja agresywna jestem jak mnie coś boli i wyzywam wszystko do okoła a w dodatku z bólu ąłpią mnie mdłosci które czesto kończą się wymiotami i tego boję się na porodówce 🤪 😮 🥴

• Mamusia
Ja też tak mam z tym rzygankiem 🤪 Robię się w sekundę cala spocona i żołądek mi do gardła pochodzi.
Aj tam, na porodówce to one pewnie wszystko widziały, ale jak rzygnę w gabinecie przy masażu? To dopiero będą jajca 🤪

• Mamusia
Kasiulek dziękuję i odwdzięczam się 🙂 😘 Nawet nie zauważyłam 😜

Kasialeczek to ja już współczuję Twojemu Mężowi bo pewnie Jemu najbardziej oberwie się na porodówce 😁 W końcu jakby nie patrzeć to w dużej mierze Jego "wina" że będzie Cię bolało 😁 😁 😁

• Mamusia
Właśnie dotarłam do domu 😞 proszę Was, jak następnym razem będę wybierała się na zakupy w taką pogodę to wybijcie mi to z głowy, normalnie oszalałam
rano jeszcze spoko, nie było takiego gorąca, najlepsze jest to że zaszłam na przystanek źle spojrzałam na rozkład jazdy, stwierdziłam że autobus odjechał i wybierałam się na nogach do centrum,
ale autobus przyjechał, a jaki widok ja próbująca biec, żeby do niego wsiąśc 😁
no ale bank i pocztę załatwiłam i używane, ale upadli na głowę i dzisiaj liczyli 10 zł za sztukę 😮
trzeba zaczekac do przyszłego tygodnia
później odwiedziłam galerię, zaliczyłam smyka i rossmana no i jeszcze mc donalda 😁
kupiłam małej dwa kaftaniki, czapeczkę w kropeczki i 3 pary drapek-niedrapek 😁 i 5 par skarpetek, bo jeszcze żadnych nie miałam
no i sobie kosmetyki do szpitala, żeby już przygotowane były 🙂
a teraz leżę i zdycham 🙂