Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem i ja 🙂 juz w Pile. Bylam na tej wizycie i tak jak mowilam lekarz powiedzial ze bole moga byc ale dal skierowanie na badanie i dopiero po nich zobaczy czy dac mi jakies leki. Szyjka ok tylko maluszek ma glowe u gory a nozki na dole mam nadzieje ze jeszcze sie przekreci chociaz moj maz urodzil sie nozkami nie glowka 🙂 mam swietny humor bo wysciskalam bratanka przebralam pobawilam sie a jutro chrzciny i dopiero jutro kupie prezent ;p brat cos mowil o poduszce z dziurka taka ze jak maly na niej lezy to glowka wchodzi do srodka i nie lezy na plaskim zeby nie mialo plaskiej glowki nie wiem po co to czy to potrzebne ale Asia sobie wymyslila (bratowa) kupuje wszystko a pozniej polowe mi oddaje bo uwaza ze jednak nie potrzebne ;p

napisalyscie tyle ze poszytam dopiero wieczorem w lozku 🙂

• Mamusia
Witam się popołudniowo 🙂
wybrałam się dzisiaj z mężem na zakupy, bo lodówka pusta
i ledwo wróciłam, no i jeszcze oczywiście spotkałam połowę osób z pracy

szkoda że nie przeczytałam dzisiejszym postów jedzeniowych wcześniej, a dopiero teraz,
bo okazuje się że muszę wrócic do sklepu na zakupy 😁
ale bym zjadła czekoladek miętowych

kurcze dziewczyny mam takie zaparcie, że masakra,
cały brzuch mnie boli
i jak tu jeśc?
o pokazali reklamę lodów i mi się zachciało, lodów też nie kupiłam

umówiłam się na jutro do dentysty i tak się zastanawiam, jak ja tam dotrę, bo jadę autobusem,
ledwo chodzę, tak mi brzuch ciąży i w ogóle zobaczyłam się dzisiaj w wystawie sklepowej i chyba urósł,taki duży się wydaje
o mówią że pogoda się poprawi 😁

• Mamusia
Ania nie zazdroszczę problemów z zaparciami, ja trochę też mam ale nie tak jak dawniej. Nic nie robiłam, same mi stopniowo przeszły, ale za to zgaga nie daje mi żyć 😞 Już nic tutaj nie piszę, bo codziennie musiałabym Wam marudzić. I nic nie pomaga, mleko, migdały, rennie też przestaje działać 😮

• Mamusia
ilka napisał(a):
Ania nie zazdroszczę problemów z zaparciami, ja trochę też mam ale nie tak jak dawniej. Nic nie robiłam, same mi stopniowo przeszły, ale za to zgaga nie daje mi żyć 😞 Już nic tutaj nie piszę, bo codziennie musiałabym Wam marudzić. I nic nie pomaga, mleko, migdały, rennie też przestaje działać 😮
mnie też od dwóch dni męczy potworna zgaga 😠

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Czy w 30 tygodniu mogą wrócic mdłości,
od trzech dni mi niedobrze wieczorkami 😞
jak ja to zniosłam przez 3 miesiące to nie wiem

Ania ja dziś właśnie mówiłam do siostry że mnie mdli, ale ja wiem ze u mnie to przez zgagę, bo jest taka wstrętna...

• Mamusia
ja tylko na chwile przeczytalam co pisalyscie i juz polowe zapomnialam hahaha
pamietam, ze pisalyscie o pyzach tez bym zjadla :P czekolady mietowej nie zabardzo ale za biala czekolade dalabym sie zabic 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
ja dzis na obviad mialam nalesniki z dzemem truskawkowym a jutro robie kluski na parze 😁 😁 😁

a co do zgagi bleeeee.... mnie juz od kilku tygodni nie przechodzi praktycznie mam codziennie 😠 😠 😠
i juz nie pamietam co jeszzze.... hm...
dobranoc 🙂

• Mamusia
Ania wiesz co miałam dokłądnie tak jak Ty że koło 30tc meczyły mnie mdłości przez kolo 5-7 di a potem przeszły 😮 i pytałam meza włąśnie czy to moze być normalne ze mdłości wracają i zastanawiałam się jak ja 3 msc z nimi żyłam 🥴

a ja na jutro mam barszcz czerowny zabielany 🤪 hurra dawno nie jadłam i w związku z tym zjem 3 talerze (tylko tak zeby nikt nie widział ze tyle zjadłam) bo to moja ulubiona zupa z dzieciństwa mniam mniam mniam mniam i ziemniakó kilo do tego wrzucę 🤪 ☺️ a na drugie pizza 😁

Ilka oj wiem co masz ztą zgagą bo mnie też meczy 🥴 chociaż nie codziennie ale nei raz jak dorwie to czuję ze pawiana zostawię....

• Mamusia
Hej 🙂
Ja dziś czuwam nad Wam od 5.45. Jaś mi spać nie daje (już teraz a co będzie jak się urodzi 😁 ). Zjadłam śniadanko - dziś jajeczko na miękko, jakoś tak mnie naszło 😉 Ale czuję że zaraz będę robiła kakao, chyba ze zasnę 😁
Kasialeczek narobiłaś mi ochoty na barszcz czerwony, ale bym zjadła, zwłaszcza od teściowej - to akurat robi najlepiej (udało jej się 😁 ).
Idę chyba poczytać książkę. Ostatnio wciągnęłam się w kryminały, to już trzeci z kolei który pochłaniam 😉 🤪 Polecam Camille Lackberg jak któraś lubi 🙂
No i gdzie jest Ania?? Ona zawsze rozpoczyna dzień na forum 😁 Czyżby dziś pospała dłużej? 😉