Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tosiaa napisał(a):

Agatka, ja mojego też dziś wykąpałam. Tylko on bardzo tego nie lubi 🙂 Tata wstawił mi go do wanny, a ja razem z nim siedziałam w niej i myłam go prysznicem 🙂 Teraz mój biszkopcik ma traumę, i chowa się w przedpokoju 😁

ja tez mojego do wanny wstawilam i mylam prysznicem tzn nie ja go wkladalam bo bym rady nie dala.. tylko moj jak usiadze tak siedzi i sie nie rusza tylko zawsze wode probuje pic hehe a teraz spi na swojej poduszce 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia odezwij się jak po wizycie w szpitalu!

A mnie kuuuuuurrrrr.. bierze przeziębienie chyba, od zasranego wiatraka i lodowatej coli!! Jak mnie rozbierze to się chyba potnę albo w łeb se strzelę bo chorym nie można mieć operacji poza tym jak zakaszle to się chyba zesram tak rana będzie ciągnąć 😠 😠 😠

• Mamusia
I krótka relacja 😁:
"O 7.20 trochę odeszły mi wody i zaczęły się skurcze od razu regularne co 5-6 minut. Niecałe 2 godziny posiedzieliśmy w domu zastanawiając się czy jechac do szpitala. Jak się moc skurczy zwiększyła to pojechaliśmy, koło 10 byliśmy w szpitalu. Dużo zamieszania bo dużo lasek rodziło. Jak zaczęły się bóle parte to po 3 na każdym boku, potem na wprost i znow na bokach i panie stwierdziły że trzeba mnie trochę naciąc, bo blokuje małego ... 1 skurcz, nacięcie i mały był na świecie 🙂 ponoc mój poród należał do szybkich 🙂"

• Mamusia
ula-la napisał(a):
5 dni przed terminem, agatka, chyba ciebie tez weźmie na dniach. może jutro... 🙂

a ja jeszcze 2 tygodnie 🙃

mnie niby zostaly 3 dni do terminu :/ i jakos sie nic nie zapowiada... ale niech mnie bieze tylko zebym juz urodzila 😁

• Mamusia
Witam późnym wieczorkiem 😉

MORSKOOKA SERDECZNE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!!! 🙂 🙂
Kurde no nie można Was na chwilę zostawić 😁 😁

Kasiulek cieszę się że wszystko w porządku 🙂 A Córcia ładną ma wagę 🙂

Kasialeczek trzymamy mocno kciuki i daj znać jak tylko czegoś się dowiesz!! Jesteśmy z Tobą! 😘

Monikas ja będąc na fenoterolu miałam chyba więcej skurczy niż teraz bez tego dziadostwa 😁 Ale nadal są 😜

Tosia Twój psiak po prostu nie będzie miał wyjścia i będzie musiał pokochać Jasia 😉

Karola zdrówka 😘 I ja chyba tym samym się załatwiłam.. wiatrak i cola ☺️

• Mamusia
Kasia napisała wczoraj do mnie, ale ja już spałam i nie odczytałam 😞
"Zostałam w szpitalu. Mam ropień Bartoliniego i dostaje antybiotyk dożylnie. Mówią, że do porodu już nie wyjdę. Gorąco tu jak w piekle ale mąż wiatrak wiezie"
😞

• Mamusia
Hej 🙂

Kolejny Dzidziuś już na świecie, ale fajnie 🙂 🙂

My czekamy dziś z Jasiem na położną. I niestety na teściową... 😠 Dobrze że weekend trwa tak krótko 😁 😁 Już się pewnie nasłucham, co robię źle, co nie tak a jak powinnam...Boże aż mnie nerw już trzęsie 😮

Kasialeczek w szpitalu z tego co wyłapałam? Ale to chyba lepiej ze ją tam zatrzymali i będzie pod stałą opieką. Zdrówka życzymy i bezpiecznego porodu 😘