Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monkado super, że u Was taka sielanka, razem śpicie, razem jecie 😁 Jeśli zabierzecie się za sesję w ubrankach to czekamy na fotki 🤪
Pocieszam się tym, że niektórym kobitkom czop odchodzi w trakcie porodu więc może jestem w tej części kobiet 🙂
Trzymajcie się cieplutko, a zaliczaliście już swój pierwszy spacerek? Albo kiedy planujecie? 🙂 😘

daria0910 napisał(a):
Tosia hehe jestesmy jakies inne ;p nasze dzieci z przeterminowania to od razu do żłobka pojda ;p;p

hahah albo do szkoly 🤪 😜

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Mój to od razu powie pewnie "mama daj cyca" 😁
Mojej mamie za każdym razem odchodziły i zawsze w nocy jak idę siku to licze, że mi chluśnie 😁

tosia to tak jak ja albo sprawdzam czy mi ten czoper odchodzi czy nie 😁 😁

• Mamusia
moja mama urodzila 4 dzieci nigdy nie miala mocnych skurczy wody nigdy jej nie odeszly a urodzila tylko dlatego ze szla do lekarza jak sie zblizal termin porodu i po badaniu brali ja na porodowke...

a Karolina przez cesarke urodzila nie?? bo chyba nie przez olejek... bo nie wiem czy wziac go jeszcze raz

• Mamusia
Oj dziewczyny ja to zawsze coś wymłodzę,
chciałam ominąc mojego psa, bo ona to się nie ruszy, potknęłam się i upadłam i tak dziwnie wykrzywiłam kolano, ból nie do zniesienia, i jak upadłam tak wstac nie mogłam 😞
pół godziny przeleżałam na podłodze, bo z bólu i nerwów wstac nie mogłam, psu się oberwało
a teraz siedzę i chodzic nie mogę, tzn. mogę ale na czworaka,
kurcze tu tyle roboty, a ja leżę uziemiona

• Mamusia
No i świetnie... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 nie wiadomo czy wyjdę bo po USG oazało się ze mam śladową ilosć wód płodowych 😮 🥴 i lekarz się mnie pyta czy mi nie odeszły 🤪 kurwa chyba jestem pierwsza matką na świecie ktra by nie poczuła odejścia wód!!! aż się poryczałam pół godziny temu byłam na badaniu i od tamtej pory czekam na podjecie decyzji i nikt jeszcze nie podjął ja pierdole zwariuję!!! Pytał się czy czuję ruchy dziecka... mówię ze tak i poszed to skonsultować z moim lekarzem... a ja czekam ze łzami w oczach!!! ale na KTG tętno dziecka wychodzi prawidłowo i ruchy ja też wykazuję...