Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Mężul nadal na polu, a My siedzimy i czytamy bajki 🙂 🙂

Tosiaa ale narobiłaś mi smaka na naleśniki z nutellą 🙂 Nutellę mam ale mleka brak, może jutro 😁

I ja się piszę na tańce z wózkiem w sierpniu 😁 Ja w sumie mogę już bo wózek mam 😁 😁 😁

Kinia to Ty już możesz ćwiczyć 😉

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ilka na dodatek mam dwa wózki więc mogę ćwiczyć z dwoma, większe obciążenie 😁 😁 Karola i Kasiulek też mogą się już dołączyć do mnie 😁 Potrenujemy a później w sierpniu Wam damy wskazówki 😁 😁 😁
Super pomysł z tym fitnessem 🙂

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ilka na dodatek mam dwa wózki więc mogę ćwiczyć z dwoma, większe obciążenie 😁 😁 Karola i Kasiulek też mogą się już dołączyć do mnie 😁 Potrenujemy a później w sierpniu Wam damy wskazówki 😁 😁 😁
Super pomysł z tym fitnessem 🙂

Kinia Ty przy Nikosiu to pewnie nie potrzebujesz już fitnessu, prawda? 🙂 Próbowałam moją koleżankę namówić (ona tez ma synka 3,5r.) i powiedziała mi ze "pogadamy jak będziesz w kolejnej ciąży..." 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ilka DOKŁADNIE! Dostałaś oklaska 🙂 Takie Maleństwa to jeszcze pikuś a dopiero jak już same się przemieszczają to dopiero trening na całego dla Mamy 😁 😁

Ech, tak myślałam, ale zawsze to aerobik za darmo 😉

• Mamusia
Tak sobie myślę, kurde nie wiem jak ja wyrobię w nocy jak się Bąbel urodzi. Teraz raz, dwa razy wstaję do Nikosia i jestem nieprzytomna a co dopiero do takiego Maleństwa.. Nikoś na samym początku budził mi się co 20-30min 😞 Miejmy nadzieję że Braciszek będzie bardziej łaskawy dla Mamusi 😉

• Mamusia
to prawda z tym fitnesem- dziewczyny które mają już Maluszki po tej stronie brzuszka to na brak ruchu raczej narzekać nie mogą, a ja dziś od baaaaaardzo dawna ruszyłam tyłek i poszłam na długi 2-godzinny spacer. Bo wcześniej to też sprzed kompa do tv przez kuchnie 😁 no i chyba mam zakwasy 😮 a wcześniej też byłam bardzo aktywna.. na fitnes to mi raczej lekarz nie pozwoli ale jeśli pogoda sie utrzyma to codzienne długie spacery muszę wprowadzić do grafika 🙂 no i wyznaczyłam już sobie cel na jutro- kierunek McDonald bo mam taką ochotęna big maca że chyba spadne 😁 mam nadzieje ze do jutra mi nie przejdzie 🙂

• Mamusia
A tak w ogóle to się witam 🙂
Miałam dzisiaj bardzo intensywny dzień w pracy, ale spoko go przeszłam, wręcz chciało mi się wszystko robić, szefowa ma jakieś humory, a ja nie lubię niedomówień, stresuje się wtedy
może jutro jej przejdzie 🙂
U nas dzisiaj pochmurno, co chwilę pada, ale jak wracałam z pracy to słońce wyszło i miałam super spacerek 🙂 szkoda, ze się tak szybko robi ciemno, bo jak wrócę i zjem obiad to już na spacerek za późno
Kasialeczek współczuję Ci tych bóli, mnie jeszcze przed ciążą dopadały bóle w krzyżach, nic dobrego
Daria a jak Twoje samopoczucie?
Co do wózka to ja chyba obstawiam przy 3 w 1
I wygląda na to, że też muszę odwiedzić aptekę i kupić ten cud miód syropek na zaparcia 🙂
A moje witaminki (elevit) to ok 50 zł kosztowały, a te co będę brała teraz centrum materne to gdzieś ok 60 - 70, ale dostaję je od mojego lekarza, tyle zwraca mi się kasy wydanej na wizytę 🙂

Co do postu to miałam mocne postanowienie i wytrzymałam do 17. Rano śniadanko z serkiem żółtym, później owocki, na obiadek makaron z białym serem, a później kiełbasa z musztardą i chlebem 😁 a na kolację to poprawię smażoną kiełbaską,
facet kupował przy mnie kiełbasę w sklepie i mówi, że sobie usmaży na kolację, no i smaka mi narobił 😁 ale powiem Wam, że pyszna była

Wygląda na to, że kopniaczek mojego maleństwa był jednorazowy, a może to jednak jelita mnie kopnęły? 😁 bo od tamtej pory cisza, no to czekam dalej 😁

• Mamusia
ania_p czuje sie dobrze dzis bylam na spacerze 🙂 tylko najgorsze sa wieczory bo boje sie zasnac zeby nie obudzil mnie bol... wiem ze sama sie nakrecam ale boje sie bo to cos okropnego ;(

Troszke mam na glowie bo czekamy na mieszkanie wojskowe a teraz caly czas wynajmujemy ale placimy 2 000 no a to duzo bo ja teraz nie pracuje a jeszcze wydatki z dzieckiem zwiazane... Ale wczoraj bylismy podpisac umowe i na 3 miesiace bedziemy wynajmowac 2 pokoje za 1000 zl 🙂 a w ciagu tych 3 miesiecy powinnismy miec juz swoje wojskowe 😁

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Witam sie pierwsza dzisiaj 😜

nie śpimy od 06:30 bo Panowie meble w kuchni skręcają i spać przy tym nie dają 😠,,Podniesienie lewej nogi u mnie kończy się bólem i łzami w oczach 😞 tak nie moze być do końca ciązy przecież ja ledwo chodzę 😞

a tak po za tym to za oknem piękna pogoda się szykuję chyba już wiosna idzie 🙃

oj biedna ty!!! ja narazie odczyuwam moj kregoslup bo ja dysku nie mam i zaczyna bol szalec! ale musze dac rade jak juz wroce do domu tobedzie extra bo nie bede pracowac. a zgagi jeszce nie mam. a maluszka czuje czasami i juz ci zazdroszcze kopniaczkow bo ja sie juz nie moge doczekac 🙂

• Mamusia
hej, obiadek juz zapomniany, spacerek zaliczony i duza porcja lodow truskawkowych tez, teraz mysle o kolacji ale nie wiem na co mam ochote...macie jakies propozycje 🙂 a apropo bolow plecow do dzis nic ale po spacerku moja kosc ogonowa sie odezwala....moj chlopak mowi ze to dzidzius robi sobie plac 🙂 🙂