Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie, co? Pisałam Wam kiedyś, że marzy mi się wózek granatowy w duże białe grochy. Tak z głupoty napisałam do tych od Matti maila ze zdjęciem bluzki 😉 na której grochy mi się podobały i po godzinie mi odp, że oczywiście i przysłali listę grochów ( http://www.ultexpol.com.pl/oferta/?id=16&r=t_drukowane〈=pl ) jakie mogę sobie wybrać 🤪
Zarejestrowałam się na tamtym forum i zaraz napiszę do tej kobietki, która go używa od sierpnia, czy nadal jest taka zadowolona i jak się spacerówka sprawuje.

bo przy nawiasie spacji nie zrobiłam ale to tylko te grochy moje są 😉 http://www.ultexpol.com.pl/oferta/?id=16&r=t_drukowane&lang=pl

Dam znać jak tylko mi odpiszę. Ja też idę zupkę gotować ale jeszcze mi się skrzydełka rozmrażają 😉 Malutka już się nie może chyba doczekać bo tak mi buszuje w brzuchu aż miło, córcia moja 😁

• Mamusia
Hej!
Ale mnie dziś ząb boli, jejku, właściwie to wszystkie mnie bolą po lewej stronie i do tego głowa... A dentystę mam dopiero 5 kwietnia. Chociaż zapewne jak pójdę to okaże się że nic tam nie ma (byłam w końcu 3 m-ce temu bo też mnie bolały).. Chyba taka moja uroda w ciąży 😠

Rosi bardzo fajny też wózek, no a cena zachwycająca! Jeśli masz możliwość sama zaprojektować sobie kolorystykę, wózek posiada wiele potrzebnych funkcji i opinie są same na TAK to nie ma co się zastanawiać nad droższymi dwa razy X-landerami 😁 Zaoszczędzoną kasę możesz przeznaczyć na chrzciny 🙂

Karola ja też zaczynam odczuwać uroki ciąży 😞 Jest mi ostatnio tak gorąco, że chyba się rozpadnę! Chodzę i okna otwieram a mąż za mną zamyka bo mu zimno 🙂 I głowa tez mnie boli od soboty, jak wstaję to kłuje w skroniach 😞
Ale wszystko dla małej! Wystarczy, że kopnie mnie dwa razy i już zapominam 🙂
Karola a Ty tak regularnie do dentysty chodzisz?? Ja byłam ostatnio w wakacje i szczerze mówiąc nie wybieram się na razie.

• Mamusia
Normalnie staram się chodzić co pół roku (nie będąc w ciąży) i byłam jakoś na początku listopada ale w wigilię mnie bolał właśnie ząb i pojechałam na pogotowie, ale dentystka tam nic niepokojącego nie widziała, na drugi dzień ból sam przeszedł. A teraz się zapisałam bo wolę skontrolować i tak, bo w ciąży zęby się sypią niestety...

• Mamusia
hej dziewczyny u mnie tez dzisiaj zupka, barszczyk czerwony juz sie gotuje wiec za raz laduje u mnie na talerz. co do rozstepow to jeszsze nie mam nie stosuje zadnych specjalnych kremow tylko oliwke dla kobiet w ciazy albo zwyczajna dla dzieci....mam nadzieje ze to lezy w genacg bo moja mama zadnych rozstepow nie ma 😎
rosi przyznam ze wozek tez mnie urzekl szczegolnie cena i mozliwosc dobrania wszystkiego co sie chce ja tylko musze dopytac o mozliwosc montowania fotelika na adapterach isofix w aucie bo to jest bardzo wygodne szszegulnie jak ma sie auto trzy drzwiowe 😉 😉 😉
monika jeszcze kilka dni i bedziesz w domku.....kurcze super ja ja ci zazdroszcze w ciazy coraz bardziej nachodza mnie mysli co ja tu robie w tych niemczech

Odpisała mi ta kobietka i nadal jest zadowolona z wózka, pisała że nic mu nie dolega 🙂 A w przyszłym tyg się przesiada na spacerówkę więc dowiem się więcej jak ją sprawdzi.

• Mamusia
My już wywietrzeni na wszystkie strony 😉 😉 😉 Pogoda niby ładna ale zimny wiatr.. Byliśmy na chwilkę u mojej Mamy na nóżkach 🙂 A potem z Mężulem na ogrodzie, teraz Nikoś padł a ja mam na dzisiaj wolne 🙂 Mężul, jak nic się nie zmieni, to do pracy dopiero od poniedziałku, ale troszkę będzie dojeżdżał więc będzie jeszcze później w domu 😞

Rosi wózki bardzo fajne, no a ten Matti to faktycznie ma pełno kolorów i cena super! A co najważniejsze miałabyś swoje wymarzone GROCHYYY 😁 😁

Karola współczuję bólu zębów 😞 😞 Nie ma nic gorszego, przynajmniej dla mnie.

A ja na obiad mam leczo, Mężul wczoraj wieczorem zrobił 🙂 Tyle tego mam że część sobie zamroziłam 😁

• Mamusia
Ja też już wywietrzona na wszystkie strony 🙂 Masz rację Kinia- niby słońce świeci ale jak zawieje takim zimnym wietrzyskiem to uszy odpadają..
Łoł Karola gratuluję sumienności! Ja to nie pamiętam kiedy u dentysty byłam.. ☺️ chyba z 8miesięcy temu i było ok, może rzeczywiście umówię sie teraz jeszcze kontrolnie.. A bólu zębów współczuję bardzo, ja z 1,5 roku temu miałam problem z zębem - poprostu bolał, byłam u 3 dentystów, każdy wiercił, stukał, pukał i robił prześwietlenie i każdy twierdził że ząb jest zdrowy a mnie bolał 😞 skończyło sie tak że go zatrułam 🤔
smerfetka gdyby udało Ci sie dowiedzieć czy ten fotelik podchodzi pod isofix to daj znać bo też jestem zainteresowana tematem 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Widzę że temat wózka i zębów na tapecie. Rosi mi też ten wózek się spodobał, może sami też się skusimy. Tylko chyba musiałabym poszukać go w sklepie, bo mój tato bardzo chce kupić ale staruszkowi bardzo zależy żeby być przy zakupie. Jemu allegro nic nie mówi. I już mu obiecałam w sumie że pojedziemy gdzieś razem po ten zakup...
A co do zębów, ja mam tak że wyleczę wszystkie a za rok połowa jest znowu do leczenia bo mam zęby z tendencją do bardzo szybkiego psucia się 😞 W ciąży miałam już kanałowe leczenie i w kwietniu czeka mnie jeszcze jedno... 🤨

ilka tylko właśnie to jest ten minus, że nie prowadzą sprzedaży stacjonarnej tylko przez net. Można wózki obejrzeć ale u nich w Lgocie (gdzieś koło Częstochowy).

• Mamusia
no jestem znowu nie tylko wywietrzona ale kwiatki w ogrodku zasadzone liscie zgrabione i ogolnie teraz przyjemnie sie w ogrodku polozyc 😎 😎 😎 😎tylko jedem problem mam ogromna ochote na cos slodkiego i nic nie mam a do zentrum nie chce mi sie isc...chyba cukier zaczne wsowac 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
rosi007 napisał(a):
ilka tylko właśnie to jest ten minus, że nie prowadzą sprzedaży stacjonarnej tylko przez net. Można wózki obejrzeć ale u nich w Lgocie (gdzieś koło Częstochowy).

To szkoda 😞 nie ucieszyła mnie ta wiadomość...