Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ania jak masz jej jeszcze kasę płacić to niech się pocałuje w nos. Obejrzyj zestawy ubranek na allegro, fajne mają. Ja tez po części żałuję, że takiej mega paki np.za 250zł nie kupiłam od razu, a później tylko bym dobrała parę rzeczy których mi brakuje 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja swoje też chyba będę miałą zamiar sprzedać właśnie na allegro. Chociaż niektóre trafiają się np.wszystkie z metkami 🙂
Ja mam koleżankę, która lata po używanych jak szalona, ostatnio kupiła z 5 rzeczy, za góra 50zł, a sprzedała za przeszło 200 🤪 I tak robi ciągle. 🤪

• Mamusia
Ktg dziś o 18 😎 Udało mi się wcisnąć i umówiły mnie poza godzinami pracy poradni czy coś takiego 😁 Bo rejestrować można się dopiero od 15 do 18 dziś, ale miła babeczka była na dyżurze 😁
Ciekawe jak się miewają moje nieistniejące skurcze 🙂

• Mamusia
U mnie są takie jedne znane ciuchy, w których dostawa jest w środę. I ludzie stoją pod drzwiami od 7 rano chociaz otwarcie jest o 9. Później ładują wszystko bez względu na rozmiar do toreb Ikei. Wyrywają sobie z rąk, jakieś debilki się pogryzły kiedyś 🙂 Strach aż tam chodzić 🙂

witam sie w dwupaku nadal 🙂
niestety poki co brak jakichkolwiek objawow zblizajacego sie porodu 😜
dzis zaplanowane mam prasowanie ale troche goraco i nie wiem czy dam rade...
widze ze wszystkie juz oczekujemy z niecierpliwoscia na porod, a tu nic....
oczywiscie gratulacje dla Ali 🙂

• Mamusia
Heja...

Gratulacje dla swieżynek Mamusiek Karola, Ala brawa to teraz znowu dziewucha się szykuje 🙂 to moze w koncu mnie weźmie 🤨

dzisiaj wychodze do domu czekam na wypis i o 15.30 meżul po mnie przyjedzie 😁 tylko pakac mi się chce ze bez Kajki wychodzę 😞 😞 i w ogóle mój lekarz kazał mi się na za tydzień na wizytę umówić... a ostatnio twierdził ze nie donoszę do terminu a w tedy będę już po terminie ale cóż zrobić...

Ania kolorami sę nie orzjemuj bo one isę zmieniają po jakims czasie i pewno jeszcze trochę zblednie...

ze mną na sali leżała babka 28 lat ale patologia straszna ma 14 letnią córkę 12 letniego syna to jej 5 ciąża i co najlepsze 🤪 po raz pierwszy u lekarza to teraz w szpitalu jak do porodu przyszła ale masakra pali papierochy... jklnie jak szewc szkoda gadac....

idę zaraz do baru na zapiekankę chyba 🙂

• Mamusia
Tosia no byłam ale nie miałam jak napisać na forum bo KTG mi robili a późenij czekałam a obchód potem na badanie i teraz jestem wolna 😜

w końcu do domu jejku wanna moja kochana, kibelek, łóżeczko 🤪

fajnie ze dzieciaczki są już z Nami może Kaja się zlituje i wyskoczy ze mnie 😜

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
kasiu pamiętam jak leżałam przed porodem patryka na ginekologii z moją koleżanką i ją wypisali do domu rano bo nic się nie działo a po północy już wróciła i urodziła synka 🙂 bądź dobrej myśli 🙂
mam nadzieję że i u mnie tak będzie bo już mam dość tego czekania...

Aniu moja zgrabność jest taka sama zwłaszcza w ciąży 😜