Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hey juz po wizycie 🙂) Serduszko bije...
Co prawda pecherzyk mniejszy niz powinien na ten tydzien ciazy, ale mam nadzieje, ze wtrowna..

Sie nasmialismy z ginem 🙂 ze w kazda z ciaz zaszlam za pierwszym podejsciem... to powiedzial, ze w taiim razie on sie odsuwa i nie bedzie kolo mnie siedzial...
wizyta dopiero 20.02.

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Hey juz po wizycie 🙂) Serduszko bije...
Co prawda pecherzyk mniejszy niz powinien na ten tydzien ciazy, ale mam nadzieje, ze wtrowna..

Sie nasmialismy z ginem 🙂 ze w kazda z ciaz zaszlam za pierwszym podejsciem... to powiedzial, ze w taiim razie on sie odsuwa i nie bedzie kolo mnie siedzial...
wizyta dopiero 20.02.[/quote

Gratuluję 🙂

• Mamusia
Witajcie , jak ja zazdroszczę ciężarnym , które dobrze się czują 🙂
u mnie nadal paskudne samopoczucie , oby niedługo się skończyło bo oszaleje.
Nie wiem już nawet co pić bo na wszystko mnie cofa 🤢 nie mówiąc o jedzeniu.
Zobaczymy jak długo to potrwa bo narazie ani grama nie przytyłam , a nawet schudłam 1 kg. 🤨
Bardzo się boję o dzidzie oby do 1 lutego wtedy wizyta u lakarza ,usg i zobaczymy co tam u fasolki 😁
Pozdrawiam mamuśki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry bardzo 🙂
Ja dziś mam przypływ energii 🙂 Porobiłam porządki, posegregowałam ciuchy, zrobiłam pranie, zaliczyłam spacer z Młodym i teraz grzeję się kakao 🙂

Witam nowe mamusie 🙂

Mixidixi ja też przez to przechodziłam ale u mnie najgorsze już minęło 🙂

• Mamusia
Cześć. Jestem Mamą z września 2011. Gratuluję wam Fasoleczek. Zobaczycie jak to zleci. Ja na samym początku zgubiłam cztery kg. A przytyłam w ciąży 27, więc nie martwcie się jak na razie na zapas 🙂No i życzę wam poiciechy z maluszków które wkrótce wyjdą na świat 😘 😘

• Mamusia
Natalia słodkie, słone, kwaśne... ja tam nie wierzę w te przepowiednie, bo podobno piękna cera jest na chłopca a wypryski na dziewczynkę a ja całą ciąże chodziła wysypana jak nie wiem, paskudnie wyglądałam i wcale nie czułam się ładna a mam chłopaka 🙂 Za to pięknego chłopaka 🙂

• Mamusia
Doti no niby tak...też niby z wróżb wychodzi że jak się kręci w kółeczko to na chłopca a jak dynda to na dziewuche mi wychodzi na dziewczynke....my z moim chcemy dziewczynke tak ogólnie...oczywiście chcemy najbardziej tego by była zdrowa 🙂 a wysypana jestem na całym ciele...pewnie to zabobuny 🙂 🙂

• Mamusia
W taki mróz nad jeziorko? Powariowałaś dziewczyno :P U nas -13*C i wcale mi się nie chce z domu ruszać.
Synal wczoraj wymyślał i były akrobacje przy zasypianiu, bo albo na mnie właził, albo chował się całkiem pod kołdrę albo uciekał na podłogę. W końcu jak zasnął to wyniosłam go do jego łóżeczka i był spokój 🙂 Dopiero koło 3-4 przyszedł do nas zmarznięty.