Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
daria0910 napisał(a):
ja siedze i placze 😞 musimy zostac jeszcze w szpitalu Bartek ma brzydka skore, zmiany takie, krostki biale na buzce szyjce do tego potowki na szyjce 😞
Daria kochana nie martw się wszystko minie i Was wypiszą a chyba lepiej ze pod okiem lekarza niż sama jako młoda mamusia miała byś się zajmować i denerwować. Trzymam kciuki żeby szybko minęło i całą trójeczka wróciliscie do domku 🙂 😘

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej hej 🙂

ale super ze kolejny dzieciaczek po tej stronie brzuszka 🤪 Kasiulek gratulacje!!! 😘

i dzis szansa na dwa kolejne- Smerfetka, Monika trzymam kciuki 😘 😘

a ja chciałam isc do Kosciola bo Nelka ładnie zjadła i poszła spać wiec przy okazji poszłybysmy na spacerek a tu tuz przed wyjsciem Mala zaczela koncert 😮a teraz spi na rekach mała terrorystka jak ja próbuje włozyc do wozka to płacze bo straszna krzywda jej sie dzieje ale na rekach jest juz wszystko ok 😜

• Mamusia
Daria wiem co czujesz, ja przed porodem sie juz długo wylezałam wiec jak mi powiedzieli w dniu teoretycznego wypisu ze jeszcze jeden dzien musze zostac to tez sie popłakałam.. ale nie martw sie, główka do góry, szybko zleci i jutro bedziecie w domku 🙂

• Mamusia
Cześc 🙂

Wczoraj naszykowałam imprezę, posiedziałam do 23 i padłam, a najwytrwalsi zostali z męzem do 2 w nocy. Ja stwierdziłam że mimo że nie wypada to idę spać, bo później oni będą spać w najlepsze a mi Jaś pobudki regularnie robi co 3 godziny.

Tosia śniłaś mi się dzisiaj, że urodziłaś, miałaś cesarkę a ja po porodzie pomagałam Ci wstać z łóżka 😉 Oby mój sen po części się sprawdził 😁

Ale fajnie, już kolejny dzieciaczek z nami, Emilka śliczna 🙂

• Mamusia
Tosia to trzymam kciukasy żeby się na maksa rozkręiło i dawaj tu relacje na żywo 😜 aco... Powiedz bierzesz kompa do szpitala czy z komóki będziesz pisać?Czyżby szykował Nam się forumowe trojaczki? 😁 i faktcznie Kinia i Ania zostają na placu boju 🤪 😲 ale to zleciało masakra!!! a ja przez te hormony to zwariuję!!! Ciągle isię plakać chce za brzuszkiem... za ruchami i w ogóle... wszystko mnie doprowadza do płaczu dzisiaj poszłam pod prysznic i sobie łakałam do lustra... bo mąż od 3 dni odkurzał pokój... aż w końcu sama musiałam ogarnąć bajzel... teściowa wisi i mówi mi "cenne" rady i ciągle jakieś pytania a czy ona najedzona a może nie dojadła, a może ma kupe, a moze brzuszek ją boli, a co jadłaś bo może coś jej zaszkodziło kuźwa dzicko kwęknie to ta już ze maa ma kolkę ehhh.... dodam tylko że kąpana jest na 6 rąk bo jej dwie też są w wanience 😠 🤢 w ogóle to chętnie bym poryczała sobie sama do siebie tylko nie ma gdzie...

• Mamusia
Kasia współczuję samopoczucia, tego się obawiam, dobrych rad od każdego,
a ja jestem taka że chcę sama, jak nie będę wiedziała to zapytam,
jeśli chodzi o moją mamę czy siostrę to się nie obawiam, bo je znam i wiem, że nie będą się wtrącac,
a nawet jeśli to nie będzie to nachalne

Tosia rozkręcacie się? 🙂

• Mamusia
Mam wiadomośc od Smerfetki 🙂

"Hej nie mam tu neta więc się nudzę, pierwsze próby wywołania już za mną 🙂 na dziś nie robią nic więcej mam czekac do jutra. Pozdrawiam, mam nadzieję że u reszty wszystko dobrze"

Oj dobrze i to jak 😁

• Mamusia
Zero bólu nadal, ale byłam już ze 20 razy na kiblu i tyłek mi PŁONIE! 😠 Oby mi się coś rozkręciło, bo zwariuję dziś!

Monia ma ciągle rozwarcie na 2,5 palca. Pisze, że wymiotuje, ma biegunkę i ból niemiłosierny 😞
Trzymamy kciukasy...

• Mamusia
Kasialeczek ja przed ciążą nie narzekałam na kręgosłup, no może czasami ale to co mam teraz to masakra. Bywa i tak, ze nie mogę z jednego na drugi bok się przekręcić a na dodatek jak karmię to mam wrażenie ze garb mi rośnie 😮

Poszliśmy dziś z kuzynkami na pizzę...Ja miałam jakąś najbiedniejszą z szynką i ananasem, którego i tak odrzucałam bo nie wiem czy mogę a teraz boję się co będzie jutro, czy Jaśkowi nie zaszkodziłam 🤨 🤨

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Zero bólu nadal, ale byłam już ze 20 razy na kiblu i tyłek mi PŁONIE! 😠 Oby mi się coś rozkręciło, bo zwariuję dziś!

Rozkręci się rozkręci, wierzę że mam prorocze sny 😉 😁

• Mamusia
[IMG]http://fotoo.pl//out.php/i317715_img-0001.jpg[/IMG]
[IMG]http://fotoo.pl//out.php/i317710_dsc00115.jpg[/IMG]
usmiech
[IMG]http://fotoo.pl//out.php/i317708_dsc00114.jpg[/IMG]
[IMG]http://fotoo.pl//out.php/i317713_dsc00124.jpg[/IMG]
powrót do domu 🙂