Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mówię, że żeby przestała, bo jeszcze co wypcha a ona nic
no i włączył mi się syndrom latania do toalety i sprawdzania co to akurat ze mnie poleciało 😁

A nie biorę już macmiroru na grzybka, zobaczymy jak długo bez niego pozostanę, oby do porodu
bo wiecie że gdzieś czytałam, że taka grzybica jest wskazaniem do cc,
muszę gina w poniedziałek zapytac

• Mamusia
Ja się teraz chciałam tylko przywitać, mąż jest w domu i bawi Jasia a ja skorzystam i idę się zdrzemnąć..
Ania wszystkiego najlepszego Ci życzę, samy w życiu radości a przede wszystkim tych płynących z bycia mamą 😘

Tosia chyba teraz Twoja kolej 🙂 Trzymam za Ciebie kciuki 😉

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
Wstawilam zdjecie Amelci na fb bo szybciej i wogole 🙂
nie nadrobie narazie zaleglosci ale postaram sie wieczorem my juz od 7 rano w domku jestesmy ale u mojej mamy jak narazie bo ja ledwo co chodze... nie obeszlo sie bez naciecia az czuje ze mmnie dupa boli 🙂 dziekuje za wszystkie mile slowo

Ania wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :*

Kasialeczek gratulacje z narodzin coreczki :*

• Mamusia
a dziewczyny dzis mialam straszny sen, snilo mi sie ze jestem na porodowce i trakcie zachcilo mi sie do toalety...to apropo tego czy zdaze sie oczyscis albo zrobic lewatywe 🥴 🥴ja juz jestem w toalecie to widze jak dziecko ze mnie wypada i lapie je przed wpadnieciem do wc 😮 😮 😮 😮to bylo straszne pozniej nie moglam zamknac oczu

• Mamusia
ufff chwila przerwy .....Tosia a jak mi uciekna te obowiazki hahaa czyli jak urodze jutro to co?? 😁

ja jablka usmazylam obralam je z babcia 😁 teraz tylko makaron ugotowac 😁

porobilam troche porzadki w kosmetykach i jeden pojemnik przeznaczylam na pieluszki ,jeszce musze odkurzyc u siebie i lazienke wysprzatac 😁 bo siora reszte zrobila. lozeczko mi siora razem z bratowka wystawila na zewnatrz wiec sie wietrzy i nie jest zle 😁

• Mamusia
a ja zjadlam lody z bita smietana 😁 i danio z czekolada haha a zaraz sobie pewnie zupke ogorkowa odgrzeje i tak patrez na ten zegarek i sie mi wierzyc nie chce ze to juz 13 musze ugotowac makaron a za godz lub 2 bedzie mezyl wiec musze jeszcze ta lazienke ogarnac bo on mnie zabije jak zobaczy ze cos robie haha 🤪