Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tosiaa napisał(a):
🤪 Ja trzymam się twardo i nie biorę udziału w zabawie w domino 😁

zebys nie byla nastepna w kolejce po Kasi 🤪 haha bo sie zdziwisz 😜

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Mojemu Johnowi się 3 czkawka dziś załączyła więc nie zdziwię się jak wypił wszystko do tego podjadl trochę łozyska 😁

Ja i tak juz jestem przeterminowana`to Tosia mozesz byc przedemna ja mam czas ja poczekam 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Dziewczyny, czy Wy też zrobiłyście się płaczliwe? Kurde ja to bym o wszystko płakała i jakaś deprecha ciążowa mi siada na głowę 🙂
W sumie to tak... nawet dzisiaj lekarz ne powiedział mi jakiś tragicznych wiadomosci a ja od razu w płacz... i w sumienie mogłam ise uspokoić dopiero teraz trochę mnie pusciło... ale płakać dalej mi się chce bo do czwartku to jeszcze tyle nocy!!! a tu jest taka nuda tak isę źle śpi... a o niczym innym się nie myśli jak o tym kiedy się urodzi...

Agatka ja trzymam kciukersy za ciebie bo Ty to już zaczynasz kisnąć z przeterminowania 🤪 🤪 🤪 Tosia a moze tez Cię chwyci i razem będziemy rodzić we czwartek 😜

Daria mi ginek móił że olejek mogę sobie łyknąć ale tutaj w spzitalu to ciężko bo jak mnie tak przesra to wiecie tu kible zajęte co chwila bo są tylko 2 na całą patologię 🤪 🤪 🤪

Marta widze że Ciebie też coś rusza 🙂 to moze akurat urodzisz niebawem 😁

Kasialeczek napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Dziewczyny, czy Wy też zrobiłyście się płaczliwe? Kurde ja to bym o wszystko płakała i jakaś deprecha ciążowa mi siada na głowę 🙂
W sumie to tak... nawet dzisiaj lekarz ne powiedział mi jakiś tragicznych wiadomosci a ja od razu w płacz... i w sumienie mogłam ise uspokoić dopiero teraz trochę mnie pusciło... ale płakać dalej mi się chce bo do czwartku to jeszcze tyle nocy!!! a tu jest taka nuda tak isę źle śpi... a o niczym innym się nie myśli jak o tym kiedy się urodzi...

Agatka ja trzymam kciukersy za ciebie bo Ty to już zaczynasz kisnąć z przeterminowania 🤪 🤪 🤪 Tosia a moze tez Cię chwyci i razem będziemy rodzić we czwartek 😜

Daria mi ginek móił że olejek mogę sobie łyknąć ale tutaj w spzitalu to ciężko bo jak mnie tak przesra to wiecie tu kible zajęte co chwila bo są tylko 2 na całą patologię 🤪 🤪 🤪

Marta widze że Ciebie też coś rusza 🙂 to moze akurat urodzisz niebawem 😁

no mam nadzieje ze ruszy sie i to konretnie ;p i ze na dniach juz bede po 🙂
a Ty trzymaj sie i przyj zeby Kaje wypchnac jak najszybciej 🙂

ide troche poprasowac, jakos mnie teraz naszlo...
bede zagladac co jakis czas do was 🙂
moze para z zelazka i stanie pogoni tego mojego dzieciaczka 😜

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Kasia, ja dzisiaj kupuję olejek i jedyne co mnie chwyci to sranie 😁
Mam nadzieję, ze humorek coraz lepszy 😘 😘

Tosia no trochę lepszy ale mimo wszystko strach jest...
Możesz mi przesłać numery do wszystkich dziewczyn te co ja rzsyłałam bo kurna nie mam swojego telefonu tylko męża a nie skoiowałam numerów wrr....

• Mamusia
Dziewczyny oszalałyście z tym pisaniem 🤪 Nie było mnie tylko pół dnia 😁 Ale za to domek błyszczy 😎 Pomyte drzwi, okna, kabina z wanną, umywalka, kibel, zlew, kuchenka, lodówka, mikrofala, pralka, szafki w kuchni i pokoju włącznie z najgorszą ich górą 😜, kominek, stolik, fotele... wszystko co dało się umyć 😁 Firanki, pościel uprane, porządek z ubraniami zrobiony.. Zostało odkurzyć i pomyć podłogi ale to jak Nikoś pójdzie z Babcią na spacer 🙂 Ledwo żyję! 😁

Ania podziwiam Cię za samodzielne malowanie 😉 Ja chyba nie wzięłabym się za taką robotę 😜 Oklask! 🙂
A co do koleżanki od ubranek to olałabym ją 😠
Oby kolano już nie bolało 😘

Monikas ja po tym fenoterolu to własnie lepiej się czuję i mniej skurczy mnie męczy 😁
A co do Męża to macie teraz strasznie napięty czas.. oby jeszcze przed narodzinami Oliego wszystko się poukładało między Wami 😘
A co do spacerków to wtrącę się trochę Naszym świeżo upieczonym Mamusiom, ja z Nikosiem w marcu wyszłam po tygodniu 😜

Tosia dzięki za gratulacje 37tc, oklask po limicie 😘
Powodzenia na KTG 🙂

Oczywiście serdeczne gratulacje dla Karoli!!!!! 😘 😘

Kasialeczek trzymamy mocno kciuki żeby Kaja sama zechciała wyjść do czwartku!!!!!!!!!!! 😘

Monkado mi też na nawał pokarmu pomagała kapusta 🙂

Tosia, Agatka przyłączam się do właścicielek żebrzących psów przy stole 😁 😁 Z resztą też mam
labradora to co się dziwić 😁 😁 😁